top of page

Zielscontracten & Zielsmissie

Bijgewerkt op: 23 mei 2023

Andere zielen zijn er om je verder te helpen in je groei naar een karma vrij leven en naar het voldoen van jouw zielsmissie.


Zielscontracten en zielsmissie
Zielscontracten en zielsmissie

Zielsmissie

Op het moment dat onze ziel reïncarneert heeft ze meteen een missie tijdens haar aardse leven; een zielsmissie. Want een ziel komt op aarde met het doel zich persoonlijk te ontwikkelen. Jouw ziel zet namelijk de taak voort waar het in een vorig leven (of vorige levens) niet is gelukt karma te doorbreken. Op het moment dat dit wel lukt werken we toe naar een staat van verlichting en komen we weer in contact met onze Innerlijke Zelf waar geen Ego overheerst. Je kunt als ziel ook besluiten terug te keren op aarde met als missie anderen te helpen bij hun zielsmissie.


Zielscontract

We zullen zielen tegenkomen die het ons moeilijk kunnen maken, met deze zielen hebben we mogelijk een zielscontract afgesloten. Dit zijn mensen die ons uitdagen op het gebied van onze karma patronen (terugkerende gedragspatronen). Patronen die ons niet altijd positief dienen of waar we niet gelukkig van worden. Tja, het aarde leven is niet voor ons gecreëerd om het ons makkelijk te maken. De meeste zielen op aarde moeten continu gebeurtenissen verwerken. De wijze waarop ze met gebeurtenissen omgaan kenmerkt hoe ze zijn als persoon en hoe ze zich ontwikkelen tot een persoon waar ze zich goed of slecht bij voelen.


Merk jij dat er regelmatig weerstand is in je hoofd na een gebeurtenis (met een ander) en je soms een beetje kan blijven hangen in een (dezelfde) emotie? Dan ben je waarschijnlijk super goed bezig met het werken aan je zielscontract. Wanneer je jouw bewustzijn weet te openen voor hetgeen er gebeurt in je leven, hetgeen je voelt, hoe je daarmee omgaat en je dus bewust wordt van je gedragspatronen, dan ben je weer een stap dichterbij jouw zielsmissie. Want, waarvoor ben jij hier op aarde? Heb je enig idee?


Wanneer er iemand is in je leven die je uittest, die je prikkelt, irriteert of opjaagt, dan heb je waarschijnlijk met die persoon een zielscontract en een karmische relatie. Die persoon daagt jou uit je karmische patronen te doorbreken. Het is een behoorlijke uitdaging om de weerstand op dat moment te omarmen en het te zien als een positieve gebeurtenis waardoor je persoonlijk kunt groeien. Wanneer je jezelf dit kunt aanleren dan gaat er een wereld van helderheid en positivisme voor je open. Je vind bezieling en rust in momenten van paniek, ellende, verdriet en chaos. Het zal niet altijd makkelijk zijn want dat past simpelweg niet bij ons aardse leven.


In iedere ergernis, in iedere vorm van verdriet ligt voor jou een levensles. Een les voor je ziel. Een kans om een stap vooruit te zetten en te groeien naar jouw authentieke Zelf die leeft in een bad van licht en liefde. Als je zo naar alle moeilijkheden kan gaan kijken kun je leren emoties te omarmen.


Reïncarnatie betekent dat jouw ziel weer terugkeert op aarde omdat er nog een zielsmissie te vervullen is, in de meeste geval is het jouw ziel in een vorig leven of in dit leven niet gelukt dit te voltooien. In dit geval zal de ziel (jij) zich vast blijven houden aan verlangens en komt zij niet los van het Ego. Dus, nu je dit weet zou je misschien wat meer open kunnen staan voor de leerschool van het leven met alle moeilijkheden en uitdagingen van dien. Blijf letten op de momenten dat deze leerschool zich laat zien en de personen die hiermee te maken hebben. Accepteer van jezelf dat je niet ieder patroon direct kunt doorbreken, we gaan immers niet maar één dag naar school om te leren.


Ieder mens in je leven, die je in zekere zin uitdaagt, kun je zien als een leraar in jouw leerschool des levens. Wie dagen je toch steeds weer uit te vervallen in je oude gedragspatronen? In jouw manier van reageren, handelen en omgaan met tegenslagen? Je ouders, je broer of zus, je kind, je ex, een vriend(in), een collega..? Ze zijn er en je weet waarschijnlijk meteen over wie ik het heb.

Mogelijk ben je geïnteresseerd om iets meer te weten te komen over jouw relatie tot jouw (voor)ouders en eventueel trauma en patronen in de familielijn te willen begrijpen en te willen helen. Lees dan mijn blog eens over vooroudertrauma en healing.


Om te herkennen wat onderdeel is op jouw pad richting jouw zielsmissie, besef je dan dat het vaak een terugkerend patroon is wat zich als een rode draad door je leven beweegt.


Zielskarma

Om je karma’s te doorbreken en niet te blijven hangen in emoties of verlangens, wordt het tijd dat je situaties leert te omarmen als een les voor jouw ziel. Om dit te kunnen moet je eerst leren vergeven. Vergeef de ander (of jezelf) voor zijn of haar keuzes en bedank diegene omdat het jou weer dichter bij jezelf heeft gebracht. Wees je er tevens van bewust dat jij die persoon ook verder helpt in zijn of haar persoonlijke groei, ook als hij of zij zich hier niet bewust van is.


Wanneer je leert open te staan voor hetgeen je voelt, dat gevoel er laat zijn zonder er iets aan te willen veranderen, kun je je openstellen voor vergeving en de situatie gaan accepteren. Want je beseft je nu, dat het gebeurt om jou naar een hoger doel te tillen, richting jouw zielsmissie.


Laat het gif aan boosheid, verdriet, wrok en frustratie niet door je aderen stromen. Laat het geen voeding worden voor je lichaam waar je ziek van wordt (stress, depressie, verdriet, je leeg voelen, je niet goed genoeg voelen etc.). Laat het niet stromen naar je geest die er moe en ongelukkig van wordt. Kies er voor niet langer te handelen vanuit angst, wrok, onzekerheid of boosheid.


Omarm de lessen van je leraren. Jouw hartenergie staat in verbinding met je ziel en van oorsprong bestaat deze puur uit licht en liefde.

Heb je behoefte aan heling op zielsniveau of wil je graag meer vanuit je kracht en op zielsniveau in het leven gaan staan? Bekijk dan mijn aanbod en Soul Mentorship mogelijkheden, of neem contact met me op.


Liefs Yolentha.


'New Earth' Medicijnvrouw

Energie- & Lichtwerker

Intuïtieve Soul Mentor & Begeleidend Genezer

Yoga & PilatesdocentVolg mij via Instagram

Volg mij via Facebook

Bezoek mijn homepage


ps. Wist je dat ik tijdens de plantmedicijn ceremonies extra healingen, licht activaties en transmissies geef die jouw proces van heling, transformatie en thuiskomen in jezelf versterken en versnellen? Meer info via de link!


Ga op reis met je ziel en leer je ziel en haar verhaal beter kennen, kom eens een cacao ceremonie of kakau bliss ceremonie bijwonen? Dan gids ik je ziel in liefde opweg om thuis te komen. Voor meer informatie of om op de hoogte blijven van toekomstige events en mijn Soul Remembrance aanbod kun je je aanmelden voor mijn nieuwsbrief.


3.335 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page