top of page

Familie trauma helen met sjamanistische voorouder healing

Ontdek de kracht van Ancestral Soul Healing
voor het helen van
familie trauma

Welkom bij mijn aanbod in een sjamanistische  'Ancestral Soul Healing,' ook wel bekend als 'Voorouder Healing' op zielsniveau. Bij deze unieke vorm van heling richten we ons op het transformeren van familiaire wonden die tot wel 7 generaties teruggaan en we onbewust met ons mee kunnen dragen. Zonder ons bewust te zijn van de impact die ze hebben op ons welzijn, ons gedrag en onze emoties. Voorouder Healing fungeert als een brug tussen het aardse en het spirituele, en versterkt de band tussen jou en jouw voorouders en spirituele gidsen. Boek deze bijzondere voorouder healing sessie en genees het familie trauma van jezelf en jouw (voor)- ouders, je heelt de familielijn ook voor het eventuele nageslacht.

Eén met de natuur

Familie trauma helen

"The moment we commit to our own healing journey and become the hero in our story, we start to create space for change and the darkness can start to illuminate into the light."

Onze voorouders en spirituele gidsen koesteren een diepe genegenheid voor ons. Ongeacht hoe onze relatie met hen was tijdens ons aardse leven, aan de andere zijde kennen ze geen 'Ego.' Van daaruit willen ze ons leiden en ondersteunen in onze aardse reis. De sjamanistische voorouder healing opent de verbinding vanuit ons hart en stelt ons in staat om traumatische ervaringen te helen, onbewuste gedragspatronen te herkennen en onverklaarbare (terugkerende) symptomen te doorgronden. Deze heling onthult de zielscontracten die we hebben met onze familieleden, wat ruimte schept voor vergeving, begrip en liefde. Het versterkt ook onze verbinding met onze 'roots' en voorouders, wat waardevolle inzichten oplevert.

Wanneer je een voorouder healing sessie boekt, kun je het volgende verwachten:

- Het helen van wonden in de familielijn.

- De genezing van oude energetische wonden.

- Een dieper begrip van familaire omstandigheden.

- Transformatie van (belemmerende) gedragspatronen.

- Versterking van de band met jouw (voor)ouders en gidsen.

- Heling van zowel bewuste als onbewuste jeugdtrauma's en familietrauma's.

- Een versterkte verbinding met jouw familie en kinderen.

- De omzetting van oude energie naar nieuwe, positieve energie.

- Groei in zelfliefde, compassie en empathie.

- Heling op zielsniveau.

Dit alles met als doel om jezelf te bevrijden en te ontdoen van

belemmerende overtuigingen en gedragspatronen die steeds terugkeren.

"Through healing we can change the curse of the trauma into a blessing. The question is, will you stay stuck in your family legacy or are you brave enough to make a change?"

Verandering is niet altijd gemakkelijk en vereist vastberadenheid en moed.

 

Vaak bevindt de energie van onze voorouders zich op een diep niveau in ons onbewuste energetische systeem. Hierdoor herkennen we de verbinding meestal niet op bewust niveau. Alles wat onze voorouders niet hebben 'opgeruimd,' wordt doorgegeven aan de generaties die volgen, soms zelfs enkele generaties overslaand. Bijvoorbeeld, mensen die extreme angst voor de dood ervaren, kunnen ontdekken dat een voorouder of hun eigen ziel in een vorig leven omkwam tijdens een oorlog.

 Lees meer over vooroudertrauma en hierin het effect op jouw energetische systeem.

 

Ik biedt een unieke kans om de last van deze erfenis te verlichten en de weg vrij te maken voor persoonlijke groei en transformatie. Mijn sjamanistische benadering, waarin ik werk met Tabacco uit Guatemala, kan je helpen om diep verborgen trauma's te helen en jezelf te bevrijden van de last van het verleden.

 

Durf je deze reis aan te gaan? Sta jezelf toe om te helen, groeien en bloeien met de steun van jouw voorouders en spirituele gidsen.

