top of page

Agenda

 • Kakau Bliss Ceremony - met Mauricio Lobao & Yolentha Ram
  09 apr. 13:30 – 21:30 CEST
  Amsterdam, Amsterdam, Nederland
  Kakau Bliss is het plant medicijn voor de ziel, helend voor het hart. Psilocybine helpt je om af te zakken in het onderbewuste en kan bijzondere inzichten brengen die je verder helpen op je pad. De 'psychedelic shamanic soundjourney' neemt je mee op reis en je ontvangt bijzonder healingwerk.
  Delen
 • Ancestral Shamanic Prayer Ceremony
  14 apr. 19:00 – 22:30 CEST
  Haarlem, Henk van Turnhoutpad 2 Bezorgen op huisnummer 1, 2034 JL Haarlem, Nederland
  Een unieke ceremonie die je meeneemt in een bijzondere voorouderlijke sjamanistische reis. Een avond gevuld met prachtige live 'sacred song' muziek en 'shamanic prayers' die jou in verbinding brengen met de kracht van moeder aarde, onze voorouderlijke roots en voorouders.
  Delen
 • Liberated Breath & Shakti Movement at Glow Yogastudio
  29 apr. 19:30 – 22:00
  Haarlem, Nieuwe Groenmarkt 35, 2011 TT Haarlem, Nederland
  A vibrating evening in which Yolentha will invite you to open up your voice and connect with your breath through sound and voice liberation. We will explore our Divine Shakti energy through movement and dance.
  Delen
 • Return to the heart ~ Cacao Ceremonie
  30 apr. 13:30 – 16:00 CEST
  Vogelenzang, Bekslaan 22, 2114 AR Vogelenzang, Nederland
  Een bijzondere en vooral inspirerende cacao ceremonie waarin Yolentha haar kennis en wijsheden deelt over ceremoniële cacao, moeder aarde, de ziel en kennis deelt die ze heeft opgedaan tijdens haar reis in cacao land Guatemala waarin ze gewerkt heeft met Mayan elders.
  Delen
bottom of page