top of page

Medicine for heart and Soul

Kakau Bliss

​Kakau Bliss zijn de bekende choco bliss ofwel cacao bliss chocolaatjes die je gidsen tijdens een prachtige verdiepende reis. Dit "Earth Medicine" kan ook gezien worden als een medicijn voor de ziel, want op zielsniveau zul je heling vinden en hervindt jouw ziel richting in dit leven. Ik noem haar ook wel het zusje van Moeder Aya. De spirit van het medicijn is een godin van de liefde, ze is heel liefdevol, uitnodigend, zachtmoedig en bevat bijzondere genezende krachten.

Ze is een indrukwekkende gids en mentor.

"Kakau Bliss is an amazing heart opener and will guide you with loving awareness into the deeper layers of your consiousness body."

_MG_2883-75_edited.jpg

Wat is Kakau Bliss?

Kakau Bliss bestaat uit een krachtige alchemie van diverse planten en kruiden, gemaakt door een alchemist met veel kennis van de plantenwereld. Deze alchemist staat in een diepe verbinding met de Inca's en de spirits van de bossen. Naast rauwe cacao, psilocybine truffel en diverse kruiden zit er ook Caapi in Kakau Bliss, waardoor je kunt opereren in de psyche van het (onder-)bewustzijn. Je reist, veilig en met goede begeleiding, af naar diepere dimensies waar je soms vanuit de werkende geest moeilijk bij komt. De combinatie van de ingrediënten stimuleren bij het openen van het hart, opent de zintuigen en brengt waardevolle inzichten. Er is ruimte voor spirituele groei, innerlijk werk, emotionele, fysieke en spirituele heling.

De kakau bliss chocolaatjes assisteren bij het openen van jouw hartchakra waardoor jouw hartenergie gaat stromen en brengt je op een liefdevolle manier daar naartoe waar jij mag voelen, mag ontvangen en mag gaan loslaten. Je zal precies dat ervaren waar jouw ziel klaar voor is.

Groene bladeren

Waarom Kakau Bliss?

 • Ligt er in jou een verlangen voor verdieping en wil je meer in verbinding te zijn?

 • Ben je bezig met innerlijk werk en toe aan een volgende stap?

 • Wil je meer rust en vertrouwen ervaren?

 • Voel of ervaar je dat je nog ergens niet van loskomt?

 • Zoek je naar een stukje heling en liefde?

 • Ben je opzoek naar jouw plek?

 • Zoek je richting op jouw pad en in jouw zielsmissie?

 • Vraag je jezelf af wie je werkelijk bent?

 • Wil je meer landen in jezelf en volop genieten van het leven?

 • Ben je opzoek naar innerlijke rust?

 • Wil je jouw verleden en trauma's kunnen omarmen?

 • Ben je nieuwsgierig naar plant medicijnen en vind je Ayahuasca bijvoorbeeld nog iets te spannend?

Groene bladeren
_MG_2891-76.jpg

Op reis met jouw ziel

Iedere reis is anders, misschien verbind je jouw hartenergie met jouw innerlijk kind, voel je dat oude wonden geheeld willen worden, word je je bewust van jouw gedragspatronen, jouw thema's en ervaar je welke energetische obstakels en lijntjes met (verloren) dierbaren of trauma's er nog zijn. Dankzij de kakau bliss zal je een diepere verbinding ervaren met jezelf en anderen. Ik zal je ondersteunen in het openstellen voor alles wat er naar de oppervlakte wil komen en zal je dragen in een veilige haven middels een kundige en liefdevolle begeleiding. Kakau Bliss helpt je richting te (her)vinden. Dankzij de psilocybine zal je afreizen in de diepere lagen van jouw Bewustzijn waardoor je bij lagen komt waar je soms vanuit de geest moeilijk bij komt. In het dagelijks leven opereren we vaak in de driedimensionale wereld, dankzij kakau bliss reis je verder dan het drie dimensionale.

