top of page

Bewandelt het pad naar onvoorwaardelijke liefde

Onvoorwaardelijke liefde, het is niet hetzelfde als liefde die vanuit het Ego ontstaat. Er zitten geen restricties of voorwaarden aan, het is een liefde die diep in ons aanwezig is. Middels zelfheling en innerlijk werk kunnen we weer verbinden met de liefde in onszelf, liefde die onvoorwaardelijk is.

  • Yolentha Ram
  • LinkedIn Yolentha Ram
  • Instagram Yolentha Ram
IMG_0356.jpg

Een brug van het aardse naar het spirituele, van het hemelse naar het aardse..

Het leven is een reis van zielsherinnering, zo zie ik het. Wie ben ik? Waarom maak ik mee wat ik mee maak of mee heb gemaakt? Wat komt het me brengen? Wat kom ik hier doen? Ik heb mezelf al deze vragen meerdere malen gesteld, nog steeds gebeurt het. Want, de reis van transformatie en thuiskomen in jezelf is, wat mij betreft, oneindig. Ik weet nu waarom ik hier ben, om jou te helpen thuis te komen in je hart. Om je te gidsen in jouw reis van herinnering en ontdekken wie je bent als ziel. Wat jouw levensmissie is en beseffen dat we allemaal oneindig bewustzijn 'zijn' en verbonden, aan elkaar.

Yolentha Ram: ik werk als intuïtief zielscoach, medicijnvrouw van de nieuwe aarde en energetisch begeleidend genezer. Ik werk met diverse plant medicijnen zoals ceremoniële cacao en kakau bliss, bied hierin ceremonies aan, microdosering- & verdiepingprogramma's en één-op-één coaching & healing.

Yolentha Ram

Ik zou een boek kunnen schrijven over mijn leven tot nu toe en over hoe ik terecht ben gekomen in wat ik vandaag de dag doe. Mijn levensverhaal in een notendop lees je hieronder.

Yoga practice was het begin van mijn pad van spiritueel ontwaken; ontdekken dat ik veel meer dan alleen 'mens' ben. Ondervinden dat ik jeugdtrauma's heb die veel dieper weggestopt liggen dan dat ik me bewust van was. Plant medicijnen hebben we geholpen meer de diepte in te duiken en in diepere lagen van mijn bewustzijn en op zielsniveau stukken te helen die me beperkten in het gelukkig zijn en meer vanuit een staat van rust te kunnen leven, denken en handelen.

Dankzij veel Self-practice, yoga, meditatie, helingwerk, ceremonies, werken met plant medicijnen, schrijven en reizen, kom ik meer en meer thuis in mezelf en in mijn levensmissie. Waarom ik hier op aarde ben?

Om jou opweg te helpen, te gidsen, wanneer je hier voor openstaat.

Ik bewandel het pad van 'onvoorwaardelijke zelfliefde' en werk er hard aan om dit zelf volledig te 'embodyen'. Alleen dan, kan ik dit delen met een ieder die op mijn pad komt. Onderdeel van mijn blauwdruk is jouw te helpen herinneren wie je in essentie bent en (zelf)liefde te ervaren.

Ik draag kennis van vorige levens bij me, waarin ik voel dat ik ervaringen heb als medicijnvrouw die in dit leven weer tot uiting komen. Ik werk als energetisch lichtwerker, spreek twee lichttalen en geef bijzondere helingen en activaties die jou helpen om op een dieper niveau heling te vinden en de verbinding met jouw Ziel, de Bron (God) en jouw blauwdruk te herstellen.

Maar, ik zeg er meteen bij: het plant medicijn en ik helpen je op weg, de rest moet je zelf doen. Wij fungeren als gids èn als mentor. Zoek je naar alternatieve vormen van heling en coaching? Misschien kunnen we samen je behoeftes en wensen bespreken en kijken wat het beste aansluit bij jou, stuur me maar een berichtje.

In liefde,

Yolentha

Yolentha Ram

"Let life and things that happen in it, inspire you to learn, grow, accept and to evolve. Separate the ego from the conscious and allow the body to move with the conscious. Find your flow and be like water. 

Life is a series of natural and spontaneous changes. Don't resist them - that only creates sorrow. Let reality be reality. Let things flow naturally forward in whatever way they like. (Lao Tzu)

Constant change is an inherent part of the cause and effect nature of life - Parinamavada." 

IMG_20221010_170859_edited_edited.jpg

Alles is Divine timing en gepland

Hij overleed toen ik 11 was en ik begrijp nu waarom..

Mijn lieve vader, Anne Ram, overleed toen ik 11 was. Hij was pas 43 jaar. De jaren die hierna volgden waren moeilijk, bij tijd en wijle erg zwaar voor een tiener en jong volwassene.

Inmiddels begrijp ik dat het allemaal heeft moeten gebeuren om mij op dit pad te brengen en voel ik geen pijn en wrok meer. Mijn vader is van aarde weggegaan om mij te kunnen gidsen in dit leven en nu werken we samen.

Als mijn gids werkt hij samen met zielen aan de andere kant om mensen op mijn pad te brengen, welke ik middels mijn werk kan begeleiden en gidsen.

Ik ben geboren op 11-11, in de spirituele wereld en energetisch gezien is dit een krachtig nummer voor heling en transformatie. Mijn vader overleed toen ik 11 jaar was, het lijkt geen toeval dat nummer 11 een belangrijke betekenis vormt in mijn leven.

Hij heeft me begeleidt in deze spirituele reis waardoor ik kon ontwaken. Inmiddels staat mijn veld erg open en voel ik verbinding met andere spirits maar ook met aarts engelen, opgestegen meesters, lichtwezens en God (Divine energie). Iets waar ik vroeger echt niet in geloofde maar nu volledig 'embody': dit is wie ik ben en ik geniet er intens van.

Newsletter

Email 

Follow

  • Facebook Yolentha Ram
  • LinkedIn Yolentha Ram
  • Instagram Yolentha Ram
bottom of page