top of page

Medicine circles & sacred retreats

Plantmedicijn ceremonies

Yolentha Ram
IMG_20230207_154353_556.webp

 "Growth can be uncomfortable - physically, emotionally, socially or spiritually - but ask yourself if that growth is uncomfortable or if you are being challenged. What is the consequence of not changing or growing?"

"Earth Medicines" ofwel "Plant medicijnen", ze kunnen een bijzondere gids zijn in je leven. Bekijk mijn aanbod rondom cacao ceremonies, microdose ceremonies, psilocybine ceremonies, één-op-één coaching & healingwerk en microdosering met kakau bliss.

 

Een plant medicijn zoals ceremoniële cacao en psilocybine kakau bliss helpt je te verbinden met jezelf op hartniveau en zielsniveau.

chocobliss cacaobliss

Voordelen Plantmedicijnen

Persoonlijke & Spirituele ontwikkeling

Meer zelfliefde en zelfwaardering

Trauma heling & Innerlijk kind heling

Depressie verlagend

Meer begrip voor uitdagende levenssituaties

Minder Angsten, minder stress, minder onzekerheid

Bijzondere en waardevolle inzichten

Verbetering van de algehele gezondheid

Het leven krijgt een diepere betekenis

Waarom zou je je verbinden met een plantmedicijn zoals cacao of kakau bliss?

01

Minder angst & minder onzekerheid

Ceremoniële cacao of psilocybine Kakau Bliss zijn hele liefdevolle plantmedicijnen die de verbinding met ons hart en ziel versterken. Vanuit meer liefde mag er gekeken worden naar onze schaduwstukken, angsten en onzekerheden en kunnen we terecht komen bij de wortel van het 'probleem' die ons in de weg staat gelukkig te zijn. Plant medicijnen bieden hulp bij het aanpakken van je angsten en onzekerheden.

03

Versterkte intuïtie

Een plant medicijn brengt je in verbinding met de waarheid die al diep in jou verscholen ligt. Je kan inzichten ontvangen waar jouw ziel op wacht. Een ervaring versterkt jouw intuïtie. Mogelijk ontvang je antwoorden op vraagstukken waar je mee zit of je ontvangst onverwachtse antwoorden die je richting geven.

05

Meer zelfliefde

Jouw hart is de deur naar jouw ziel, hierin is geen Ego aanwezig, geen negatieve stemmetjes. De stem van jouw hart is puur, liefdevol, oprecht en spreekt altijd de waarheid. Plantmedicijnen helpen je af te dalen naar jouw hart en meer zelfliefde te ervaren. Jouw hartchakra opent zich, de energie balanceert en gaat stromen. Vanuit liefde mag alles ontvangen en ervaren worden.

07

Nieuwsgierig

Soms ben je gewoon nieuwsgierig. Soms blijven plant medicijnen op je pad komen. Dit gebeurt vaak met een reden, hierin kan een uitnodiging voor jou liggen.

02

Een plant medicijn kan jou helpen in te zien en te doorvoelen welke trauma's weggestopt liggen in het onderbewuste en deze te helen. Een trauma is een vervelende gebeurtenis uit het verleden die in ons energieveld is gaan zitten en ons in de weg zit om gelukkig te zijn en van het leven te genieten. We houden onszelf vaak tegen om in ons potentieel te stappen.

04

Levenspad

Heb je soms geen idee wat je hier op aarde komt doen? Of heb je het gevoel dat je hier eigenlijk niet wil zijn? Ben je opzoek naar jouw levensmissie, jouw zielsmissie? Zoek je een doel in jouw leven of richting in het hier en nu?

Een ceremonie is in overeenstemming met jouw Hogere Zelf en jouw ziel weet precies waar je naartoe gaat. Je intuïtie, te stem van je ziel wordt versterkt en zal meer van zich laten horen.

06

Spirituele groei

Een ceremonie of microdosingsprogramma is een ontzettend bijzondere ervaring. Je zal spiritueel groeien, het kan onverwachte deuren openen waarvan je niet voor mogelijk had gehouden dat het kon. Je zintuigen zullen meer openstaan, je bewustzijn groeit en je zal een diepere verbinding voelen op zielsniveau. Het leven krijgt een hele andere vorm van betekenis.

Medicijnvrouw van de nieuwe aarde en energetisch lichtwerker & healer

Na zelf veel innerlijk werk en healing te hebben verricht rondom kind trauma stukken en gezeten te hebben met diverse plantmedicijnen en sjamanen werd dit pad een roeping. Iedere ceremonie is een heilige gebeurtenis vanuit een sjamanistische aanpak. Het werken met plantmedicijnen werd een roeping, iets wat ik vanuit mijn hart deel met iedereen die op mijn pad mag komen. Het kan een levensveranderende ervaring zijn.

De ceremonies zijn liefdevol, veilig en inspirerend en ook na de ceremonie sta ik voor je klaar wanneer je extra begeleiding nodig hebt.

 • Yolentha Ram
 • LinkedIn Yolentha Ram
 • Instagram Yolentha Ram
IMG_0645.jpg

"De Cacao journey van Yolentha is zo bijzonder, zo puur, zo oprecht. Op een hele bijzondere en spirituele manier wordt er verbinding en openheid gecreeërd. Ik voel de drum nog steeds naresoneren, echt prachtig!.."

Harriet

Een cacao ceremonie vs. kakau bliss ceremonie

 "The plants are here to help us remember who we truly are."

Komende ceremonies

 • Kakau Bliss Ceremonie - met Mauricio Lobao & Yolentha Ram
  Kakau Bliss Ceremonie - met Mauricio Lobao & Yolentha Ram
  za 07 okt
  Hoogwoud
  07 okt 11:30 – 21:30
  Hoogwoud, Hoogwoud, Nederland
  07 okt 11:30 – 21:30
  Hoogwoud, Hoogwoud, Nederland
  "Ontdek de helende kracht van Psilocybine in onze Kakao Bliss Ceremonie. Reserveer jouw plek voor deze transformerende ervaring op 7 oktober."
  Delen
 • Kakau Bliss Ceremonie - met Mauricio Lobao & Yolentha Ram
  Kakau Bliss Ceremonie - met Mauricio Lobao & Yolentha Ram
  za 25 nov
  Hoogwoud
  25 nov 11:30 – 21:30
  Hoogwoud, Hoogwoud, Nederland
  25 nov 11:30 – 21:30
  Hoogwoud, Hoogwoud, Nederland
  Kakau Bliss, ook bekend als chocobliss is een bijzonder plantmedicijn die heling brengt op zielsniveau. Je ontvangt een prachtige ceremonie op een bijzondere plek, voor heling en persoonlijke transformatie en spirituele groei.
  Delen
 • Sacred Earth Retreat
  Sacred Earth Retreat
  zo 17 dec
  Hilversum
  17 dec 09:30 – 17:00
  Hilversum, Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum, Nederland
  17 dec 09:30 – 17:00
  Hilversum, Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum, Nederland
  Op 17 december kom je aan op de prachtige locatie van de Hoorneboeg aan de Hilversumse hei en wordt je ontvangen in de Luwte, een heerlijke terugtrek plek in het bos. Een plek die uitnodigd voor verstilling, rust en ontspanning. Een heerlijk eindejaarsretreat in het bos.
  Delen
bottom of page