top of page

~ MAGIE ~ Plant medicijn ceremonies

Bijgewerkt op: 15 jul. 2022

Magie, dat is wat er kan ontstaan tijdens een plant medicijn ceremonie. Het is een manier om je te verbinden met je emoties, vanuit liefde te voelen wat er gevoeld mag worden en een manier om je licht (weer) te laten schijnen.

Wanneer degenen die de ceremonie begeleiden dit vanuit zuivere intenties doen en puur en enkel liefde voelen voor degenen die aanwezig zijn, zal de energie ongekend hoog zijn. Wanneer het Ego niet aanwezig is, zal de Ziel haar licht laten stralen in de ruimte en iedereen met dit magische licht aanraken.


Een ceremonie is een prachtige, serieuze samenkomst van gelijkgestemden, vol met mooie rituelen die de energie frequentie nog meer verhogen, mensen helpt te aarden en ze helpt zich open te stellen voor de ervaring in het hier en nu.


Ik geef plant medicijn ceremonies en werk met Ceremoniële cacao en Choco Bliss, ofwel Kakau Bliss. Een plant medicijn ceremonie is natuurlijk niet te vergelijken met een huwelijk plechtigheid dus laat me daar iets meer over vertellen.


Iedereen die werkt met plant medicijnen doet het op zijn of haar eigen manier en dat is prima, goed zelfs. Zo blijven we uniek en in onze eigen kracht staan. Zodra we iemand gaan kopiëren is hetgeen we willen uitdragen niet meer zuiver, dan handelen we vanuit onze Ego, niet vanuit ons hart. Wel is het belangrijk dat iemand die de ceremonie geeft vanuit zijn of haar diepste weten voelt dat hij of zij mag werken met plant medicijnen, zich verbindt met de Spirits en de energie, behorende bij het plant medicijn. Plant medicijnen zijn heilig en daar dient ook op die manier, vanuit respect, mee om te worden gegaan.


Hoe ik exact een ceremonie begeleid kan ik je niet tot in detail vertellen, het is oprecht iets wat je moet ervaren. Maar wat ik je wel kan beloven is het volgende;

Tijdens de plant medicijn ceremonies die ik begeleid, is er de ruimte om volledig open te gaan staan voor datgene wat zich in jou wil aandienen, wat naar de oppervlakte mag stromen, wat je mag voelen tot in het diepste van je kern. Met veel zorg, liefde en aandacht merk ik je op, ben ik er voor je en zal ik ervoor zorgen dat je je veilig voelt. Ik neem je mee op een prachtige reis naar de diepere lagen van jouw BewustZIJN middels verschillende rituelen die je op hart niveau, op Zielsniveau zullen raken. Er is veel ruimte voor heling, voor openbaringen, inzichten, voor intenties, plezier, liefde en verdriet. Het zal een ervaring zijn die je nooit zal vergeten en die je richting zal geven op het door jou te belopen pad. Je zal jezelf beter leren kennen.

Raw Sacred Cacao is heilig onbewerkte cacao wat gebruikt wordt voor ceremonies. Het is een plant medicijn omdat het bijzonder gezond is voor je fysieke en mentale lichaam. Het zit boordevol magnesium en antioxidanten zoals ijzer en vitamine C. Daarnaast zit in rauwe cacao het stofje Anandamide wat een gevoel van gelukzaligheid brengt en het stofje PEA fenylethymine wat je energie geeft en focus brengt. Het is een subtiele hart opener die je op een hele zachte liefdevolle manier assisteert te doorvoelen wat er gevoel mag worden. Meer informatie over Raw Sacred Cacao lees je in mijn story 'Raw Sacred Cacao'. Wil je meer lezen over de Cacao ceremonies die ik geef dan kun je hier klikken.


Choco Bliss is een chocolaatje gemaakt van rauwe heilige cacao, gevuld met truffel, een kruidenmengsel en CAAPI. Het is een bijzondere planten alchemie, uniek in haar soort en fungeert als een geneesmiddel voor de Ziel. In Choco Bliss zit psylocibine wat je laat reizen naar diepere lagen van jouw Bewustzijn, het is een next level in je Innerlijke reis ten opzichte van reizen met Raw Sacred Cacao. Het opent de deur naar jouw ware Zijn waarin het Ego en de mind naar de achtergrond verdwijnen. Je zal reizen op hartniveau en alles ontvangen vanuit puur geluk, liefde en licht. Het brengt je inzichten die je verder helpen in de situatie waarin je verkeert, laat je voelen wat geheeld mag worden en brengt je volledig in het hier en nu. Meer informatie over Choco Bliss en de ceremonies die ik geef lees je hier.


Waarom zou je eens een plant medicijn ceremonie bij willen wonen? Enkele redenen kunnen zijn;

· Ligt er in jou een verlangen voor verdieping en meer in verbinding te willen zijn?

· Ben je bezig met innerlijk werk en toe aan een volgende stap?

· Voel of ervaar je dat je nog ergens niet van loskomt?

· Zoek je naar een stukje heling en liefde?

· Zoek je naar inzichten en antwoord op jou vragen?

· Zoek je richting op jouw pad en levensmissie?

· Vraag je jezelf af wie je werkelijk bent?

· Wil je meer landen in jezelf en volop genieten van het leven?

· Ben je opzoek naar innerlijke rust?

· Wil je jouw verleden en trauma's kunnen omarmen?

· Ben je simpelweg nieuwsgierig en komt cacao of choco bliss steeds weer op je pad?


"De Cacao journey van Yolentha is zo bijzonder, zo puur, zo oprecht. Op een hele bijzondere en spirituele manier wordt er verbinding en openheid gecreëerd. Ik voel de drum nog steeds resoneren, echt prachtig!.." ~ Harriet

Zowel aan de ceremoniële cacao als aan kakau bliss (zoals ik het graag noem) zitten vrouwelijke Spirits verbonden. Wanneer één van de twee (of beide) in herhaling op je pad blijft komen stuurt het Universum jou een teken, wellicht is het dan tijd voor jou om eens deel te nemen aan een ceremonie of er mee aan de slag te gaan. Luister en blijf openstaan voor de tekens van het Universum.


Heb je vragen over deze beide Earth Medicines of over de ceremonies die ik geef? Neem dan contact met me op, ik beantwoord graag je vragen.


Liefs, Yolentha


430 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page