top of page
IMG20230329120621.jpg

Microdoseren

Microdosering voor meer balans en minder stress? Of wil je misschien meer focus en creativiteit ervaren? Microdosering met kakau bliss, ook wel bekend als cacao of choco bliss, versterkt de verbinding met jezelf. Microdoseren brengt focus en kan lichamelijke klachten verlichten of zelfs oplossen.

Heb je nog geen ervaring met plantmedicijnen of persoonlijke ontwikkeling? Dan is mijn advies om een pakket inclusief coaching & begeleiding af te nemen.

Microdoseren met truffel? Het plantmedicijn cacao bliss heeft een net iets ander effect dankzij de mao-remmer waardoor je een blijer gevoel ervaart gedurende de dag.

_MG_0280_edited.jpg

De voordelen van

Microdoseren met truffel chocolaatjes

Wil je minder faalangst of onzekerheid ervaren? Minder stress en onrust? Wil je juist meer focus, creativiteit en balans ervaren? Dan kan het microdoseren met truffel chocolaatjes  Kakau Bliss een goede keuze zijn voor je. Microdoseren  brengt balans tussen hoofd en hart.

 

Lees via onderstaande link de tal van andere voordelen die microdosering biedt.

Microdoseren kan je helpen!

Ervaar meer focus

Ervaar meer creativiteit

Heel oude wonden en pijnen

Ervaar meer blijdschap en energie

Ervaar minder angsten en onzekerheden

Ervaar meer zin in het leven en in de dag

Ervaar minder stress en depressieve gedachten

Ontwikkel jouw sociale vaardigheden en contacten

Ervaar een afname aan fysieke en mentale klachten

Versterk jouw verbinding met jezelf en jouw emoties

“Microdoseren kan helpen om de wolken in je hoofd te doen verdwijnen waardoor er weer ruimte ontstaat voor vertrouwen en creativiteit.”

Yolentha Ram

Microdoserings ervaring

Review van Daniella

"Het microdoseren van Kakau Bliss brengt me ontzettend veel. Ik had al wat ervaring met het microdoseren van truffel maar dit plantmedicijn brengt me zoveel meer. Ik voel me geaard, reageer minder primair op mijn emoties en ben me veel bewuster van mezelf en mijn omgeving waardoor ik gezondere keuzes maak. Het medicijn helpt me ook om op een zachtere manier door diepere lagen heen te gaan. Daardoor durf ik ze ook mee rop te zoeken en er doorheen te gaan. De begeleiding van Yolentha is heel fijn. Je krijgt goede uitleg en persoonlijke begeleiding. Daarbij voelt ze goed aan wat er nodig is. Ik kan het iedereen aanraden!"

IMG-20230526-WA0002.jpg

Microdoseren met Truffel chocolaatjes en Caapi - choco bliss kopen

Kakau Bliss zijn de bekende psilocybine chocolaatjes, ook wel bekend onder de merknamen choco bliss of cacao bliss. Ze zijn heerlijk en van hoge kwaliteit, de beste op de markt.

In de chocolaatjes zitten bijzondere hart openende kruiden verwerkt, cacao, truffel en caapi. Het is een krachtig plantmedicijn met een helende en balancerende energie voor hoofd en hart.

Het plantmedicijn met de MAO-remmer werkt als een anti depressiva en versterkt het gelukshormoon.

Microdosering,  hoe werkt dat?

Met microdosering van Kakau Bliss ontvang jij heerlijke truffel chocolaatjes thuis, op je deurmat, voor een programma van 31 dagen. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat je bewust en met intentie microdoseert en hier je levenstijl gedurende het programma deels op aanpast. Er zijn microdoseringsdagen en 'rust' dagen. Je ontvangt een digitale 'Microdose Guidebook' met adviezen en tips over hoe je het beste effect en resultaat kan behalen uit jouw microdose reis.  Kies je voor microdosering omdat je echt verschil wilt maken? Wilt groeien en toe bent aan een transformatie in je leven? Dan is mijn advies om de 'Shine package' inclusief microdoseringscoaching af te nemen.

