top of page

za 02 sep

|

Hoogwoud

Kakau Bliss Ceremonie - met Mauricio Lobao & Yolentha Ram

Kakau Bliss, ook bekend als chocobliss is een bijzonder plantmedicijn die heling brengt op zielsniveau. Je ontvangt een prachtige ceremonie op een bijzondere plek, voor heling en persoonlijke transformatie en spirituele groei.

Kakau Bliss Ceremonie - met Mauricio Lobao & Yolentha Ram
Kakau Bliss Ceremonie - met Mauricio Lobao & Yolentha Ram

Tijd en locatie

02 sep 2023, 11:00 – 21:30

Hoogwoud, Hoogwoud, Nederland

Over het evenement

Kakau Bliss Ceremonie - 2 september

Neem contact op bij vragen of meld je hier aan voor op de wachtlijst. Je ontvangt meer informatie per mail en de bevestiging dat jouw plek definitief is gereserveerd gebeurt na ontvangst van de aanbetaling welke binnen 3 werkdagen betaald dient te worden. 

Je kan direct de aanbetaling kopen via mijn shop. Ik stuur geen herinnering per mail, dus vergeet niet de aanbetaling te verzorgen om je plek definitief te reserveren.

Blijf je liever op de hoogte van toekomstige events en ceremonies? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Psilocybine Kakau Bliss (deep dive) Ceremonie

Psilocybine helpt om af te zakken in het onderbewuste en kan bijzondere inzichten brengen die je verder helpen op je pad. De 'psychedelic shamanic soundjourney' neemt je mee op reis en je ontvangt bijzonder healingwerk. Dit plant medicijn in combinatie met de ceremonie en haar unieke rituelen is een ervaring die je niet snel zal vergeten.

Kakau Bliss zijn de bekende choco / cacao bliss chocolaatjes die je gidsen tijdens een prachtige verdiepende reis. Dit "Earth Medicine" kan ook gezien worden als een medicijn voor de ziel, want op zielsniveau zul je heling vinden en hervindt jouw ziel richting in dit leven. Ik noem haar ook wel het zusje van Moeder Aya. De spirit van het medicijn is een godin van de liefde, ze is liefdevol, uitnodigend, zachtmoedig en bevat bijzondere genezende krachten.

Ze is een indrukwekkende gids en mentor.

Middels bijzondere rituelen, mantra's, sound healing en energetisch werk gaan we de diepte in en zal je op zielsniveau helen, inzichten ontvangen en transformeren. Je zal je verbinden met een fijne groep gelijkgestemden.

Locatie: Deze ceremonie vindt plaats in de kop van Holland op een prachtige spirituele plek. Wanneer het weer het toelaat zal de ceremonie zich grotendeels buiten plaats vinden. Meer informatie hierover volgt na aanmelden.

Lees onderaan deze pagina meer over de FAQ.

Tijdens de ceremonie ontvang je uitzonderlijk energetisch healingwerk die op zielsniveau doorwerkt en wanneer het past bij het moment ontvang je mogelijk ook diverse lichttaal activaties en transmissies van ziel tot ziel.

"Wauw wat een liefdevolle en intense ervaring heb ik mogen ervaren bij de Kakau Bliss ceremonie van Yolentha en Mauricio. Met ontzettend veel liefde hebben ze mij begeleid op mijn prachtige reis naar binnen. Beide op hun unieke manier. Samen stralen ze een groot licht uit waardoor ik me ontzettend veilig en gezien voelde. Een ervaring die ik voor de rest van mijn leven meeneem." ~ Lucy

Overige informatie

Choose the hight of the investment in your inner journey

  • Location: on a beautiful spiritual land in Hoogwoud
  • Energy exchange small wallet: € 198,-
  • I can miss a bit more - bigger wallet: € 218,-
  • (Deposit to reserve your spot): € 98,-
  • Price includes: full program and medicine included.
  • Price excludes:  € 30,- for the sleep over when decided to stay.
  • Arrival at 10:30am
  • Leave at (approximately): 21:00pm

Reserveer via deze pagina jouw plek!

*Na ontvangst aanbetaling wordt jouw plek definitief gereserveerd.

*Je betaalt een aanbetaling van € 98,- > Doe dat hier

*Aanbetaling dient binnen 3 dagen betaald te worden.

*Schrijf je ook op deze pagina in om je plek te reserveren.

*Lees de contra-indicaties goed door vóór aanmelden

*Max. 15 plekken

*Houd rekening met een voorbereiding van 3 tot 5 dagen.

Neem contact op wanneer je vragen hebt / When you need information in English please contact me!

