top of page
_MG_0093.JPG
Word de beste versie van jezelf
Heel jezelf,
omarm jezelf.

Energetische healing sessies

Bevrijd jezelf van belemmerende overtuigingen en terugkerende gedragspatronen

Misschien herken je jezelf hierin?

Je belichaamt niet je volledige potentieel

Je ervaart (on)verklaarbare angsten en onzekerheden

Je stapt niet in je kracht, iets houd je tegen

Je wilt je relaties met anderen verbeteren

Je ervaart (on)verklaarbaar verdriet of boosheid

Je hebt traumatische ervaringen in het verleden liggen

Je wilt graag meer liefde ervaren, voor jezelf en voor anderen

Een energetische healingsessie brengt energie in beweging op plekken waar het gestagneerd en geblokkeerd is. Je ontvangt een healing op het niveau van je ziel in overeenstemming met je ziel, je ontvangt altijd precies dat wat je nu mag ontvangen.

_MG_0106_edited.jpg

Een Energetische Healing sessie:
Voor meer balans, rust en zelfliefde

Je verlangt naar:

Innerlijke kalmte, rust en vertrouwen

Het ontvangen van inzichten die je verder helpen

Het helen van trauma op de familie- en voorouderlijn

Jezelf willen bevrijden van traumatische herinneringen uit het verleden

Het kunnen omarmen van jouw innerlijk kind en hem/haar willen horen

Het verleden willen begrijpen en in staat kunnen zijn om te vergeven

Een verbeterde relatie met familie, vrienden, partners en/of je kinderen

Meer spirituele zingeving en het pad van je ziel willen begrijpen

Meer zelfliefde en liefde voor anderen en de wereld om je heen

Het ervaren van meer Zelf-Bewustzijn en Hart-Bewustzijn

Meer (zelf)vertrouwen, zelfwaardering en eigenkracht

Persoonlijke ontwikkeling en spirituele ontwaking

Word de beste versie van jezelf

Stap in je kracht en kies voor de healingbundel om binnen twee maanden een grote stap en shift te maken voor het helen van oude wonden en pijnen die jou nu in de weg staan jezelf te zijn.

Innerlijk Kind Trauma healing: Omarm je innerlijk kind
Ancestral Shamanic Soul Healing: Heel familie trauma
Anchoring the Light & Selflove healing: Activeer je levenskracht

In de meeste gevallen is een jeugdtrauma gekoppeld aan voorouderlijk trauma, dit hebben we niet altijd bewust door. Om deze reden is het heel krachtig om dieper te graven en de oorsprong van het trauma te helen, in samenwerking met jouw (voor)ouders en gidsen. Na twee diepe healingsessies wordt het traject afgesloten met een prachtige activatie & healing rondom het vergroten van jouw levenskracht en zelfliefde - waardoor je meer thuis komt in jezelf. Je ontvangt ook coaching op zielsniveau tijdens de sessies. Ben je bereidt om de diepte in te gaan en wil je binnen 2 maanden een duidelijk verschil in je staat van zijn & geluk ervaren?

Kies dan voor de healingbundel 1.0 of 2.0.

Lees meer over de indivuele energetische healing sessies hieronder

Dorien

“Ik zou een healing bij Yolentha aanbevelen aan iedereen die een stap in bewustwording en bevrijding wil zetten op zijn levensweg. Het opruimen van oude energieën, waar je soms niet eens van merkt of weet dat je ze bij je draagt, is echt een bevrijding. Yolentha is een heel fijn, liefdevol en krachtig mens.
De omgeving en locatie en de sessie voelden allemaal veilig en heel fijn."

Kiki

"Wat een prachtige diepe reis heb ik mogen maken onder de begeleiding en helende energie van jou, Yolentha. Echt wauw! Je begeleiding is echt elke keer spot on. En ik durf wel te zeggen dat ik nog nooit zo diep ben gegaan als met de ‘Anchoring the Light & Selflove healing’ die ik van jou mocht ontvangen. Nu dagen later, voel ik nog steeds dat de helende energie van deze reis nog aan het integreren is. En ik ben jou zo dankbaar en ook mezelf voor deze helende reis. Aho!"

