top of page
Lichtcirkel (1).png

"When we Heal, we heal the Earth."

Plantmedicijn ceremonies

Sacred Earth Healing Ceremonies

Sacred Earth Healing Ceremonies brengt unieke plantmedicijn ceremonies die helend zijn voor het hart en de ziel. Ervaar een liefdevolle cacao ceremonie of een betoverende 

cacao bliss ceremonie en ontdek wat de helende krachten zijn van deze bijzondere plantmedicijnen en het ceremoniewerk.

~ Versterk en heel de verbinding met je familie en voorouders ~

 ~ Versterk de verbinding met je intuïtie en innerlijke waarheid ~

~ Heel traumatische oude wonden uit dit leven en vorige levens ~

~ Bevrijd jezelf van energetische pijnen, angsten en onzekerheden ~

~ Nodig jezelf uit om even stil te staan en te vertragen ~

~ Versterk je verbinding met moeder natuur en de elementen ~

~ Laat je inspireren voor vernieuwde energie en levenskracht ~

~ Verken het Ego-bewustzijn en vergroot je Hart-bewustzijn ~

~ Ervaar ruimte voor persoonlijke groei en spirituele ontwaking ~

~ Stap in je volledig potentieel en groei in (zelf)liefde ~

De medicinale kracht van het plantmedicijn ceremoniële cacao

Ceremoniële cacao is een prachtig hartmedicijn welke zeer toenaderbaar, vriendelijk en liefdevol is. Wanneer je nog nooit een plantmedicijn ceremonie hebt ervaren dan is een cacao ceremonie hetgeen waar je misschien eens mee wilt beginnen. Vooral wanneer je het wat spannend vindt.

Sacred Earth Healing - Cacao Ceremonies brengt unieke thema's die zowel inspirerend als voedend zijn voor lichaam, geest en hart. Zo werken we met thema's rondom volle of nieuwe maan, de seizoenen, innerlijk kind heling, voorouderenergie en het eenheidsbewustzijn. Yolentha werkt ook als energetisch werker waardoor haar ceremonies altijd een energetische helende en transformerende ervaring zijn.

_MG_0299.jpg
Yolentha.drum1.jpg

~ Cacao Bliss ~
Het medicijn voor de ziel

Cacao Bliss is een uniek plantmedicijn welke heling brengt op zielsniveau. Met cacao bliss reis je af naar de diepere lagen van je bewustzijn, daar waar je vanuit de 'mind' moeilijk bij komt. Hierdoor kan er informatie vanuit het onbewuste zichtbaar worden en ontvang je waardevolle inzichten die zowel helend zijn - als inspirerend voor je levenspad.

Sacred Earth Healing - Cacao Bliss Ceremonies zijn uitzonderlijk liefdevolle ceremonies waarin je gedragen wordt in een liefdevol en veilig veld van professionals. Muziek en sound healing is een belangrijk onderdeel van deze ceremonies, net als het sjamanistisch energetisch healing & lichtwerk, welke beide bekrachtigend zijn voor jouw ervaring en helende reis. Het is een ervaring die je waarschijnlijk voor de rest van je leven bij zal blijven

 "Growth can be uncomfortable - physically, emotionally, socially or spiritually - but ask yourself if that growth is uncomfortable or if you are being challenged. What is the consequence of not changing or growing?"

Yolentha Ram
IMG_20230207_154353_556.webp

Plantmedicijn ceremonies voor persoonlijke groei en spirituele zingeving

"Earth Medicines" ofwel "Plant medicijnen", ze kunnen een bijzondere gids zijn in je leven en openen een kracht in je waardoor je je meer jezelf gaat voelen, je komt thuis in je essentie en helpt je herinneren wie je in werkelijkheid bent.

 

Je kan kiezen voor een individuele ceremonie, een ervaring in combinatie met een energetische healing of een groepsceremonie. Wordt onderdeel van een prachtige en groeiende community waar we vanuit eenheid, verbinding en liefde samenkomen.

chocobliss cacaobliss

Ervaar wat een plantmedicijn reis en ceremonie voor jou kan betekenen: wordt de beste versie van jezelf

Ontwikkel jezelf en kies voor het pad van persoonlijke transformatie

Open je zintuigen en versterk je verbinding met spiritualiteit

Ervaar meer (zelf) liefde, (zelf) compassie en (zelf) waardering

Ervaar meer innerlijke rust, vertrouwen en balans

Ervaar meer zingeving in het leven en innerlijk geluk

Ontvang waardevolle inzichten en ontwikkel je creativiteit

Verbeter en versterk je immuunsysteem en mentale gezondheid

Herpak je focus en versterk je intuïtieve vermogen

Ontdek waar het leven voor jou echt om draait.

Waarom zou je je verbinden met een plantmedicijn zoals cacao of kakau bliss?