Meisje in boomgaard

Waarom microdoseren met psilocybine truffel?

De meest voorkomende redenen om te kiezen voor microdosering zijn bij depressie, trauma heling, stress, angsten, meer focus willen ervaren, wens voor meer creativiteit, wens voor meer verbinding, persoonlijke en spirituele groei en transformatie.

Microdosering met psilocybine pakt de wortel van het probleem aan. 

 

Ben je opzoek naar een alternatieve en andere vorm van verdieping voor jezelf? Een andere vorm van therapie, heling of vorm van coaching?

Microdosering met kakau bliss kan als een gids dienen voor jouw pad van zelf-ontdekking, zelf-ontplooiing en persoonlijke transformatie.

Je zal bewuster door het leven gaan

Kies jouw microdoseringspakket

1

Connection

Microdose only

Je ontvangt een microdose pakket thuisgestuurd voor 31 dagen. Dit is inclusief de chocolaatjes en een digitale microdose guidebook.

 "A moment to reconnect and balance your state of being"

Hier zit geen begeleiding bij inbegrepen, wanneer je daar behoefte aan hebt kies dan voor het 'Shine Package'.

€ 75,- incl. btw en verzendkosten

2

Shine

Microdose & coaching

Je ontvangt een microdose pakket voor 31 dagen met het plant medicijn kakau bliss. Dit pakket is inclusief 2 online coachingssessies van ca. 60 minuten of één healingsessie en een digitaal microdose guidebook.

"Mastering your hidden Self"

Je ontvangt een 'Shine Microdose Package' thuisgestuurd. De afspraken plannen we samen in, dit kan vooraf en na het boeken van dit pakket.

​​

ONLINE € 322 ,- incl. btw en verzendkosten

Extra sessies bijboeken kan.

3

Life is a Ceremony

Moon & Microdose traject

Tijdens 'Life is a ceremony' integreren we het plantmedicijn psilocybine cacao bliss in ons dagelijkse leven en maken we bewuste keuzes die ons leven positief zullen beïnvloeden.

 

Tijdens een maan cycles van ca. 4 weken zal je verschil gaan ervaren in body-mind-spirit (energie) waarin we iedere dag als een ceremonie ervaren. Een reis die je niet alleen aan hoeft te gaan maar samen bewandelt met anderen; voor meer bezinning, ontspanning, focus en plezier in je leven.

Klik hieronder op de button voor de startdata & prijzen

Alternatieve vorm van heling

Het is natuurlijk een andere vorm van hulp en begeleiding zoeken dan hoe het in de mainstream wereld gaat, microdoseren? Een meerderheid van de bevolking heeft er nog nooit van gehoord. Maar op een bepaald moment komt het op je pad en word je nieuwsgierig, dat is het moment dat je misschien mag luisteren naar je innerlijke stem. Is dit wat je wilt doen? Waarom het niet proberen?

Microdoseren brengt mij altijd weer even terug in verbinding met mezelf, waardoor ik beter naar mijn eigen gevoel kan luisteren en de dagen bewuster doorleef. Ik voel dat het mijn zintuigen prikkelt, bewustzijn vergroot en ik ervaar gedurende de week veel meer rust en minder pieken en dalen. Ik word er echt een blijer mens van.

Microdose coach

Ik ben Yolentha

Een microdose versterkt soms ook datgene wat in ons leeft, het kan dus zijn dat we onze emoties beter ervaren waardoor dit ook aangepakt en geheeld kan worden, waar nodig.

Om echt stappen te kunnen zetten, vooruitgang te boeken en transformatie te ervaren is het raadzaam om te microdoseren in combinatie met begeleiding en coaching. Dan wordt het meetbaar, heb je een stok achter de deur en iemand die voor je klaar staat. Daarom is het Shine pakket erg aan te raden wanneer je voelt dat je niet 'zomaar' wilt gaan microdoseren.

 

Heb je een vraag? Neem gerust contact met me op.

Jouw Microdose coach Yolentha

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
IMG_0645.jpg
bottom of page