top of page

Sacred Mother Cacao

Cacao Ceremonies & Return to the heart

Een cacao ceremonie is een unieke aardse en spirituele ervaring.

Ceremoniële Cacao wordt reeds eeuwenlang door de Maya's en Azteken ingezet voor ceremonies, healingwerk en om verbinding te ervaren met de Goden, Godinnen, Spirits en de Ziel. In de oude geschreven teksten schrijven de Maya's Cacao als Kakau. Het is een prachtige en hele waardevolle grondstof die ons geschonken wordt om focus te vinden en verdieping op te zoeken. De wijze van reizen is mild, zachtaardig en niet psychedelisch. Middels ceremoniële cacao verbinden we ons met onze hartenergie en gaan we op reis in de diepere lagen van ons (onder)bewustzijn.

"Cacao is here to help. She can guide you and hold your hand on your unique path in which you discover your truth and gifts."

IMG20230201124009.jpg

Liefdevol openend voor het hart
en het moment

Ceremoniële cacao is ontzettend puur en krachtig. Op de juiste manier gebruikt en in een ceremoniële setting helpt het jou om in zachtheid te zakken. Je kunt bijzondere inzichten ontvangen, energetische wonden helen en antwoord vinden op vraagstukken.

Cacao assisteert tijdens jouw helende verdiepende reis en brengt jou in verbinding met de liefdevolle energie van waaruit je bestaat. Via jouw hartenergie mogen emoties naar de oppervlakte stromen en word je uitgenodigd om te vertrouwen op jouw innerlijk weten, de stem van jouw ziel.

Je gaat op een prachtige spirituele reis en brengt balans in lichaam, geest en jouw levensenergie. 

Tijdens een ceremonie, Soul Mentorship coachingssessie of het online 'Return to the heart programma' (binnenkort online) is cacao een tool om mee te verdiepen.

 

Cacao assisteert mij in mijn werk om jou te giden en opweg te helpen.

Cacao bracht mij rust, focus en vertrouwen

In tijden van crisis ondersteunde cacao mij in het behouden en ervaren van helderheid, focus, rust en liefde. In 2021 landde ik letterlijk in hetgeen ik aan het doen was: het begeleiden van mensen tijdens prachtige, helende, inspirerende en liefdevolle ceremonies, workshops en retreats. Dankzij de ondersteuning van cacao en haar spirit(s) en mijn deskundige jarenlange ervaring in het begeleiden van groepen tijdens meditatie, yoga, het zingen van mantra's, het geven van (sound) healing en in het werken met energie, kan ik anderen begeleiden in het doorvoelen van 'oude'  wonden, in het loskomen van energetische obstakels en het omarmen van het leven in het hier en nu.

 

Toen ik begon te aarden in mijn levensmissie en mijn blauwdruk liet ik een traantje want ik voelde dat ik thuis aan het komen was in wie ik wil en hoor te zijn. Dit is wat ik het mooiste vind om te doen; anderen begeleiden in een prachtige verdiepende reis waarin ze zichzelf leren te omarmen, situaties leren te begrijpen en een diepere connectie zullen ervaren met wie ze (willen) zijn.

_MG_2849-66.jpg
_MG_0301.JPG

De bijzondere werking van
ceremoniële cacao

Onbewerkte, ceremoniële cacao heeft ontzettend veel voordelen, het wordt niet voor niets gezien als een superfood die heel gezond is voor zowel lichaam als voor de geest.

Rauwe cacao zit boordevol magnesium, ijzer en antioxidanten en is hierdoor een gezonde boost voor jouw immuunsysteem. Daarnaast bevat cacao het stofje anandamide. Ananda betekent ‘vreugde, blijdschap, opgewektheid en vrolijkheid’ en geeft je dat liefdevolle gelukzalige gevoel. PEA fenylethylamine zit ook in Raw Cacao, dit verhoogt je energieniveau en helpt je onder andere focus te vinden.

 

Ondanks dat een cacao ceremonie heel spiritueel doet overkomen helpt cacao je juist ook heel erg te gronden en je te verbinden met de energie van de aarde

en de natuur.

IMG20230201120930.jpg

Cacao ceremonie

Geen ceremonie en reis is hetzelfde. Misschien verbind je jouw hartenergie met jouw innerlijk kind, voel je dat oude wonden geheeld willen worden, misschien word je je bewust van jouw gedragspatronen of van jouw thema's. Misschien ervaar je welke energetische obstakels en lijntjes met (verloren) dierbaren er nog zijn of waar je in de toekomst naartoe wilt. Cacao helpt je om op een dieper niveau te voelen en gewoon even te 'zijn'.

 

Ik zal je ondersteunen in het open te stellen voor alles wat er naar de oppervlakte wil komen, een cacao ceremonie helpt je richting te (her)vinden.

IMG_20230213_180954_164.webp
IMG_0501.jpg

Medicijnvrouw van de nieuwe aarde, energetisch werker en spiritueel gids

Onder andere door eerst zelf te werken met ceremoniële cacao en psilocybine kakau bliss ben ik volledig thuisgekomen en geland in wat ik hier kom doen op Aarde. "Earth medicines" helpen mij vanuit mijn hart te leven, te handelen en te doorvoelen wat er in het moment gevoeld mag worden. Ik herken mijzelf als medicijnvrouw en Shamana uit vorige levens en ben dankbaar dat ik deze kennis weer mag ontwikkelen in dit leven. De spirits van de bossen en planten gidsen mij in mijn healingwerk hier op aarde: om jou ook te helpen thuis te komen in je hart en je helpen te herinneren dat je oneindig Bewustzijn bent. Tijdens de ceremonies maar ook los daarvan faciliteer ik bijzonder healingwerk, ik channel de energie van de spirits, de lichtfrequentie van de engelen en de Bron. Ik help je opweg om jouw levensenergie weer te laten stomen middels aanraking en activaties.

Met het werk wat ik aanbiedt is het mijn missie om jouw frequentie te verhogen en daarma de frequentie van moeder aarde.

bottom of page