top of page

Bekend onder de merknamen choco bliss of cacao bliss

Kakau Bliss

"Het medicijn voor de ziel die eenheid brengt in het hart"

​Kakau Bliss zijn de bekende choco bliss ofwel cacao bliss chocolaatjes die je gidsen tijdens een prachtige verdiepende reis. Dit "Earth Medicine" kan ook gezien worden als een medicijn voor de ziel, want op zielsniveau zul je heling vinden en hervindt jouw ziel richting voor jouw leven. Ik noem haar ook wel het zusje van Moeder Aya. De spirit van het medicijn is een godin van liefde en verbindt jou met het eenheids-Bewustzijn. Kakau bliss is heel liefdevol, uitnodigend, zachtmoedig en bevat bijzondere genezende krachten. Ze brengt eenheid tussen lichaam en geest, tussen jouw spirituele en aardse energie, tussen het licht en het donker, tussen de mannelijke en vrouwelijk energie en is  een indrukwekkende gids en mentor.

"Kakau Bliss is an amazing heart opener and will guide you with loving awareness into the deeper layers of your consiousness body."

Sacred Medicines circles

Onder begeleiding van Yolentha Ram & team

Bedankt dat je hier bent, dit betekent dat je geïnteresseerd bent  in het plantmedicijn kakau bliss of een truffel ceremonie. Kakau Bliss is ook bekend onder de merknaam choco bliss of cacao bliss. Het is het medicijn voor de Ziel want je zal helen en ontdekken op zielsniveau. Voel je welkom bij mijn sacred & healing medicine circles, ceremonies en retreats, die ik vanuit onvoorwaardelijke liefde begeleid met een prachtig team van lieve mensen. Lees meer over de voordelen van plantmedicijnen hier.

 • Facebook
 • LinkedIn
 • Instagram
_MG_2846-63 - kopie.jpg

Donna Ernst

"Yolentha is snel en duidelijk in de communicatie, en zorgt ervoor dat al je vragen beantwoord zijn. Bij binnenkomst voelde ik me meteen veilig en op mijn gemak, alles klopte! Het was een mooie ceremonie die ik niet snel zal vergeten. Ik kan Yolentha aan iedereen aanbevelen."

Arjan Veenman

"Yolentha haar ceremonies zijn 'mind blowing' en gecombineerd met fantastische muziek weet zij als geen ander een magische sfeer neer te zetten. Een aanrader en ik ga zeker nog een keer meedoen!"

Shemara Pijpers

"Wat een mooie, tot in de puntjes verzorgde, ceremonies heb ik mogen ervaren. Ontzettend dankbaar voor de magie. Je voelt de liefde, puurheid en connectie waar vanuit Yolentha begeleid en ze helpt je echt thuis te komen. Aho 🧚‍♂️"

Ceremonies & Microdosering

_MG_2883-75_edited.jpg

Wat is Kakau Bliss?

Kakau Bliss bestaat uit een krachtige alchemie van diverse planten en kruiden, gemaakt door een alchemist met veel kennis van de plantenwereld. Deze alchemist staat in een diepe verbinding met de Inca's en de spirits van de bossen. Naast rauwe cacao, psilocybine truffel en diverse kruiden zit er ook de MAO-remmer Caapi in Kakau Bliss, waardoor je kunt opereren in de psyche van het (onder-)bewustzijn. Je reist veilig en met professionele begeleiding af naar diepere lagen in jouw bewustzijn waar je vanuit de mind moeilijk bij komt.

 

De combinatie van de ingrediënten stimuleren bij het openen van het hart, openen de zintuigen en brengen waardevolle inzichten. Er is ruimte voor spirituele groei, innerlijk werk, emotionele, fysieke en spirituele heling.

De kakau bliss psilocybine chocolaatjes assisteren bij het openen van jouw hartchakra waardoor jouw hartenergie gaat stromen en brengt je op een liefdevolle manier daar naartoe waar jij mag voelen, mag ontvangen en mag gaan loslaten. Je zal precies dat ervaren waar jouw ziel klaar voor is.

