top of page

Energie healing

Shamanic Energy healing in Haarlem en omstreken

Shamanic healing vormt een brug tussen het aardse en het spirituele veld. De diverse healingsessies ondersteunen jou in het helen van (on)bewuste trauma stukken, energetische wonden, mentaal- en fysieke blokkades en emotionele pijnstukken. Ze brengen een energetische cleanse, een healing op zielsniveau en brengen inzichten en antwoorden die passend en of helend zijn bij jouw huidige situatie en levenspad.

 

Lees verder voor de mogelijkheden of ga direct naar de shop voor meer informatie.

Insta bericht overzicht (26).png

€ 111,11

Anchoring the Light & Selflove healing

Wil je weer ervaren dat het lichtje brandt in je hart? Ervaren dat je groeit in zelfliefde en liefde voor anderen?Deze healing is een prachtige, liefdevolle ervaring die ervoor zorgt dat de liefde weer door je lichaam stroomt en de wereld en eventuele situaties lichter worden. De healing kan bijzondere inzichten brengen die voortkomen vanuit je hart en zal je in een staat van rust en vertrouwen brengen.

 

Klik hier voor meer informatie.

€ 122,22

Ancestral Shamanic Soul healing

Wist je dat je tot 7 generaties terug trauma bij je kan dragen van je voorouders? We vergeten het maar ze zijn er nog steeds; onze voorouders en overleden dierbaren. De healing biedt de mogelijkheid om onbewuste trauma's, patronen en symptomen aan te pakken. 

Deze bijzondere healing en reading versterkt jouw verbinding met jouw spirituele gidsen en voorouders en biedt de mogelijkheid om nauwer met ze samen te werken.

Klik hier voor meer informatie.

Insta bericht overzicht (23).png
IMG20230303125026_edited.jpg

€ 222,22 (va.)

Tabaco and Water ritual & ceremony

Dit is een unieke ervaring en bijzondere 'Shamanic Mayan healing' welke plaatsvindt in de natuur. Dit ritueel is een diepe healing om het fysieke, mentale en energetische lichaam op te schonen en te reinigen. Wanneer je fysiek, mentaal en/of energetisch blokkades ervaart, zorgt deze ceremonie en healing voor ruimte in je hoofd en gaat de kundalini (levens) energie weer stromen. Het is een unieke 'cleanse' voor je gehele systeem welke 2 tot 3 uur duurt.

Klik hier voor meer informatie.

€ 45,45

Online Shamanic Soul Reading

Heb je weer even richting nodig? Antwoorden? Inzichten die je richting geven? Altijd al eens een reading willen ontvangen? In deze bijzondere reading verbind ik mij  met jouw hogere zelf en jouw spirituele gidsen. Je ontvangt boodschappen van jouw spirituele gidsen, voorouders, moeder aarde en de Bron (God). De reading brengt helderheid en antwoorden die helend kunnen zijn en richting zullen geven.

Klik hier voor meer informatie.

Insta bericht overzicht (22).png
IMG_0579_edited.jpg

Guiding you back to the recognition of your inner beauty

"Shamanic Ancestral healing froms the bridge between Earth and Heaven and reminds us about our inner wisdom, the truth that already excists within and offers the oppertuniy to heal on Soul level.​"

Diepe reizen heb ik zelf mogen maken, met en zonder plant medicijnen die mij hebben gegidst naar waar ik vandaag de dag sta. Een reis van zielsherinnering, ervaren wie ik ben op zielsniveau en daarin de betekenis voor mijn leven vinden. Waarom ben ik nu op aarde? Wat kom ik hier doen? Dankzij plant medicijn reizen, regressietherapeutische reizen (vorige levens) en het ontvangen van healingen heb ik in mezelf zoveel mogen aankijken, dat wat in onbewuste lagen lag opgeslagen in mijn energieveld en me belemmerde in het gelukkig zijn.

Terwijl ik dit pad bewandelde voor mezelf keerde de herinnering terug en liet mijn Hogere Zelf (dat deel van mijn ziel die nog alwetend is en in verbinding stat met het grotere geheel) dat ik in mijn vorige levens dit pad ook bewandeld heb.

Een diepe herkenning: het pad van medicijnvrouw en energetisch werker. Iets waar ik niet meer omheen kan en waarvan ik stellig voel, dit is wat ik in dit leven hier weer kom doen.

Harriet

"Ik ben jou zo enorm dankbaar dat ik deze ervaring heb mogen voelen. Het was enorm intens en rauw met ook zo veel liefde, warmte en geborgenheid. Het voelt zo fijn om dit mee te mogen maken. Een beter kado had ik mezelf niet kunnen geven.

 

Jij doet jou healings met zo veel toewijding en liefde en dat voel je. Je bent in staat het hart van de ander te openen. "

bottom of page