Dirk

“I opted for a private ancesteral healing with Yolentha. Have done it before in group session with her, this was another extraordinary experience. I loved the loving full, spiritual and authentic guidance. They brought me to my ancestors giving me an important message. Thank you Yolentha for your guidance. Can recommend this highly!.”

Lees meer over mijn energetische healing aanbod & zielsheling

Energetisch healer: Ik begeleid jouw ziel in thuiskomen

Mijn naam is Yolentha Ram

Als geen ander begrijp ik de reis van de ziel. Van een aards, nuchter meisje uit Friesland dat een bewogen studententijd ervoer in Amsterdam en jarenlang in de commerciële wereld heeft gewerkt, begrijp ik het verlangen naar verandering en de reis naar meer Zelf-Bewustzijn. De reis waarin we onze ego stukken beginnen te herkennen en ervaren hoe we onszelf klein houden en niet volledig in onze kracht stappen. We voelen een diep verlangen om meer in verbinding met het hart te willen leven. Dat begint bij zelfheling - alleen door zelf te helen kunnen we ruimte creëren voor groei en verandering.

Mijn voornaamste ervaring in energetisch healingwerk is ontstaan door jarenlange zelf-practice & zelf-healing, iets waarin ik mezelf blijvend ontwikkel. Dit werk is niet iets wat je vanuit de boeken geeft, ik deel mijn kunde als energetisch werker vanuit mijn hart, werk zuiver en oprecht en ervaar de energetische healing sessies niet als werk maar als een passie en tweede natuur. Ik heb meerdere cursussen gevolgd en ceremonies & retreats bijgewoond die mijn energetische krachten hebben versterkt.

  • Instagram Yolentha Ram
  • Facebook Yolentha Ram
  • LinkedIn Yolentha Ram
IMG_0586.jpg
Binnen twee maanden kom je tot de kern van trauma en een energetische blokkade en ervaar jij na twee maanden meer balans, zelfvertrouwen, rust en eigenkracht. Stap in je kracht en groei naar je volledige zelf.

Innerlijk Kind Trauma healing

Ancestral Shamanic Soul Healing

Anchoring the Light & Selflove healing

Lees meer over deze energetische healing sessies hieronder

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een losse healingsessie wanneer één van de healings jou nu meer aanspreekt. Weet dat je bij het afnemen van de healingbundel een voordeel krijgt op het totaalbedrag wat mogelijk gunstig voor je is. Daarnaast werk je met de bundel nog dieper door op de kern van de oorzaak van het onderliggende trauma en heel je jezelf op de diepere lagen van je bewustzijn, waardoor het verschil voelbaar groter zal zijn. Kun je de healingbundel niet in één keer betalen? Neem dan contact met me op, ik denk graag met je mee. Bekijk hieronder de healingsessies los.

€ 150,- (losse healing, 1,5 - 2 uur)

Ancestral Shamanic Soul healing

Wist je dat je tot 7 generaties terug trauma bij je kan dragen van je voorouders? De healing biedt de mogelijkheid om (on)bewuste trauma's, en (on)verklaarbare patronen en symptomen aan te pakken. Deze bijzondere healing en reading versterkt de verbinding met je spirituele gidsen en (voor)ouders. Tijdens de healing kan het ontstaan dat ik als healer en channeler berichten doorkrijg welke je reis van zelfheling zullen bekrachtigen.

Meer over de inhoud van Familie Trauma & Voorouderenergie lees je hier

Of boek deze healing sessie direct los en hier

Insta bericht overzicht (23).png
kind trauma.png
€ 165,- (losse healing, 2 - 2,5 uur)

Heel innerlijk kind en jeugdtrauma

Innerlijk kind trauma kan opgeslagen zijn in ons onderbewuste, soms zo diep weggestopt dat we er zelf niet bij terecht kunnen. Onbewuste angsten rondom een traumatische herinnering en gebeurtenis beïnvloeden ons in onze relatie tot onszelf maar ook in relatie tot onze partner, vrienden, kinderen en ouders. Wanneer je innerlijk kind en jeugd trauma heelt wordt je leven lichter en vrijer.

