top of page

Hypno Regressie Therapie: Heling en inzichten vanuit vorige levens

Ontdek de diepe helende kracht van Hypno Regressie Therapie, waarbij we op het niveau van vorige levens genezen en inzichten verkrijgen die helderheid brengen voor dit leven. Ons bewustzijn draagt alle herinneringen en traumatische ervaringen van vorige levens nog steeds met zich mee, wat impact kan hebben op hoe we ons in dit leven voelen, gedragen en zijn.


De invloed van Reïncarnatie op ons huidige leven

Leer meer over reïncarnatie en begrijp hoe vorige levens van invloed kunnen zijn op het heden. Ontdek of je jezelf herkent in de kenmerken die passen bij reïncarnatie en of de geschiedenis van jouw ziel je mogelijk belemmert om volledig in je geluk en kracht te stappen.


Na het lezen van dit blog is het mogelijk dat je beseft hoe diep verbonden je nog bent met vorige levens. Als je voelt dat deze verbinding je belemmert, bied ik Hypno Regressie Therapie Sessies aan, waarin je kunt helen op het niveau van de ziel en vorige levens.


Heel vorige levens
Hypno Regressie Therapie

Mijn Persoonlijke Reis door vorige levens


In februari 2023 onderging ik mijn eerste hypno reïncarnatie sessie in Guatemala. Deze bijzondere ervaring liet me afdalen naar meerdere vorige levens van mijn ziel. In een hypnotische staat, diepe meditatie, en ontspanning verkende ik herinneringen die mijn huidige gevoelens en gedrag verklaarden.


Lees over mijn ontmoeting met een bijzonder meisje in een vorig leven, dat niet werd geaccepteerd door haar gemeenschap. Ontdek hoe deze ervaringen mijn onzekerheden in dit leven verklaarden en hoe Hypno Regressie Therapie me hielp deze patronen te doorbreken.


"Ik zag in één van de scenes van mijn reis een klein meisje, ze was bijzonder. Een meisje die erg op zichzelf was, met de dieren en planten sprak en een diepe verbinding voelde met moeder natuur en de sterren. Dit bijzondere meisje werd echter niet geaccepteerd door haar gemeenschap. Ze werd gezien als vreemd, ze werd niet geaccepteerd en afgewezen door de mensen om haar heen. In nog twee latere scenes zag ik hoe dit meisje opgroeide, vereenzaamde en werd genegeerd door de gemeenschap waar ze woonde. Tot het moment dat ik zag dat ze was opgesloten in een donker, vies hok met stro. Omdat ze anders was, werd ze gezien als gevaarlijk, als een heks, als een kind van de duivel. Terwijl ze alleen maar een heel gevoelig en sensitief meisje was die een diepe verbinding voelde met de natuur en de dieren. Voor dit meisje was het gevaarlijk om zichzelf te zijn, dit is één van de redenen waarom ze in latere levens - en waarom ik in dit leven een diepe angst met me meedroeg om volledig mezelf te laten zien aan de wereld. Angst voor afwijzing en om niet geaccepteerd te worden voor wie ik ben." Ze noemen dit ook wel het brandstapelsyndroom waar veel vrouwen mee kampen, de "heks" die niet geaccepteerd werd voor haar gevoeligheid en sensitiviteit, wat natuurlijk gewoonweg prachtige kwaliteiten zijn. De vrouw die op de brandstapel gegooid werd omdat ze anders leek te zijn dan 'normaal'.


Kenmerken van Reïncarnatie en Trauma uit Vorige Levens

We reïncarneren terug op aarde in een nieuw leven met een paar doelen, één daarvan kan zijn dat het is omdat we nog onopgelost trauma en karma hebben te doorbreken. Een andere kan zijn om andere zielen op aarde te helpen zich te ontwikkelen en te groeien, het kan ook zijn omdat we de aarde komen helpen met helen en sterker worden. Een combinatie van meerdere redenen is natuurlijk ook goed mogelijk.