01

Minder angst & minder onzekerheid

Ceremoniële cacao of psilocybine Kakau Bliss zijn hele liefdevolle plantmedicijnen die de verbinding met ons hart en ziel versterken. Vanuit meer liefde mag er gekeken worden naar onze schaduwstukken, angsten en onzekerheden en kunnen we terecht komen bij de wortel van het 'probleem' die ons in de weg staat gelukkig te zijn. Plant medicijnen bieden hulp bij het aanpakken van je angsten en onzekerheden.

03

Versterkte intuïtie

Een plant medicijn brengt je in verbinding met de waarheid die al diep in jou verscholen ligt. Je kan inzichten ontvangen waar jouw ziel op wacht. Een ervaring versterkt jouw intuïtie. Mogelijk ontvang je antwoorden op vraagstukken waar je mee zit of je ontvangst onverwachtse antwoorden die je richting geven.

05

Meer zelfliefde

Jouw hart is de deur naar jouw ziel, hierin is geen Ego aanwezig, geen negatieve stemmetjes. De stem van jouw hart is puur, liefdevol, oprecht en spreekt altijd de waarheid. Plantmedicijnen helpen je af te dalen naar jouw hart en meer zelfliefde te ervaren. Jouw hartchakra opent zich, de energie balanceert en gaat stromen. Vanuit liefde mag alles ontvangen en ervaren worden.

07

Nieuwsgierig

Soms ben je gewoon nieuwsgierig. Soms blijven plant medicijnen op je pad komen. Dit gebeurt vaak met een reden, hierin kan een uitnodiging voor jou liggen.

02

Een plant medicijn kan jou helpen in te zien en te doorvoelen welke trauma's weggestopt liggen in het onderbewuste en deze te helen. Een trauma is een vervelende gebeurtenis uit het verleden die in ons energieveld is gaan zitten en ons in de weg zit om gelukkig te zijn en van het leven te genieten. We houden onszelf vaak tegen om in ons potentieel te stappen.

04

Levenspad

Heb je soms geen idee wat je hier op aarde komt doen? Of heb je het gevoel dat je hier eigenlijk niet wil zijn? Ben je opzoek naar jouw levensmissie, jouw zielsmissie? Zoek je een doel in jouw leven of richting in het hier en nu?

Een ceremonie is in overeenstemming met jouw Hogere Zelf en jouw ziel weet precies waar je naartoe gaat. Je intuïtie, te stem van je ziel wordt versterkt en zal meer van zich laten horen.

06

Spirituele groei

Een ceremonie of microdosingsprogramma is een ontzettend bijzondere ervaring. Je zal spiritueel groeien, het kan onverwachte deuren openen waarvan je niet voor mogelijk had gehouden dat het kon. Je zintuigen zullen meer openstaan, je bewustzijn groeit en je zal een diepere verbinding voelen op zielsniveau. Het leven krijgt een hele andere vorm van betekenis.

Medicijnvrouw van de nieuwe aarde en energetisch lichtwerker & healer

Na zelf veel innerlijk werk en healing te hebben verricht rondom kind trauma stukken en gezeten te hebben met diverse plantmedicijnen en sjamanen werd dit pad een roeping. Iedere ceremonie is een heilige gebeurtenis vanuit een sjamanistische aanpak. Het werken met plantmedicijnen werd een roeping, iets wat ik vanuit mijn hart deel met iedereen die op mijn pad mag komen. Het kan een levensveranderende ervaring zijn.

De ceremonies zijn liefdevol, veilig en inspirerend en ook na de ceremonie sta ik voor je klaar wanneer je extra begeleiding nodig hebt.

 • Yolentha Ram
 • LinkedIn Yolentha Ram
 • Instagram Yolentha Ram
IMG_0645.jpg

"De Cacao journey van Yolentha is zo bijzonder, zo puur, zo oprecht. Op een hele bijzondere en spirituele manier wordt er verbinding en openheid gecreeërd. Ik voel de drum nog steeds naresoneren, echt prachtig!.."

Harriet

Een cacao ceremonie vs. kakau bliss ceremonie

 "The plants are here to help us remember who we truly are."

Kakau Bliss Psilocybine ceremonie
Cacao Ceremonie Nederland

Komende ceremonies

 • #SPECIAL Truffel & Cacao Bliss ceremonie in de natuur
  #SPECIAL Truffel & Cacao Bliss ceremonie in de natuur
  za 27 jul
  Haarlem
  27 jul 2024, 09:30 – 18:30
  Haarlem, Haarlem, Nederland
  27 jul 2024, 09:30 – 18:30
  Haarlem, Haarlem, Nederland
  Ga op een prachtige reis met het bijzondere plantmedicijn truffel & cacao bliss, ook bekend als de bekende choco bliss truffel chocolaatjes. Het medicijn die helpt te helen op zielsniveau. Dit is een unieke ceremonie in de buitenlucht, met muziek en professionele begeleiding.
  Delen
bottom of page