top of page

Met een open hart wordt alles in het leven mooier

De aarde is zo'n prachtige plek en het leven is zo'n bijzondere kans om onszelf te mogen ervaren maar halen we wel alles eruit wat erin zit? Bezield en met een passievol hart bewandel ik mijn eigen pad om volledig mijn potentieel en kracht te ontdekken en te benutten. Hoe meer ik vanuit mijn hart leef, hoe meer ik de onbalansen in een ander herken. On the road  hoop ik anderen te inspireren hetzelfde te doen: leven op het niveau van het hart. Om van de wereld een zachtere en liefdevollere plek te maken waar we vanuit meer hartverbinding met onszelf, met anderen en met de natuur zullen leven.

  • Yolentha Ram
  • LinkedIn Yolentha Ram
  • Instagram Yolentha Ram
IMG_0356.jpg

Leef jij vanuit je hart?

De wereld vraagt om een positieve verandering, om meer vreugde, meer liefde, meer compassie en om meer empathie. Mensen zijn zoekende, naar zichzelf en naar hun eigen plek in deze snel ontwikkelende en soms uitdagende wereld. Hoe kunnen we meer vanuit het hart leven? Doen wat we echt leuk vinden om te doen? Het alledaagse leven vraagt ons om veel vanuit het hoofd te leven en te streven en
daarmee raken we uit verbinding met ons gevoel onze interne verlangens en waarheid. Het hart is de plek waar we ons verbonden voelen; met onszelf, met ons eigen waarheid, met de natuur en met de mensen van wie we houden. In alles wat ik doe streef ik naar het terugbrengen van eenheid in het hart. Ik geloof dat iedereen het pad van heling en transformatie kan bewandelen om uiteindelijk zichzelf volledig te (leren) kennen. Hoe meer mensen thuiskomen in hun hart en in hun kracht, hoe mooier en aangenamer de wereld wordt en dat is hoe ik moeder aarde achter me wil laten wanneer het ooit mijn tijd is om te gaan.

Ik ben Yolentha Ram

Moderne medicijnvrouw, Energetisch Healer, Zielscoach en Yoga- & Pilatesdocent

Het pad van zelfheling, bewustzijnsontwikkeling en transformatie bewandel ik al ruim 11 jaar bewust en door een bak aan zelfkennis ben ik in staat om een ander te lezen, te doorvoelen en te begrijpen, tot op het niveau van de ziel. Mijn persoonlijke pad heeft zich ontwikkeld rondom het groeien in zelfliefde, meer in mijn kracht komen te staan, mijn volledige potentieel te benutten als vrouw en vanuit onvoorwaardelijke egoloze liefde te verbinden met een ander. Mijn eigen zielsreis is mijn inspiratie en brengt een waardevolle basis waarin ik een ander opweg kan helpen. Ik geloof dat het leven veel meer te bieden heeft dan waar de meesten van ons bij stilstaan en dat er meer uit te halen valt wanneer we ons bewustzijn verruimen en ontwikkelen. Ik ben er voor mensen die opzoek zijn naar zichzelf, die ervaren dat ze hun volledigheid niet omarmen en hun innerlijke kracht en wijsheid niet benutten. Ik ben er voor diegenen die zoekende zijn naar manieren om zichzelf te helen en te transformeren om de persoon te worden waar ze van dromen. Om los te komen van belemmerende overtuigingen, oude patronen en blokkades die ze in de weg staan om geluk en plezier te ervaren in het leven. Ik help mensen herinneren wie ze in werkelijkheid zijn, wat ze hier op aarde te bieden hebben en hoe ze meer vanuit hun hart kunnen gaan leven.

Yolentha Ram

Verandering hoort bij het leven

"Let life and things that happen in it, inspire you to learn, grow, accept and to evolve. Separate the ego from the conscious and allow the body to move with the conscious. Find your flow and be like water. 

Life is a series of natural and spontaneous changes. Don't resist them - that only creates sorrow. Let reality be reality. Let things flow naturally forward in whatever way they like. (Lao Tzu)

Constant change is an inherent part of the cause and effect nature of life - Parinamavada." 

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Mijn prachtige levenswerk biedt iedereen de ruimte om zichzelf te (her) ontdekken op een diepere niveau, vanuit het hart. De bijzondere healing sessies, bewustzijnsverruimende programma's, ceremonies en Sacred Earth Retreats vormen een brug tussen het aardse en het spirituele waarin ik een veilige plek creëer waar beide werelden onderzocht kunnen worden in zowel de binnen- als buitenwereld. Een plek èn mogelijkheid om te kunnen; groeien in zelfliefde, volledig in je kracht te gaan staan, je zintuigen en bewustzijn te versterken, persoonlijk te groeien, spiritueel te ontwaken en om dagelijks meer vanuit je hart te gaan leven.

 

Zodat je jouw potentieel volledig benut en leert kennen in dit leven.

IMG_20221010_170859_edited_edited.jpg

Alles is Divine timing en gepland

Hij overleed toen ik 11 was en ik begrijp nu waarom..

Mijn lieve vader, Anne Ram, overleed toen ik 11 was. Hij was pas 43 jaar. De jaren die hierna volgden waren moeilijk, bij tijd en wijle erg zwaar voor een tiener en jongvolwassene.

Inmiddels begrijp ik dat het allemaal heeft moeten gebeuren om mij op dit pad te brengen en voel ik geen pijn en wrok meer. Mijn vader is van aarde weggegaan om mij te kunnen gidsen in dit leven en nu werken we samen.

Als mijn gids werkt hij samen met zielen aan de andere kant om mensen op mijn pad te brengen, welke ik middels mijn werk kan begeleiden en gidsen.

Ik ben geboren op 11-11, in de spirituele wereld en energetisch gezien is dit een krachtig nummer voor heling en transformatie. Mijn vader overleed toen ik 11 jaar was, het lijkt geen toeval dat nummer 11 een belangrijke betekenis vormt in mijn leven.

Hij heeft me begeleidt in deze spirituele reis waardoor ik kon ontwaken. Inmiddels staat mijn veld erg open en voel ik verbinding met andere spirits maar ook met aarts engelen, opgestegen meesters, lichtwezens en God (Divine energie). Iets waar ik vroeger echt niet in geloofde maar nu volledig 'embody': dit is wie ik ben en ik geniet er intens van.

Newsletter

Email 

Follow

  • Facebook Yolentha Ram
  • LinkedIn Yolentha Ram
  • Instagram Yolentha Ram
bottom of page