Groene bladeren

Waarom psilocybine Kakau Bliss?

 • Ligt er in jou een verlangen voor verdieping en wil je meer in verbinding te zijn?

 • Ben je bezig met innerlijk werk en toe aan een volgende stap?

 • Ervaar je angsten en/of onzekerheden?

 • Wil je meer rust en vertrouwen ervaren?

 • Voel of ervaar je dat je nog ergens niet van loskomt? Iets mag loslaten?

 • Zoek je naar een stukje heling en liefde?

 • Ben je opzoek naar jouw plek in deze wereld?

 • Zoek je richting op jouw pad en in jouw zielsmissie?

 • Vraag je jezelf af wie je werkelijk bent?

 • Wil je meer landen in jezelf en volop genieten van het leven?

 • Ben je opzoek naar innerlijke rust?

 • Wil je jouw verleden en trauma's kunnen omarmen en kunnen helen?

 • Wil je jouw zielscontracten en relaties beter leren begrijpen?

 • Ben je nieuwsgierig naar plantmedicijnen en vind je Ayahuasca bijvoorbeeld nog iets te spannend?

Groene bladeren

Wat is de werking van Psilocybine truffel chocolaatjes?

Het plantmedicijn Kakau Bliss bestaat uit een bijzondere alchemie van planten en kruiden welke je, tijdens onze ceremonies, weer eenheid laat ervaren tussen lichaam, geest & spirit. Je zal ook de verbinding ervaren tussen het hemelse en het aardse, tussen het licht en het donker, tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Kakau Bliss zal jouw verbinding met de spirituele en aardse wereld versterken en jouw connectie met de natuur vergroten.

Kakau Bliss Ceremonie - met Mauricio Lobao & Yolentha Ram
Kakau Bliss Ceremonie - met Mauricio Lobao & Yolentha Ram
Wanneer
02 sep 2023, 11:00 – 21:30
Waar
Hoogwoud,
Hoogwoud, Nederland

"Magisch & Betoverend"

Kakau Bliss ceremonies brengen licht en liefde in ieders leven en op aarde. Het plantmedicijn helpt mensen hun frequentie te verhogen en daarmee verhogen we ook de frequentie van moeder aarde. Dankzij een combinatie van het plantmedicijn Kakau Bliss met prachtige (live) muziek, bijzondere sjamanistische rituelen & prayers, mantra's en krachtig healingwerk en energetische licht & source activaties zijn de ceremonies heel bijzonder. Verwacht een helende, transformerende en liefdevolle reis die voor veel mensen als 'mindblowing' worden ervaren.

#chocobliss #cacaobliss

IMG_0586.jpg

Een groep- of privé ceremonie?

Je kan je aanmelden voor een groepceremonie met psilocybine kakau bliss. Een groepceremonie is een veilige haven waarin je liefdevolle en professionele begeleiding ontvangt tijdens jouw reis. Je zal gedragen worden door het plantmedicijn maar ook door de begeleiders. Als je ons nodig hebt, zijn we er voor je.

Je zal reizen met gelijkgestemden en zal verbinding ervaren met de groep. Je wordt ontvangen in een bedding van liefde.

Bekijk de agenda voor de eerstevolgende ceremonie.

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een privé ceremonie, alleen of met iemand die je dierbaar is of zelfs met een groep vrienden en/of familie. Doe dit, wanneer je of echt de verdieping alleen op wilt zoeken en denkt intensievere begeleiding nodig te hebben tijdens jouw reis OF wanneer je voelt dat je dit absoluut wilt delen met iemand of meerderen die je dierbaar zijn. Voor meer informatie neem je contact met me op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Contact

Psilocybine Kakau Bliss Ceremonie voor Spirituele groei

Een kakau Bliss ceremonie voor persoonlijke en spirituele groei; het is het plantmedicijn voor de ziel en op zielsniveau zul je reizen in de diepere lagen van jouw Bewustzijn. Het medicijn zal je uitnodigen om te ontdekken wat weggestopt zit in het onderbewuste en plekken te helen die geheeld mogen worden. Kakau bliss helpt je richting te (her)vinden en brengt je waardevolle inzichten.

