top of page

Earth Medicines Cacao & Kakau Bliss

_MG_0166.JPG
IMG_20230207_154353_556.webp

 "Growth can be uncomfortable - physically, emotionally, socially or spiritually - but ask yourself if that growth is uncomfortable or if you are being challenged. What is the consequence of not changing or growing?"

"Earth Medicines" ofwel "Plant medicijnen", ze kunnen een bijzondere gids zijn in je leven. Werk samen met de spirit van ceremoniële cacao of kakau bliss en ga op een prachtige en verdiepende reis met je Ziel. Kom thuis in je hart. Ben je nieuwsgierig en voel je je geroepen? Lees hieronder verder over de voordelen van een plant medicijn reis en de mogelijkheden

die ik jou kan bieden.

Waarom zou je je verbinden met een "Earth medicine" zoals cacao of kakau bliss?

01

Vind richting

Zoek je antwoorden of richting die je verder opweg helpen? Die je helpen met vertrouwen de juiste keuzes te maken? Earth medicines kunnen je bijzondere inzichten en antwoorden brengen. Dit gebeurt niet altijd direct, soms komen de antwoorden en inzichten later, wanneer je er voor open staat, het juiste moment zich voor jou aandient en jouw Ziel er klaar voor is.

03

Ontvang inzichten

Earth medicines brengen je in verbinding met de waarheid die al diep in jou verscholen ligt. Je kan inzichten ontvangen waar jouw ziel op wacht. Je intuïtie en zintuigen worden geprikkeld en versterkt. Mogelijk ontvang je antwoorden op vraagstukken waar je mee zit of je ontvangst onverwachtse antwoorden die je richting geven.

05

Hartopenend

Jouw hart is de deur naar jouw ziel, hierin is geen Ego aanwezig, geen negatieve stemmetjes. De stem van jouw hart is puur, liefdevol, oprecht en spreekt altijd de waarheid. Earth medicines helpen je af te dalen naar jouw hart. Jouw hartchakra opent zich, de energie balanceert en gaat stromen. Vanuit liefde mag alles ontvangen en ervaren worden.

07

Nieuwsgierig

Soms ben je gewoon nieuwsgierig. Soms blijven plant medicijnen op je pad komen. Dit gebeurt vaak met een reden, hierin kan een uitnodiging voor jou liggen.

02

Helende reis

Een Earth medicine kan jou helpen te doorvoelen wat er aan trauma's weggestopt liggen in je onderbewuste. Je kunt op een dieper niveau (oude) wonden gaan helen en verlost worden van beperkend verdriet, pijn en/of depressies. Cacao of Kakau Bliss brengt je precies dat wat je in het moment mag ontvangen en gidst je naar de oneindige liefde die in je verscholen ligt. Een reis kan jou helpen meer rust en dankbaarheid te ervaren.

04

Ontdek je levensmissie

Heb je soms geen idee wat je hier op aarde komt doen? Of heb je het gevoel dat je hier eigenlijk niet wil zijn? Ben je opzoek naar jouw levensmissie, jouw zielsmissie? Zoek je een doel in jouw leven of richting in het hier en nu?

Earth medicines gidsen je in verbinding met jouw ziel, jouw ziel weet precies waar je naartoe gaat. Je intuïtie, te stem van je ziel wordt versterkt en zal van zich laten horen.

06

Ontwaak

Een Earth medicine ceremonie of microdosing programma is een ontzettend bijzondere ervaring. Je zal spiritueel groeien, het kan onverwachte deuren openen waarvan je niet voor mogelijk had gehouden dat het kon. Je bewustzijn wordt verruimd, expandeert en je zal je meer verbonden voelen met de natuur, de aarde en het universum.

# Hou er rekening mee dat een plant medicijn (ceremonie) iets heiligs is, goede en kundige begeleiding is daarom belangrijk.
# Hou er rekening mee dat het plant medicijn en ik maar 20% van het werk doen, de overige 80% is aan jou. Wij helpen je opweg, zijn je gids als het zo mag zijn en staan voor je klaar.
# Hou er rekening mee dat het werken met een plant medicijn niet voor iedereen is weggelegd, het is belangrijk dat iemand vanuit een eigen en vrije keuze besluit om deel te nemen.
# Hou er rekening mee dat er contra-indicaties zijn, niet iedereen kan helaas deel nemen aan een cacao of kakau bliss ceremonie / programma. Meer informatie hierover geef ik graag per mail ofwel bij aanmelding.

"De Cacao journey van Yolentha is zo bijzonder, zo puur, zo oprecht. Op een hele bijzondere en spirituele manier wordt er verbinding en openheid gecreeërd. Ik voel de drum nog steeds naresoneren, echt prachtig!.."

Harriet

 "The plants are here to help us remember who we truly are."

bottom of page