top of page

Energetische healing

Verlos jezelf van energetische (oude) balast en blokkades middels mijn uniek healingaanbod rondom het helen van Innerlijk Kind trauma , Voorouderlijk & Familie trauma, Trauma vanuit vorige levens en het activeren van jouw levenslust & het vergroten van jouw gevoel van zelfliefde en zelfwaardering. Je vindt mijn energetische healingsessies en bundels inclusief transformatie coaching op deze pagina.

_MG_0093.JPG
Word de beste versie van jezelf
Heel jezelf,
omarm jezelf.

Wanneer je voelt dat er iets in de weg zit kan een energetische healing uitkomst bieden en je verder helpen

Bevrijd jezelf van belemmerende overtuigingen en terugkerende gedragspatronen die je in de weg staan om je geluk te vinden.

Misschien herken je jezelf hierin?

Je belichaamt niet je volledige potentieel

Je ervaart (on)verklaarbare angsten en onzekerheden

Je stapt niet in je kracht, iets houd je tegen

Je wilt je relaties met anderen verbeteren

Je ervaart (on)verklaarbaar verdriet of boosheid

Je hebt traumatische ervaringen in het verleden liggen

Je wilt graag meer liefde ervaren, voor jezelf en voor anderen

Een energetische healingsessie brengt energie in beweging op plekken waar het gestagneerd en geblokkeerd is. Je ontvangt een healing op het niveau van je ziel in overeenstemming met je ziel, je ontvangt altijd precies dat wat je nu mag ontvangen.

 

Bekijk hieronder mijn healing aanbod.

_MG_0106_edited.jpg
€ 150,- (losse healing, 1,5 - 2 uur)

Heel Voorouderlijk & Familie trauma

Wist je dat je tot 7 generaties terug trauma bij je kan dragen van je voorouders? De Ancestral Shamanic Soul Healing biedt de mogelijkheid om (on)bewuste trauma's, en (on)verklaarbare gedragspatronen en mentale of fysieke klachten aan te pakken. Deze bijzondere healing en voorouder reading versterkt de verbinding met je spirituele gidsen en (voor)ouders. Tijdens de healing kan het ontstaan dat ik als healer en channeler berichten doorkrijg welke je reis van zelfheling zullen bekrachtigen en je inzichten zullen geven voor je levensreis.

Lees hier meer over Familie Trauma & Voorouderenergie

Of boek deze healing sessie direct in de shop

Insta bericht overzicht (23).png
kind trauma.png
€ 165,- (losse healing, 2 - 2,5 uur)

Heel innerlijk kind en jeugdtrauma

Innerlijk kind trauma kan opgeslagen zijn in ons onderbewuste, soms zo diep weggestopt dat we er zelf niet bij terecht kunnen. Onbewuste angsten rondom een traumatische herinnering en gebeurtenis beïnvloeden ons in onze relatie tot onszelf maar ook in relatie tot onze partner, vrienden, kinderen en ouders. Wanneer je innerlijk kind en jeugd trauma heelt wordt je leven lichter en vrijer.

 

Lees hier meer over Innerlijk Kind Healing en trauma

Of boek deze healing sessie direct hier in de shop

€ 150,- (los, 1,5 uur)

Spirit of the Rose Zielshealing & Activatie

Wil je weer ervaren dat het lichtje brandt in je hart? Ervaren dat je groeit in zelfliefde en liefde voor anderen? Deze healing en activatie is een prachtige, liefdevolle ervaring die ervoor zorgt dat jouw hartenergie geactiveerd wordt en je hartbewustzijn vergroot. De healing kan waardevolle inzichten brengen die voortkomen vanuit je hart en vergroot het gevoel van  zelfvertrouwen en 'bliss'. In de healingbundels ontvang je tijdens deze healing een extra healing op zielsniveau.

 

Lees hier meer over deze healing & ziels activatie

Of boek deze healing sessie direct hier in de shop

Insta bericht overzicht (26).png
Beige Simple Aesthetic Shadow Inspirational Quote Instagram Post (7).png

€ 245,- (2,5 - 3,5 uur)

Heel en reis op het niveau van vorige levens

Ontdek de diepe helende kracht van Hypno Regressie Therapie, waarbij we op het niveau van vorige levens genezen en inzichten verkrijgen die helderheid brengen voor dit leven. Ons bewustzijn draagt alle herinneringen en traumatische ervaringen van vorige levens nog steeds met zich mee, wat impact kan hebben op hoe we ons in dit leven voelen, gedragen en 'zijn'. Hypno Regressie kan waardevolle inzichten brengen die duidelijkheid scheppen over je huidige leven(s situaties).