Er zal mogelijk een geheel nieuwe wereld voor je open gaan. Lees meer over de magie van deze ceremonies.

IMG-20210228-WA0004_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

Lucy

"Wauw wat een liefdevolle en intense ervaring heb ik mogen ervaren bij de Kakau Bliss ceremonie van Yolentha en Mauricio. Met ontzettend veel liefde hebben ze mij begeleid op mijn prachtige reis naar binnen.

 

Beide op hun unieke manier. Samen stralen ze een groot licht uit waardoor ik me ontzettend veilig en gezien voelde. Een ervaring die ik voor de rest van mijn leven meeneem."

FB_IMG_1605688032236_edited.jpg

Irene

"Dit was meer dan ik ooit had durven dromen. Ik kreeg ALLES. Het was de mooiste reis die ik had kunnen maken.

De ceremonie zelf was magisch. Het hielp me er naartoe. De geuren, kleuren, muziek en jullie alledrie. MAGISCH.

Het was precies het goede moment. Ik werd geroepen... Dank je wel. Je gaat mij zeker nog terug zien...."

Peter

"Yolentha is in haar ceremonies helemaal op haar plek. Met haar team creëert ze iets prachtigs en zeer waardevols. Met aandacht en liefde, intense muziek en.. een beetje magie!


Over Kakao Bliss ceremonies: The right medicine in these transformative & turbulent times. Kortom, een aanrader."

Wij staan voor je klaar

Met een prachtig team en bijzondere samenwerkingen worden er unieke, inspirerende ceremonies neergezet vanuit een bedding van liefde en veiligheid. Een plek waar jij volledig jezelf kan zijn en waarin je je gedragen zal voelen. Wij staan voor je klaar. Hieronder een aantal van de mensen met wie ik ceremonies creeër en spacehold.

Muzikale Kakau Bliss ceremonies

In samenwerking met muziek artiest Mauricio Lobao

Enkele ceremonies geef ik samen met mijn dierbare vriend Mauricio Lobao (rechts in de video). Mauricio is Braziliaans en heeft een gave voor het delen van hele unieke muziek en sounds. Onze zielen hebben elkaar in deze wereld weer ontmoet om samen deze bijzondere ceremonies neer te zetten. Ons gezamenlijke doel is mensen hier op aarde te ondersteunen in hun helings- en transformatie proces en het bewustzijnsveld te verruimen van de wereld om ons heen. We zijn ontzettend dankbaar voor alle mooie mensen die reeds al op ons pad zijn gekomen en nu deel uitmaken van onze community.

 

Met zijn muzikale kunsten en stem faciliteert hij een magische psychedelische muzikale reis, afgestemd op de reis met het plant medicijn.

Met sjamanistische jungle geluiden reis je af naar de geluiden van de Amazone en zijn thuisland, Brazilië.

Contra-indicaties

Bij het nemen van Kakau Bliss dienen we rekening te houden met contra-indicaties, lees deze daarom goed door.

Deelnemen aan een microdoseringsprogramma of kakau bliss ceremonie is op eigen verantwoordelijkheid.

 • Je kunt niet deelnemen aan deze ceremonie wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft.

 • Medicatie zoals antidepressiva, beta blockers, bloeddrukverlagers. Indien mogelijk, stop met alle medicatie minstens twee weken voorafgaand aan de ceremonie, alleen wanneer dit op advies van de huisarts kan. Neem contact op voor overleg.

 • Medicatie voor hartproblemen en een te hoge bloeddruk.

 • Psychische indicaties zoals borderline, schizofrenie, psychoses. Ben je onder behandeling? Overleg dan eerst met je behandelaar.