 

Meer over de inhoud van Innerlijk Kind Trauma lees je hier.

Of boek deze healing sessie direct los en hier

€ 150,- (los, 1,5 uur)

Anchoring the Light & Selflove healing

Wil je weer ervaren dat het lichtje brandt in je hart? Ervaren dat je groeit in zelfliefde en liefde voor anderen? Deze healing is een prachtige, liefdevolle ervaring die ervoor zorgt dat jouw hartenergie geactiveerd wordt en je hartbewustzijn vergroot. De healing kan waardevolle inzichten brengen die voortkomen vanuit je hart en vergroot het gevoel van  zelfvertrouwen en 'bliss'. In de healingbundel ontvang je tijdens deze healing een extra healing op zielsniveau.

 

Meer over de inhoud van deze zelfliefde healingsessie lees je hier

Of boek deze healing sessie direct los en hier

Insta bericht overzicht (26).png
muziek (4).png

Hoe weet je of de healingbundel voor jou de beste optie is?

 

Heb je zelf traumatische ervaringen en herinneringen aan je jeugd? Weet dat deze ervaringen meestal gekoppeld zijn aan familie trauma en voorouderlijk trauma. Je ouders en opa's en oma's hebben trauma's met zich meegedragen en dit niet kunnen helen. Dit is waarom jij deze 'last' nu met je meedraagt.

Heb je niet bewust traumatische ervaringen die je je herinnert maar wel terugkerende belemmerende gedragspatronen en negatieve overtuigingen die je klein houden en onrust brengen? Dan kan ik ook de healingbundel aanraden omdat de Innerlijk Kind trauma healing ook toegepast kan worden op verschillende versies van jezelf die je in de wegstaan je levenskracht te vinden: Stap in je kracht met Healingbundel 1.0 of 2.0.

t.w.v. € 465,- voor € 380,-

Healingbundel 1.0 of 2.0 ~ incl. 3 krachtige healingen en zielscoaching

Wanneer je je herkent in alle drie de healingen dan kan ik de healingbundel aanraden, met de bundel kun je na 2 maanden op de diepere lagen van je bewustzijn heling vinden en activeer je jouw levenskracht voor een verdiepende transformatie - een drievoudige healing die zelfs haar weg vindt buiten jouw eigen bewustzijn en de energetische koorden richting de familielijnen opschoont en soms zelfs trauma van vorige levens heelt.

Na de Innerlijk Kind Healing, Ancestral Healing & Anchoring the Light activatie & Healing ervaar je meer balans, zelfvertrouwen, rust en eigenkracht. Je voelt je bevrijdt van belemmerende gedachten, angsten en onzekerheden en ervaart meer vertrouwen en plezier voor het leven.

Met de healingbundel ontvang je € 40,-  tot 85,- korting op de totaalprijs en ontvang je een extra bekrachtigende zielshealing tijdens de laatste healingsessie. Tijdens deze extra healing nodigen we verloren zielsdeeltjes terug in jouw lichaam waardoor jij je meer compleet zult voelen en meer thuis in jezelf.

 

Bekijk hier de healingbundels

Contact

Neem  contact op

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in

Follow

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Harriet

"Ik ben jou zo enorm dankbaar dat ik deze ervaring heb mogen voelen. Het was enorm intens en rauw met ook zo veel liefde, warmte en geborgenheid. Het voelt zo fijn om dit mee te mogen maken. Een beter kado had ik mezelf niet kunnen geven.

 

Jij doet jou healings met zo veel toewijding en liefde en dat voel je. Je bent in staat het hart van de ander te openen. "

bottom of page