_MG_01631661179316422.jpg
_MG_01631661179316422.jpg

Middels mijn eigen ervaring met het helen van energetische wonden in de familielijn weet ik en begrijp ik hoe ik een ander hierbij kan helpen

Yolentha Ram, Shamanic Ancestral healer

Dankzij mijn persoonlijke zoektocht naar zelfrealisatie en innerlijke genezing, heb ik ontdekt hoe we energetische banden met onze (voor)ouders met ons mee dragen. Deze energetische banden kunnen een constante stroom van oude pijn in stand houden totdat we deze wonden genezen. Mijn eigen reis van zelfontdekking heeft me diep verbonden met de spirituele dimensie, en ik werk nu nauw samen met mijn overleden vader. Samen vormen we een brug tussen de spirituele en fysieke wereld, waardoor we, in samenwerking met jouw spirituele gidsen en voorouders, kunnen assisteren bij het helen van energetische wonden die de familielijn (en jou) beïnvloeden. Ontdek hoe onze gezamenlijke inspanningen jou kunnen helpen op jouw pad naar heling. Heb je een vraag? Neem dan contact met me op.

Lees meer over voorouderlijk trauma en trauma op de familielijn.

 

Liefs Yolentha.

Heel familietrauma die je bij je draagt van jouw (voor)-ouders

"Bevrijd jezelf van terugkerende en belemmerende overtuigingen en gedragspatronen die in eerste instantie niet van jou zijn".

Ervaar je (on)verklaarbare symptomen en emoties? Ontdek de energetische connectie met jouw familieleden en begin met helen.

 

Misschien ervaar je al een tijdje onverklaarbare angsten, een constant gevoel van ongelukkigheid, eenzaamheid, verslavingsgedrag, frequente ziektes of lichamelijke ongemakken. Mogelijk worstel je met patronen en emoties die steeds weer terugkeren, of voel je stress, depressie, boosheid of verdriet.

Wat je misschien niet realiseert, is dat deze symptomen en emoties diep geworteld kunnen zijn in jouw familielijn, verbonden met jouw (voor-)ouders. Soms is het aan ons om dit trauma te helen, zelfs als zij dat niet meer kunnen. Ontdek hoe je de band met jouw familielijn beter kunt begrijpen en kunt genezen middels de Ancestral Shamanic Soul Healing: De kracht van familie trauma genezen.

Het Belang van Familie trauma helen

 

Familie trauma helen is niet alleen een persoonlijke reis, maar ook een daad van compassie en heling voor de hele familielijn. Ongemerkt kunnen onverwerkte pijn en trauma's van generatie op generatie worden doorgegeven, waardoor een cyclus van lijden ontstaat. Door bewust te werken aan het helen van deze wonden, doorbreek je niet alleen de patronen voor jezelf, maar schenk je ook heling aan jouw voorouders en geef je toekomstige generaties de kans om vrijer te leven, zonder de last van onopgeloste trauma's. Bij ons begrijpen we het diepgaande belang van deze heling, en we staan klaar om je te begeleiden op jouw reis naar heling, groei en verandering, zodat je een positieve erfenis kunt nalaten voor jouw familie. Samen kunnen we de ketens van trauma doorbreken en plaatsmaken voor genezing, begrip en liefde.

IMG_20230213_180954_164.webp

Dirk

“Dit was een buitengewoon bijzondere ervaring. De liefdevolle spirituele en authentieke begeleiding was erg fijn. De healing bracht me in contact tot mijn voorouders en bracht me een belangrijke boodschap. Ik kan deze healing zeer aanraden."

Miranda

"De healing heb ik als heel bijzonder ervaren! 

Ik heb nog dagen kunnen nagenieten en denk er nog regelmatig met blijheid en dankbaarheid aan terug.

Ik kan het iedereen aanbevelen."

Willeke

“Deze healing was een groots cadeau en een hele bijzondere ervaring. Een hele magische ervaring die liefdevol aanvoelde. Yolentha duidt heel snel en geeft mooie adviezen. Een bijzondere manier om zo met jezelf aan de slag te gaan en in je eigen zielskracht te komen.”
bottom of page