Ontmoet jouw gidsen

Yolentha Ram

Ik werk als een medicijnvrouw van de nieuwe aarde en deel oude wijsheid en kracht vanuit mijn bewustzijn, ik gids naar zelfheling en biedt middels light language en aanraking bijzondere activaties en transmissies aan voor de ziel. Mijn missie is het collectief bewustzijn te verruimen en mensen hier op aarde te helpen herinneren dat ze een ziel zijn en wie ze als ziel zijn. Ik spreid en deel onvoorwaardelijke liefde. Onderdeel hiervan is het aankijken en helen van trauma's en thuis komen in het hart. De reis begint in het hart en het hart is de deur naar de Ziel. Ik werk nauw samen met de spirits van de bossen en planten, engelen, spirituele gidsen, lichtwezens, Moeder Aarde, Bron (God) en samen helpen we je op je pad van genezing en thuiskomen in je ware essentie.

Mauricio Lobao

Mauricio Lobao is muzikant en een bijzonder talent met sjamaanse routs. Hij komt uit Brazilië. Met zijn muzikale kunsten en stem faciliteert hij een unieke psychedelische sjamanistiche muziekale reis, afgestemd op de reis met het plant medicijn. Hij neemt je mee op reis naar de Amazone. Zijn muziek en sound healingen zijn helend en voedens op zielsniveau.

Contra-indicaties

· You cannot participate in this ceremony if you are pregnant or breastfeeding.

· Medications such as antidepressants, beta blockers, blood pressure lowering agents. If possible, stop all medication at least 3 days prior to the ceremony, only if this is possible on the advice of the GP. Feel free to email for consultation.

· Medication for heart problems and high blood pressure.

· Psychological indications such as borderline, schizophrenia, psychoses. Are you under treatment? Please discuss this with your practitioner first.

· Drug & Alcohol Addiction.

# You will receive more explanation and advice for the correct preparation a week before the ceremony, this also means that we urgently advise you to follow a special diet 3-5 days in advance.

FAQ

1. Ik heb geen ervaring met plant medicijnen, hoe weet ik of dit voor mij het juiste is om te doen?

Je bent niet voor niets op deze pagina terecht gekomen en je aan het verdiepen in een ceremonie met het plant medicijn Kakau Bliss. Het is een beetje een gezegde, op een bepaald moment lijkt een plant medicijn je te 'roepen' en wordt je nieuwsgierig. Dit is vaak het teken dat het het juiste moment is om je ermee te verbinden.

2. Hoe gaat een ceremonie in z'n werk? Wat kan ik verwachten?

Het beste is om met zo weinig mogelijk verwachtingen naar een ceremonie te komen, zodat je 'open' bent voor de ervaring. Het loopt namelijk vaak anders dan je van te voren hebt bedacht. Maar 'key' bij ons is dat veiligheid en een liefdevolle omgeving voorop staat, waarin jij je veilig en gedragen voelt. Er is ruimte om te landen, elkaar te leren kennen èn tijdens de ceremonie ben je vooral gericht op jouw eigen reis. We reizen in stilte en respecteren hierin elkaars reis en ruimte. Na de ceremonie is er een sharing en eten we wat samen, er is voldoende tijd om weer te landen en we staan voor je klaar als je nog verder wilt praten over je reis en ervaring.

3. Hoe groot zijn de groepen?

Dit verschilt per ceremonie en locatie maar deze ceremonie die ik samen met Mauricio verzorg bevat tussen de 11 tot max. 14 personen.

4. Wat is het verschil tussen small wallet en bigger wallet?

Hoeveel we te besteden hebben verschilt per persoon en verschilt ook per moment. Op deze manier willen we de ruimte bieden om zelf te kiezen welke uitgave je kunt maken. Dus heb je het goed en heb je iets meer te besteden dan kun je kiezen voor de 'bigger wallet' investering.

5. Is dit plant medicijn gelijk aan een ayahuasca ervaring of ander plant medicijn?

Geen enkel plant medicijn is hetzelfde, ieder plant medicijn heeft namelijk een eigen spirit en daarmee ook een eigen energie en andere werking. Deze reis met psilocybine kakau bliss is een diepe reis en duurt gemiddeld zo'n 4 uur. De fysieke reactie op het lichaam is milder dan bijvoorbeeld ayahuasca en brengt geen neiging tot overgeven. Kakau bliss is een speels en heel liefdevol plantmedicijn.

6. Wanneer terugrijden voor jou geen optie is, is er de mogelijkheid om te blijven slapen. Geef dit door bij boeking, we vragen hiervoor € 30,-

#chocobliss #psilocybine #cacaobliss #cacao #ceremonie #chocoblissceremonie #alternatievetherapie #kakaubliss

Deel dit evenement

bottom of page