top of page

Energie healing

Shamanic Energy healing in Haarlem en omstreken

Shamanic energie healing vormt een brug tussen het aardse en het spirituele veld. De diverse energetische healingsessies ondersteunen jou in het helen van (on)bewuste trauma stukken, terugkerende gedragspatronen, belemmerende overtuigingen, energetische wonden, mentaal- en fysieke blokkades en emotionele pijnstukken. Ze brengen een energetische cleanse, een healing op zielsniveau en brengen inzichten en antwoorden die passend en of helend zijn bij jouw huidige situatie en levenspad.

De eerste drie healingen zijn prachtige healingen die heel mooi op elkaar aansluiten, wanneer je advies wil over met welke healing je het beste zou kunnen beginnen, neem dan gerust contact met me op.

 

Lees verder voor de mogelijkheden of ga direct naar de shop voor meer informatie.

Dorien

“Ik zou een healing bij Yolentha aanbevelen aan iedereen die een stap in bewustwording en bevrijding wil zetten op zijn levensweg. Het opruimen van oude energieën, waar je soms niet eens van merkt of weet dat je ze bij je draagt, is echt een bevrijding. Yolentha is een heel fijn, liefdevol en krachtig mens.
De omgeving en locatie en de sessie voelden allemaal veilig en heel fijn."

Kiki

"Wat een prachtige diepe reis heb ik mogen maken onder de begeleiding en helende energie van jou, Yolentha. Echt wauw! Je begeleiding is echt elke keer spot on. En ik durf wel te zeggen dat ik nog nooit zo diep ben gegaan als met de ‘Anchoring the Light & Selflove healing’ die ik van jou mocht ontvangen. Nu dagen later, voel ik nog steeds dat de helende energie van deze reis nog aan het integreren is. En ik ben jou zo dankbaar en ook mezelf voor deze helende reis. Aho!"

Dirk

“I opted for a private ancesteral healing with Yolentha. Have done it before in group session with her, this was another extraordinary experience. I loved the loving full, spiritual and authentic guidance. They brought me to my ancestors giving me an important message. Thank you Yolentha for your guidance. Can recommend this highly!.”
Insta bericht overzicht (26).png

€ 111,11

Anchoring the Light & Selflove healing

Wil je weer ervaren dat het lichtje brandt in je hart? Ervaren dat je groeit in zelfliefde en liefde voor anderen?Deze healing is een prachtige, liefdevolle ervaring die ervoor zorgt dat de liefde weer door je lichaam stroomt en de wereld en eventuele situaties lichter worden. De healing kan bijzondere inzichten brengen die voortkomen vanuit je hart en zal je in een staat van rust en vertrouwen brengen.

 

Klik hier voor meer informatie.

€ 122,22

Ancestral Shamanic Soul healing

Wist je dat je tot 7 generaties terug trauma bij je kan dragen van je voorouders? We vergeten het maar ze zijn er nog steeds; onze voorouders en overleden dierbaren. De healing biedt de mogelijkheid om onbewuste trauma's, patronen en symptomen aan te pakken. 

Deze bijzondere healing en reading versterkt jouw verbinding met jouw spirituele gidsen en voorouders en biedt de mogelijkheid om nauwer met ze samen te werken.

Klik hier voor meer informatie.

Insta bericht overzicht (23).png
kind trauma.png

€ 165,-

Innerlijk kind trauma helen

Innerlijk kind trauma kan opgeslagen zijn in ons onderbewuste, soms zo diep weggestopt dat we er zelf niet goed bijkomen. Daarnaast ligt er vaak veel angst opgeslagen rondom een bepaalde herinnering en traumatische gebeurtenis in ons leven waardoor onze ziel een beschermingslaag heeft opgebouwd rondom dit specifieke moment. Heel jouw innerlijk kind en/of jeugdtrauma en leef een lichter leven.

 

Klik hier voor meer informatie.

muziek (4).png

t.w.v. € 433,- voor € 378,-

Healingbundel ~ incl. 3 healingen en zielscoaching

Misschien spreken alle drie de healingsessies hierboven je aan, omdat je jezelf herkent in de thema's behorende bij deze healings. Vaak sluiten onze gedragspatronen, angsten, trauma's en emoties op elkaar aan en kent het meerdere oorzaken die met elkaar verbonden zijn. Wil je een verschil maken voor de langere termijn en voel je je er klaar voor om de diepte in te gaan met jezelf, dan kan ik je adviseren om de healingbundel af te nemen. De sessies worden in overleg, ongeveer, om de twee weken ingepland. Na de sessies  ontvang je nog één online incheckmoment om het resultaat na te bespreken.

 

Klik hier voor meer informatie.

IMG_0579_edited.jpg

Guiding you back to the recognition of your inner beauty

"Shamanic Ancestral healing forms the bridge between Earth and Heaven and reminds us about our inner wisdom, the truth that already excists within and offers the oppertuniy to heal on Soul level.​"

Diepe reizen heb ik zelf mogen maken, met en zonder plantmedicijnen die mij hebben gegidst naar waar ik vandaag de dag sta. Een reis van zielsherinnering, ervaren wie ik ben op zielsniveau en daarin de betekenis voor mijn leven vinden. Waarom ben ik nu op aarde? Wat kom ik hier doen? Dankzij plantmedicijn reizen, regressietherapeutische reizen (vorige levens) en het ontvangen van healingen heb ik in mezelf zoveel mogen aankijken, dat wat in onbewuste lagen lag opgeslagen in mijn energieveld en me belemmerde in gelukkig zijn en in mijn kracht gaan staan.

Terwijl ik dit pad bewandelde voor mezelf keerde de herinnering terug en liet mijn Hogere Zelf (dat deel van mijn ziel die nog alwetend is en in verbinding staat met het grotere geheel) dat ik in mijn vorige levens dit pad ook bewandeld heb.

Een diepe herkenning: het pad van medicijnvrouw, heks en energetisch werker. Iets waar ik niet meer omheen kan en waarvan ik stellig voel, dit is wat ik in dit leven hier weer kom doen.

Harriet

"Ik ben jou zo enorm dankbaar dat ik deze ervaring heb mogen voelen. Het was enorm intens en rauw met ook zo veel liefde, warmte en geborgenheid. Het voelt zo fijn om dit mee te mogen maken. Een beter kado had ik mezelf niet kunnen geven.

 

Jij doet jou healings met zo veel toewijding en liefde en dat voel je. Je bent in staat het hart van de ander te openen. "

Contact

Neem  contact op

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in

Follow

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page