Kakau Bliss Ceremonie

Kakau Bliss ceremonies brengen licht en liefde in ieders leven en op aarde. Dankzij een combinatie van het plantmedicijn Kakau Bliss met prachtige (live) muziek, bijzondere rituelen, mantra's en krachtig healingwerk en energetische,- lichtactivaties zijn de ceremonies heel bijzonder. Verwacht een helende, transformerende en liefdevolle reis naar de diepere lagen van het Bewustzijn.

Een "Earth medicine" ceremonie kan jouw gids zijn, alleen wanneer je je geroepen voelt en een bepaalde nieuwsgierigheid voelt kan ik je aanraden je aan te melden voor een ceremonie. Het moment moet goed voelen. Meld je dus alleen aan wanneer jij zelf de keuze maakt, niet op aandringen van een ander. Voel je heel erg welkom wanneer JIJ er klaar voor bent en weet dat ik ook na de ceremonie klaar voor je sta.

IMG_0586.jpg

Een groep- of privé ceremonie

Je kan je aanmelden voor een groepceremonie, klik hier voor mijn agenda. Een groepceremonie is een veilige haven waarin je liefdevol en kundige begeleiding ontvangt tijdens jouw reis. Je zal gedragen worden door het plant medicijn maar ook door de begeleiders. Als je ons nodig hebt, zijn we er voor je.

Je zal reizen met gelijkgestemden en zal verbinding ervaren met de groep. Je wordt ontvangen in een bedding van liefde.

Er worden diverse "soorten" groepceremonies aangeboden, kijk de agenda voor het aanbod.

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een privé ceremonie, alleen of met iemand die je dierbaar is of zelfs met een groep vrienden en/of familie. Doe dit, wanneer je of echt de verdieping alleen op wilt zoeken en denkt intensievere begeleiding nodig te hebben tijdens jouw reis OF wanneer je voelt dat je dit absoluut wilt delen met iemand of meerderen die je dierbaar zijn. Voor meer informatie neem je contact met me op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Contact

Harriet

"Ik ben jou zo enorm dankbaar dat ik deze ervaring heb mogen voelen. Het was enorm intens en rauw met ook zo veel liefde, warmte en geborgenheid. Het voelt zo fijn om dit mee te mogen maken. Een beter kado had ik mezelf niet kunnen geven.

 

Jij doet jou healings met zo veel toewijding en liefde en dat voel je. Je bent in staat het hart van de ander te openen. "

Irene

"Dit meer was dan ik ooit had durven dromen. Ik kreeg ALLES. Het was de mooiste reis die ik had kunnen maken.

De ceremonie zelf was magisch. Het hielp me er naartoe. De geuren, kleuren, muziek en jullie alledrie. MAGISCH.

Het was precies het goede moment. Ik werd geroepen... Dank je wel. Je gaat mij zeker nog terug zien...."

Peter

"Yolentha is in haar ceremonies helemaal op haar plek. Met haar team creëert ze iets prachtigs en zeer waardevols. Met aandacht en liefde, intense muziek en.. een beetje magie!


Over Kakao Bliss ceremonies: The right medicine in these transformative & turbulent times. Kortom, een aanrader."

IMG20230319134241 (1).jpg

Groepceremonies met Mauricio Lobao

Enkele ceremonies geef ik samen met mijn dierbare vriend Mauricio Lobao (rechts in de video). Mauricio is Braziliaans en een bijzonder muzikaal talent. Onze zielen hebben elkaar in deze wereld weer ontmoet om samen deze bijzondere ceremonies neer te zetten. Ons gezamenlijke doel is mensen hier op aarde te ondersteunen in hun helings- en transformatie proces en het bewustzijnsveld te verruimen van de wereld om ons heen. We zijn ontzettend dankbaar voor alle mooie mensen die reeds al op ons pad zijn gekomen en nu deel uitmaken van de Tribe of Love community.

 

Met zijn muzikale kunsten en stem faciliteert hij een unieke psychedelische muzikale reis, afgestemd op de reis met het plant medicijn.

Met sjamanistische jungle geluiden reis je af naar de geluiden van de Amazone.

bottom of page