top of page

Innerlijk kind trauma

Heel innerlijk kind en jeugdtrauma

Innerlijk kind trauma kan opgeslagen liggen in ons onderbewuste, soms zo diep weggestopt dat we er zelf niet goed bij kunnen komen of er zelfs (on)bewust van wegblijven. Meestal ligt er een diepe angst opgeslagen rondom een bepaalde herinnering en traumatische gebeurtenis in ons leven, waardoor onze ziel een beschermingslaag heeft opgebouwd rondom dit specifieke moment. Het kan erg fijn zijn om hulp te krijgen bij het weer verbinding te leggen met het innerlijk kind in jou en helderheid te krijgen op wat het nodig heeft en wat er geheeld mag worden.

child_model

Herken jij in jezelf dat je onzeker bent en niet volledig in je eigen kracht staat? Houd je jezelf klein en laat je jezelf niet volledig zien?

Jeugd trauma herkennen

"The moment we commit to our own healing journey and become the hero in our story, we start to create space for change and the darkness can start to illuminate into the light."

Hoe herken je of je innerlijk kind trauma bij je draagt?

 • Je herinnert je nog bewust iets vervelends uit het verleden

 • Je draagt (on)verkaarbare angst, onzekerheid of depressies met je mee

 • Je houdt jezelf klein en staat nog niet volledig in je kracht

 • Je bent zoekende en kent je eigen waarde niet in deze wereld

 • Je ervaart een gebrek aan zelfliefde en zoekt naar de liefde bij anderen

 • Je mist een diep vertrouwen in jezelf, in je naasten of relaties

 • Je ervaart een verstoorde relatie met één van je familieleden of meerdere

 • Je draagt een herinnering bij je uit het verleden waar je je van afsluit

 • Je ervaart boosheid, verdriet ofwel teleurstelling richting één van je familieleden of meerdere

 • Je hebt iets traumatisch meegemaakt in je jeugd maar denkt hier liever niet meer overna

Boek deze innerlijk kind healing inclusief Life coaching en ontvang:

Heling op zielsniveau

Verbinding met het innerlijk kind in jou

Herkennen van belemmerende overtuigingen die je klein houden of afremmen

Heling van oude wonden en het verwijderen van emotionele bagage

Heling van bewust en onbewust trauma op cellulair niveau

Heling op hart niveau, de deur naar de ziel

Helen van familiaire wonden en relaties

Meer fysiek, mentaal, energetisch en spiritueel balans

Inzichten op mentaal,- ziels,- en innerlijk kind niveau

Meer helderheid op jouw (terugkerende en belemmerende) gedragspatronen

Persoonlijke en spirituele transformatie en groei

Helen van voorouderelijk en kindtauma die niet doorslaan op de generaties die na jou komen

Zodat jij je een meer compleet mens voelt met een versterkte intuïtie, meer ontspanning en zelfvertrouwen.

Een Healing & Life coaching sessie van 2 - 2,5 uur voor eenmalig € 165,- incl. btw

Een trauma is een moment van impact die als zeer vervelend wordt ervaren op het moment van gebeuren. Deze energetische overdracht wordt opgeslagen in ons cellulaire (energetische) lichaam en blijft daar net zo lang sudderen tot het moment we deze helen door ons bewustzijn hier liefdevol naartoe te bewegen en we ruimte  creëren om het verdriet, de boosheid of de angst die gekoppeld is aan dit trauma te erkennen. Innerlijk kind trauma is gekoppeld aan een gebeurtenis of gebeurtenissen uit onze jeugd en tienerjaren vanaf het moment dat we geboren worden. Denk aan een ongeval, mishandeling, misbruik, sterfte van een naaste, verwaarlozing, pesten, scheiding van ouders, ruzies binnen het gezin, adoptie enz.

Ontdek de waarde van een Innerlijk Kind healing waarmee jij je meer in verbinding voelt met je intuïtie, bewust wordt van oude pijnen en deze kunt helen, waardoor je een blijer en meer ontspannen mens voelt, die zin heeft in het leven en groeit in zelfvertrouwen.

TRAUMA HERKENNEN

 

Misschien voel jij al langer een onverklaarbare angst? Voel je je ongelukkig zonder reden? Ervaar je eenzaamheid? Heb je last van verslavingen? Ben je regelmatig ziek en ervaar je fysieke ongemakken? Ervaar je (onverklaarbare) patronen en emoties die terug blijven keren? Ervaar je stress, onzekerheid, depressie, boosheid of verdriet?

 

(On)verklaarbare en terugkerende symtomen kunnen voortkomen uit onze familielijn en verbonden zijn aan onze (voor-)ouders. Soms is het aan ons om trauma te helen wanneer zij dit niet meer voor ons kunnen doen. Bekijk eventueel ook de voorouder healing welke interessant kan zijn.

Kind met een Bear
HOE WERKT TRAUMA?

 

Het moment van impact van trauma heeft ervoor gezorgd  dat ons innerlijk kind, een deel van onze ziel en een deel van ons energetische lichaam een beschermingsmuur heeft opgebouwd rondom dit thema, zodat we er niet bewust "naartoe" hoeven en we het dus ook niet bewust ervaren. Dit betekent helaas niet dat het niet van invloed is op hoe we ons fysiek, mentaal en energetisch voelen.

 

Het is mogelijk om weer liefdevol in contact te komen met het innerlijk kind in jou. Door deze weer aandacht te geven kan er energie in beweging gezet worden.

Irini

"Yolentha is super lief en behulpzaam en je voelt je gelijk op je gemak"
_MG_01631661179316422.jpg
_MG_0319.jpg

Vanuit mijn eigen persoonlijke ervaring met innerlijk kind trauma help ik nu anderen die van hen te doorvoelen en te helen, ik begrijp wat er gebeurt.

Yolentha Ram, Energetisch begeleidend healer en Life mentor

Op mijn 11e overleed mijn vader, toen slechts 43 jaar. Dit heeft mijn hele leven vanaf dat moment beïnvloed en mijn leven thuis werd daarna niet makkelijk, zwaar zelfs en heel uitdagend. Ik heb veel vervelende situaties meegemaakt die je als tiener niet hoort mee te maken. Ik heb de tienerjaren anders beleeft dan al mijn vriendinnen want ik nam een andere rol aan in huis, die van een volwassene. Alle pijnlijke gebeurtenissen sloeg ik op in mijn onderbewuste, in de lagen waar ik vanuit mijn hoofd niet naartoe hoefde te gaan. Zonder dat ik het bewust doorhad beïnvloede al dit trauma mijn gedrag in relatie tot anderen. Er was een diep wantrouwen, onzekerheid en vooral veel angst voor het kwijtraken van liefde. Ik zocht veel buiten mezelf, in plaats van in mezelf. Voor mij persoonlijk hebben plant medicijnen we ontzettend geholpen om innerlijk kind stukken aan te kijken en te helen, zielsreizen in de diepere lagen van mijn bewustzijn en energetische healingen ontvangen van anderen. Door te helen kwam ik zelf steeds meer in mijn eigen kracht te staan en leerde ik mezelf ook steeds beter kennen.

Boek de Innerlijk Kind Trauma healing

En schenk aandacht aan jouw innerlijk kind stukken

Contact

Neem  contact op

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in

Follow

 • Facebook
 • LinkedIn
 • Instagram
bottom of page