 • Drugs & Alcohol Verslaving.

Kakau Bliss zijn de bekende psilocybine chocolaatjes die ook bekend staan onder de merknamen Choco Bliss of Cacao Bliss.

Het plantmedicijn is een combinatie van cacao, truffel, hart openende kruiden en de MAO-remmer CAAPI.

FAQ - meest gestelde vragen

1. Waarom heten deze chocolaatjes en dit plantmedicijn bij jou Kakau Bliss?

De psilocybine chocolaatjes met MAO-remmer zijn door een bedrijf vastgelegd onder de merknaam Choco bliss en hiermee bekend geworden op de markt, een ander bedrijf heeft de merknaam Cacao Bliss vastgelegd. Dit zijn twee namen waar de meeste mensen op zoeken. Dit betekende voor mij dat ik deze namen niet als merk en productnaam mag gebruiken, Kakau Bliss zijn dezelfde chocolaatjes als de Choco Bliss chocolaatjes (de beste op de markt).

2. Ik ben geïnteresseerd in een truffelceremonie. Lijkt een Kakau Bliss ceremonie hierop?

Goede vraag. Ja en nee.  Kakau Bliss is een plantmedicijn waar naast truffel nog diverse kruiden inzitten die hartopenend zijn en werken op het gelukshormoon. Daarnaast werkt de MAO-remmer CAAPI op de psyche en zorgt deze plant ervoor dat de prikkel naar de hersenen wordt afgeremd, daarnaast is het een anti-depressiva. Kakau Bliss, kent daardoor een net iets anders effect dan enkel en alleen truffel.

3. Ik vind het echt ontzettend spannend, wanneer weet ik of ik echt deel wil nemen?

Op een bepaald moment roept een plantmedicijn je, de nieuwsgierigheid blijft en je voelt in je buik dat je eigenlijk heel graag een ceremonie wilt bijwonen. Maar, dan komt de angst voor wat er gaat komen. Dit is heel normaal, heel menselijk en hoort helemaal  bij het proces. Vertrouw op je innerlijke stem en geluid en als je zo ver bent, weet dan dat je veilig bent en gedragen zal worden in een veilig en professioneel bad. Mocht je het nog te spannend vinden dan is het misschien een goed idee om eerst eens naar een cacao ceremonie te komen, net iets anders en een lichtere ervaring.

4. Kan Kakau Bliss mij helpen bij het helen van trauma en oude pijnstukken?

Ja, dat kan zeker. Een plantmedicijn zoals Kakau Bliss, brengt weer eenheid tussen het licht en het donker. Vanuit liefde mag je jouw eigen schaduwstukken ontdekken en helen. Er wordt een energie in jezelf geopend waardoor er ruimte staat om te helen en pijnstukken te transformeren en los te laten.

5. Hoe gaat een ceremonie in zijn werk? Wat kan ik verwachten?

Het beste is om zonder verwachtingen heen te gaan, want een plantmedicijn ceremonie loopt altijd anders dan jij verwacht. Iedere ceremonie en iedere groep is anders. Muziek is een belangrijk onderdeel van een ceremonie en gidst jouw reis met behulp van het plantmedicijn. Daarnaast ontvang je ook energetisch begeleidend healingwerk wat jouw reis ondersteunt en bekrachtigd.

6. Kan ik een ceremonie ook cadeau doen aan iemand?

Het kan zeker, maar het is wel belangrijk dat de ander er volledig achterstaat om deel te nemen aan een ceremonie. Want deze keuze kunnen wij niet voor een ander maken. Iemand moet er zelf klaar voor zijn.

7. Ik wil graag deelnemen aan de ceremonie maar ik kan dit niet betalen, is er iets mogelijk?

Ik denk graag met je mee, betalen in termijnen is in sommige gevallen mogelijk. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken, dan komen we er vast uit.

Boek jouw ceremonie

Bekijk mijn agenda

bottom of page