Hoe kun je herkennen of je trauma mee draagt uit vorige levens en dus geïncarneerd bent? Een paar voorbeelden kunnen zijn dat je je niet volledig op aarde voelt, het gevoel hebt elders 'thuis' te horen, of worstelt met zelfliefde en eigenwaarde. Begrijp waarom je bepaalde patronen niet kunt doorbreken en hoe Hypno Regressie Therapie hierbij kan helpen: je gaat op reis naar de lagen in het onderbewustzijn waar je vanuit je brein niet bij komt.


Fysieke en mentale klachten en terugkerende belemmerende overtuigingen en gedragspatronen kunnen heel goed hun oorsprong kennen vanuit vorige levens, denk bijvoorbeeld aan verslavingen, angsten, depressies, burn-out, slaapproblemen, onrust, onzekerheden.


Wanneer we onszelf willen helen van vervelende klachten is het belangrijk dat we aandacht schenken aan alle lagen van ons 'zijn'. Alleen als we op alle lagen bereidt zijn te willen helen kunnen we tot de wortel komen van het probleem wat we ervaren. Je wilt de wortel onder de grond water geven zodat de bloem boven de grond kan leven.

Hypno Regressie Ziels Therapie: Diepe Heling van Vorige Levens

Ervaar de kracht van Hypno Regressie Therapie, waarin je op het niveau van vorige levens heelt en waardevolle boodschappen ontvangt. Ontdek hoe je via hypnose afreist naar herinneringen van je ziel en hoe deze ervaringen je helpen beter te begrijpen en te plaatsen wat er in je huidige leven gebeurt.


Voor een diepere verbinding met jezelf, het helen van karmische patronen, en het vergroten van zelfbewustzijn, vertrouwen en innerlijke rust, is Hypno Regressie Therapie een bijzondere holistische vorm van therapie. Je gaat op een prachtige reis naar meer zelfontdekking en zelf genezing, waarbij jouw bereidheid om aan jezelf te werken centraal staat.


Hypno Regressie Therapie werkt alleen als je bereidt bent om aan jezelf te willen werken en jezelf kunt openstellen voor de reis die je gaat maken.

Door bewustzijn te brengen naar dat wat leeft in het onderbewustzijn ontstaat er ruimte voor innerlijke transformatie. Belangrijk is dat je dit ondergaat in een veilige omgeving met professionele begeleiding, bij iemand waarbij je je op je gemak voelt. Dan is het eenvoudiger om in overgave te gaan.


Wanneer je jeugdtrauma hebt ervaren en bijvoorbeeld ook trauma hebt ervaren in de buik van de moeder (dus in de baarmoeder) dan kan de Hypno Regressie Therapie er op aangepast worden om via de jeugd en de baarmoeder terug te reizen naar vorige levens. Wanneer je veel hebt meegemaakt kan het zo maar zijn dat je aan één sessie niet genoeg gaat hebben.


Mijn naam is Yolentha Ram en ik werk als moderne medicijnvrouw van de nieuwe tijd, energetisch begeleidend healer en genezer. Mijn specialismes zijn gericht op het helen van traumatische ervaringen uit dit leven en vorige levens, Innerlijk Kind Healing, Voorouderlijk & Familie trauma helen, Healing & Activatie rondom meer levenskracht en zelfliefde en programma's voor vrouwen. Ook organiseer ik bijzondere Healing Retreats en plantmedicijn ceremonies.


Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van toekomstige evenementen, ceremonies en retreats.In liefde,Medicijnvrouw van de nieuwe aarde

Energie- & Lichtwerker

Gids, Zielscoach & Energetisch healer

Sjamanistisch practicioner

Yoga & PilatesdocentVolg mij via Instagram  

Volg mij via Facebook DISCLAIMER: met dit artikel zegt ik niet dat bovenstaande en onderstaande healing methoden de oplossing zijn voor jouw probleem, klacht en situatie. Daarin kan ik geen beloftes geven, het resultaat is individueel en persoonlijk.


44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page