Ontdek meer over deze prachtige Healingsessie hier.

muziek (4).png

t.w.v. € 972,- voor € 908,-

Healingbundel Spirit of the Rose

Het ervaren van één healingsessie opent meestal een deur naar de diepere lagen van het bewustzijn waar trauma van dit leven, vorige levens en onze voorouders ligt opgeslagen. Mijn ervaring is dat mensen na één sessie regelmatig terugkomen voor een volgende sessie, want ons energetisch onbalans en trauma is verbonden aan een onzichtbaar netwerk die erg diep kan gaan. Na één sessie zijn we meestal niet klaar. Wanneer je je herkent in de verschillende healingsessies en je voelt dat je graag de diepte in wilt in je eigen helende reis plus je wenst jezelf een blijvende transformatie toe, dan kan ik je aanraden om de healings in een bundel af te nemen, bekijk Spirit of the Rose healingbundel hier.

Dorien

“Ik zou een healing bij Yolentha aanbevelen aan iedereen die een stap in bewustwording en bevrijding wil zetten op zijn levensweg. Het opruimen van oude energieën, waar je soms niet eens van merkt of weet dat je ze bij je draagt, is echt een bevrijding. Yolentha is een heel fijn, liefdevol en krachtig mens.
De omgeving en locatie en de sessie voelden allemaal veilig en heel fijn."

Kiki

"Wat een prachtige diepe reis heb ik mogen maken onder de begeleiding en helende energie van jou, Yolentha. Echt wauw! Je begeleiding is echt elke keer spot on. En ik durf wel te zeggen dat ik nog nooit zo diep ben gegaan als met de ‘Anchoring the Light & Selflove healing’ die ik van jou mocht ontvangen. Nu dagen later, voel ik nog steeds dat de helende energie van deze reis nog aan het integreren is. En ik ben jou zo dankbaar en ook mezelf voor deze helende reis. Aho!"

Dirk

“I opted for a private ancesteral healing with Yolentha. Have done it before in group session with her, this was another extraordinary experience. I loved the loving full, spiritual and authentic guidance. They brought me to my ancestors giving me an important message. Thank you Yolentha for your guidance. Can recommend this highly!.”
Binnen twee maanden kom je tot de kern van trauma en een energetische blokkade en ervaar jij na twee maanden meer balans, zelfvertrouwen, rust en eigenkracht. Stap in je kracht en groei naar je volledige zelf.

Innerlijk Kind Trauma healing

Ancestral Shamanic Soul Healing

Hart & Licht Zielshealing en activatie

Je verlangt naar:

Innerlijke kalmte, rust en vertrouwen

Het ontvangen van inzichten die je verder helpen

Het helen van trauma op de familie- en voorouderlijn

Jezelf willen bevrijden van traumatische herinneringen uit het verleden

Het kunnen omarmen van jouw innerlijk kind en hem/haar willen horen

Het verleden willen begrijpen en in staat kunnen zijn om te vergeven

Een verbeterde relatie met familie, vrienden, partners en/of je kinderen

Meer spirituele zingeving en het pad van je ziel willen begrijpen

Meer zelfliefde en liefde voor anderen en de wereld om je heen

Het ervaren van meer Zelf-Bewustzijn en Hart-Bewustzijn

Meer (zelf)vertrouwen, zelfwaardering en eigenkracht

Persoonlijke ontwikkeling en spirituele ontwaking

Word de beste versie van jezelf

Energetisch healer: Ik begeleid jouw ziel in thuiskomen

Mijn naam is Yolentha Ram

Als geen ander begrijp ik de reis van de ziel. Van een aards, nuchter meisje uit Friesland dat een bewogen studententijd ervoer in Amsterdam en jarenlang in de commerciële wereld heeft gewerkt, begrijp ik het verlangen naar verandering en de reis naar meer Zelf-Bewustzijn. De reis waarin we onze ego stukken beginnen te herkennen en ervaren hoe we onszelf klein houden en niet volledig in onze kracht stappen. We voelen een diep verlangen om meer in verbinding met het hart te willen leven. Dat begint bij zelfheling - alleen door zelf te helen kunnen we ruimte creëren voor groei en verandering.

Mijn voornaamste ervaring in energetisch healingwerk is ontstaan door jarenlange zelf-practice & zelf-healing, iets waarin ik mezelf blijvend ontwikkel. Dit werk is niet iets wat je vanuit de boeken geeft, ik deel mijn kunde als energetisch werker vanuit mijn hart, werk zuiver en oprecht en ervaar de energetische healing sessies niet als werk maar als een passie en tweede natuur. Ik heb meerdere cursussen gevolgd en ceremonies & retreats bijgewoond die mijn energetische krachten hebben versterkt.

  • Instagram Yolentha Ram
  • Facebook Yolentha Ram
  • LinkedIn Yolentha Ram
IMG_0586.jpg

Contact

Neem  contact op

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in

Follow

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page