top of page

Cacao ceremonies in Haarlem en omgeving

Cacao Ceremonies & Leef vanuit je Hart

Een cacao ceremonie is een unieke aardse en spirituele ervaring.

Ceremoniële Cacao wordt reeds eeuwenlang door de Maya's en Azteken ingezet voor ceremonies, healingwerk en om verbinding te ervaren met de Goden, Godinnen, Spirits en de Ziel. In de oude geschreven teksten schrijven de Maya's Cacao als Kakau. Het is een prachtige en hele waardevolle grondstof die ons geschonken wordt om focus te vinden en verdieping op te zoeken. De wijze van reizen is mild, zachtaardig en niet psychedelisch. Middels ceremoniële cacao verbinden we ons met onze hartenergie en gaan we op reis in de diepere lagen van ons (onder)bewustzijn.

"Cacao is here to help. She can guide you and hold your hand on your unique path in which you discover your truth and gifts."

Sacred cacao ceremonie

Voel je welkom bij één van mijn prachtige sacred cacao ceremonies. Een bijzondere ceremonie met sjamanistische invloeden en energetische begeleide healingen. Tijdens mijn ceremonies neem ik je mee op een inspirerende reis waarin ik meer vertel over de voordelen van rauwe cacao en laat ik je dit zelf ervaren middels meditatie, ademwerk, visualisatie, beweging (dans), sound healing en zang. Een cacaoceremonie brengt ruimte voor heling, inzichten en persoonlijke groei.

  • Yolentha Ram
  • LinkedIn Yolentha Ram
  • Instagram Yolentha Ram

REVIEW Peter Hoekstra

"Yolentha is in haar ceremonies helemaal op haar plek. Met haar team creëert ze iets prachtigs en zeer waardevols. Met aandacht en liefde, intense muziek en.. een beetje magie!"

De voordelen van ceremoniële raw cacao

Raw ceremoniële cacao is een drankje aangemengd met heerlijke kruiden en een medicijn voor het hart. In combinatie met een bijzondere rituelen helpt raw cacao jouw hartchakra te balanceren en te openen, waardoor jouw hartenergie meer gaat stromen. Raw cacao wordt gezien als een superfood en heeft bijzondere krachtige helende effecten voor jouw lichaam.

Raw cacao boost jouw immuunsysteem en zit boordevol gezonde vitamines zoals magnesium, ijzer en antioxidanten.

In Raw cacao zit het stofje Anandamide. Ananda betekent ‘vreugde, blijdschap, opgewektheid en vrolijkheid’ en geeft je dat liefdevolle gelukzalige gevoel. PEA fenylethylamine zit ook in Raw Cacao, dit verhoogt jouw energieniveau en helpt je onder andere jouw aandacht te focussen.

IMG_20230415_124035_498_edited_edited.jpg

Honouring the sacredness of sitting together in a cacao ceremony

De 'sacredness' van een cacao ceremonie blijven waarborgen is voor mij essentieel. Mijn ceremonies zijn geïnspireerd op vele plant medicijnceremonies die ik heb bijgewoond, mijn werk met sjamanen uit Guatemala en mijn persoonlijke en spirituele tranformatieve reis die ik de afgelopen jaren zelf heb doorlopen.

Ik faciliteer cacao ceremonies, cacao & ecstatic dance ceremonies, ancestral prayer ceremonies, prive cacao ceremonies en microdose ceremonies. Onder andere bij The Human Fabrique in Haarlem.

Leef vanuit je Hart is een 21 dagen programma die jouw hartbewustzijn doet groeien. Je ontwikkelt meer zelfliefde, compassie en innerlijke rust. 

Het programma zit vol prachtige meditaties en activaties om jouw hartenergie te doen groeien en jouw eigenwaarde te vergroten.

Energetische invloed van cacao

Ceremoniële cacao is ontzettend puur en krachtig. Op de juiste manier gebruikt en in een ceremoniële setting helpt het jou om in zachtheid te zakken. Je kunt bijzondere inzichten ontvangen, energetische wonden helen en antwoord vinden op vraagstukken.

Cacao assisteert tijdens jouw helende verdiepende reis en brengt jou in verbinding met de liefdevolle energie van waaruit je bestaat. Via jouw hartenergie mogen emoties naar de oppervlakte stromen en deze in liefde te ontvangen. Je wordt uitgenodigd om te vertrouwen op jouw innerlijk weten, de stem van jouw ziel.

Je gaat op een prachtige spirituele reis en brengt balans in lichaam, geest en jouw levensenergie. 

Tijdens een ceremonie, Soul Mentorship coachingssessie, Healing of het de 'Leef vanuit je Hart cursus' is cacao een tool om mee te verdiepen.

_MG_2849-66.jpg
IMG20230201120930.jpg
IMG_20230213_180954_164.webp

Cacao ceremonie voor heling

Geen ceremonie en reis is hetzelfde. Misschien verbind je jouw hartenergie met jouw innerlijk kind, voel je dat oude wonden geheeld willen worden, misschien word je je bewust van jouw gedragspatronen of van jouw thema's. Misschien ervaar je welke energetische obstakels en lijntjes met (overleden) dierbaren er nog zijn of vind je meer richting voor jouw pad. Een Cacao ceremonie helpt je om op een dieper niveau met jezelf te verbinden en om even te 'zijn'.

 

Ik zal je ondersteunen in het openstellen voor alles wat er naar de oppervlakte wil stromen, een cacao ceremonie helpt je richting te (her)vinden.

Focus, rust, groei in zelfliefde en een diepere verbinding
met de natuur

Kies voor een prachtige ceremonie zoals de Ancestral Prayer Ceremonie, Cacao & Ecstatic Dance ceremonie, Return to the Heart Cacao Ceremonie of een Microdose ceremonie. Je kunt ook kijken naar mijn online programma Return to the Heart, om te groeien in jouw zelfliefde. Ceremoniële cacao helpt je op weg om dichterbij jezelf te komen.

Yolentha shine.jpg

Medicijnvrouw van de nieuwe aarde, energetisch werker en spiritueel gids

Onder andere door eerst zelf te werken met ceremoniële cacao en psilocybine cacao bliss ben ik volledig thuisgekomen en geland in wat ik hier kom doen op Aarde. Plantmedicijnen helpen mij vanuit mijn hart te leven, te handelen en te doorvoelen wat er in het moment gevoeld mag worden.

 

In vorige levens heb ik dit pad ook bewandeld en alles mag ik in dit leven opnieuw ervaren, de kracht en werking van het werken in ceremonie en met plantmedicijnen. De spirits van de bossen en planten gidsen mij in mijn healingwerk hier op aarde: om jou ook te helpen thuis te komen in je hart en je helpen te herinneren dat je oneindig Bewustzijn bent.

 

Tijdens de ceremonies maar ook los daarvan faciliteer ik bijzonder healingwerk, ik channel de energie van de spirits, de lichtfrequentie van de engelen, energie van moeder Aarde en de Bron. Ik help jouw opweg om jouw levensenergie weer te laten stomen middels aanraking en activaties.

Met het werk wat ik aanbied is onderdeel van mijn zielsmissie om jouw hartfrequentie te verhogen en daarmee ook de frequentie van moeder aarde te verhogen.

Cacao ceremonies in Haarlem en omstreken

Bekijk de agenda

bottom of page