top of page

Uit het hoofd, naar de adem, in verbinding met jouw hart

Het leven is een reis van zielsherinnering, zo zie ik het. Wie ben ik? Waarom maak ik mee wat ik mee maak of mee heb gemaakt? Wat komt het me brengen? Wat kom ik hier doen? Ik heb mezelf al deze vragen meerdere malen gesteld, nog steeds gebeurt het. Want, de reis van transformatie en thuiskomen in jezelf is, wat mij betreft, oneindig. Ik weet nu waarom ik hier ben, om jou te helpen thuis te komen in je hart. Om je te herinneren wie je bent als ziel, wat jouw levensmissie is, dat we allemaal oneindig bewustzijn 'zijn' en verbonden, met elkaar.

About Me

Ik zou een boek kunnen schrijven over mijn leven tot nu toe en over hoe ik terecht ben gekomen in wat ik vandaag de dag doe. Mijn levensverhaal in een notendop lees je hieronder.

Yoga practice was het begin van mijn pad van spiritueel ontwaken; ontdekken dat ik veel meer dan alleen 'mens' ben. Ondervinden dat ik jeugdtrauma's heb die veel dieper weggestopt liggen dan dat ik me bewust van was. Plant medicijnen hebben we geholpen nog meer de diepte in te duiken en in diepere lagen van mijn bewustzijn en op zielsniveau stukken te helen die me beperkten in het gelukkig zijn en meer vanuit een staat van rust te kunnen leven, denken en handelen.

Dankzij veel Self-practice, yoga, meditatie, helingwerk, ceremonies, werken met plant medicijnen, schrijven en reizen, kom ik steeds meer thuis in mezelf en in mijn levensmissie. Waarom ik hier op aarde ben?

Om jou te opweg helpen, te gidsen, wanneer je hier voor openstaat.

In een vorig leven ben ik medicijnvrouw geweest, deze kennis is in dit leven terug aan het komen. Ik werk als energie- en lichtwerker, spreek twee lichttalen en geef bijzondere helingen en activaties die jou helpen om op een dieper niveau heling te vinden en de verbinding met jouw Ziel, de Bron (God) en jouw levensmissie te herstellen.

Maar, ik zeg er meteen bij: het plant medicijn en ik helpen je op weg, de rest moet je zelf doen. Wij kunnen jouw gids en mentor zijn, ik blijf graag voor je klaarstaan. Zoek je naar alternatieve vormen van heling en coaching? Misschien kunnen we samen je behoeftes en wensen bespreken en kijken wat het beste aansluit bij jou, stuur me maar een berichtje.

In liefde,

Yolentha

Yolentha Ram

"Let life and things that happen in it, inspire you to learn, grow, accept and to evolve. Separate the ego from the conscious and allow the body to move with the conscious. Find your flow and be like water. 

Life is a series of natural and spontaneous changes. Don't resist them - that only creates sorrow. Let reality be reality. Let things flow naturally forward in whatever way they like. (Lao Tzu)

Constant change is an inherent part of the cause and effect nature of life - Parinamavada." 

Newsletter

Email 

Follow

  • Facebook Yolentha Ram
  • LinkedIn Yolentha Ram
  • Instagram Yolentha Ram
bottom of page