top of page

Psilocybine Kakau Bliss & Maya Heart Ceremony

Bijgewerkt op: 24 aug. 2022

"Ik kon deze manier van leven niet lang meer volhouden, je hebt mijn hele leven omgegooid en ik wil je daar duizendmaal voor bedanken." - deelnemer aan een Psilocybine Maya Heart Kakau Bliss Ceremonie.

Het donker, soms neemt het alles over, zijn we zo zoekende naar een lichtpunt en weten we het maar niet te vinden. Niet altijd lukt het om er zelf doorheen te gaan, door dat donkere bos; is het beangstigend, te spannend, te veel. Dan hebben we hulp nodig, wat niet altijd makkelijk is om te vragen, te aanvaarden of aan te voelen wat de juiste keuze is om weer een stap vooruit te kunnen zetten. Het bijwonen van een ceremonie kan helpen weer in zachtheid en liefde weg te kunnen zakken en het licht te vinden.


Psilocybine zit in sommige paddestoelen en truffels en remt de gedachtestroom. De stof helpt om in de diepere lagen van de psyche te opereren waar je vanuit jouw controlerende brein moeilijk bijkomt en waardoor je tot bijzondere inzichten kan komen. Er zijn meerdere onderzoeken verricht die aangeven dat psilocybine kan helpen depressies te voorkomen of aan te pakken, mits onder de juiste begeleiding.Een Maya Heart Ceremonie met Psilocybine Kakau Bliss is therapeutisch, waarom?

  • Omdat het je helpt richting te vinden in je leven;

  • Je bijzondere inzichten kan ontvangen;

  • Je antwoordt vindt op (onbewuste) vragen;

  • Het kan helpen meer vanuit je hart te gaan leven;

  • Je zal ervaren wat je los mag laten en waar je je (on)bewust aan vasthoudt;

  • Omdat alle emoties gevoeld mogen worden;

  • Een diep verlangen naar wie je werkelijk bent beantwoord kan worden;

  • Je meer innerlijke rust kan gaan ervaren, zo ook meer blijdschap en geluk;

  • Daarnaast ontvang je prachtig healing werk, energetische clearings en licht activaties waardoor je meer thuis zal komen in wie je in werkelijkheid bent;

  • Het is een helende, transformerende ervaring voor lichaam & geest.

Ik mag er weer zijn en wil stoppen met proberen te verdwijnen en weer starten met mooie dingen te creëren, en dat voelt als een gigantische stap!”

Psilocybine verandert je belevingswereld omdat je zintuigen open gaan staan, je neemt meer kleuren waar en kan visueel beelden zien die je brein normaal niet ziet. Het heeft invloed op je stemming, je hart opent zich waardoor emoties zoals verdriet, gelukzaligheid, boosheid, pijn, angst en blijdschap allemaal beter doorvoeld kunnen worden en door middel van de juiste begeleiding tijdens mijn ceremonies (ook samen met Mauricio) kun je hierin alles in liefde laten zijn en ervaren. Heb je het even moeilijk? Dan ben ik er voor je en begeleid ik je hier doorheen.


Je neemt geluiden, zoals hele mooie muziek, intenser waar en jouw perceptie van tijd verandert. Je reist letterlijk af naar een dimensie waar tijd niet bestaat en je dus de controle even volledig los kunt laten. Realiseer je wel, dat ons Ego ons altijd zal uitdagen en vooral ook zal uitnodigen om in de afleiding te gaan en dat is dan juist ook het proceswerk waar je doorheen gaat tijdens jouw prachtige reis.


De Kakau Bliss chocolaatjes waarmee ik werk zijn gemaakt door een bijzondere alchemist en vormen een krachtige plantenalchemie, die je hart opent en die je helpt om op zielsniveau en vanuit jouw hart te reizen. Je stapt uit de driedimensionale wereld en zakt af naar de diepere lagen van jouw Bewustzijn. Je zal precies dat ontvangen waarvan jouw Hogere zelf, jouw Ziel, weet dat je er klaar voor bent. Er wordt gezegd dat een ceremonie met een plantmedicijn soms net zo effectief (of zelfs effectiever) is als een therapeutische praatsessie waarbij je in de derde dimensie blijft opereren, veelal vanuit de mind.


Tijdens mijn Kakau Bliss Ceremonies word je kundig begeleid tijdens jouw verdiepende reis. Dankzij bijzondere muziek, sound healing, rituelen en energie- en lichtwerk is het een helende, transformerende ervaring, oprecht en uniek in haar soort en niet vergelijkbaar met een situatie waarin je dit bijvoorbeeld thuis zou doen. Je reist in een veilige omgeving met professionele begeleiding.


Een ceremonie met het plantmedicijn helpt je op weg en geeft richting maar lost niet alles voor je op, je zal daarna zelf aan de slag moeten met de ontvangen inzichten, maar natuurlijk sta ik ook dan voor je klaar.


“Het overtrof echt al mijn verwachtingen en ik ben nog aan het nagenieten. De setting, de ambiance, maar vooral ook de muziek en jullie aanwezigheid en begeleiding was zo intens goed, wauw.” - Deelnemer Maya Heart Ceremony met sacred Kakau Bliss

Voel je welkom, ik begeleid je graag in je reis van thuiskomen tijdens een groepsceremonie of privé ceremonie. Meer informatie vind je via de button hieronder.


Veel liefde,

Yolentha


Energie- & Lichtwerker

Gids, Mentor & Healer

Yoga & Pilatesdocent


Volg mij via Instagram

Volg mij via Facebook174 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page