top of page
_MG_0093.JPG

Soul Remembrance

Een reis van zielsherinnering, middels mijn diverse online en offline programma's en ceremonies bied ik jou een kans om jezelf op zielsniveau te leren kennen. Alles biedt jou een alternatieve vorm van heling, transformatie, verdieping en persoonlijke groei aan. Je leert jouw ziel echt kennen en leert op zielsniveau te gaan denken en ervaren. Herinner wie je bent als ziel en wat je hier op aarde komt doen. Heel je verleden, transformeer jouw relaties en kom thuis in jezelf. Je kan bij mij terecht via mijn groep & privé ceremonies, online programma's, Soul Mentorship coaching, microdoserings programma, ecstatic dance en diverse  healingsessies.

Yolentha Heart.jpg

~ Light Package ~
Soul mentorship

Via een één-op-één online of live sessie praten we over de dingen die jou nu bezig houden. Ik verbind me met jou op zielsniveau en coach intuïtief op de stukken en thema's die nu bij jou spelen.

"Change your story, Change your Life"

Je ontvangt 3 sessies van 90 minuten inclusief een begeleide meditatie en ademsessie.

ONLINE € 255,- incl. btw

LIVE in Haarlem  € 300,- incl. btw

Neemt contact op voor meer informatie.

_MG_0280_edited.jpg

Return to the heart

Balanceer jouw hartfrequentie en groei in zelfliefde, zelfwaardering en compassie, richting jezelf, jouw omgeving en de wereld om je heen.

In 21 dagen ga je op reis met mama cacao en ontvang je diverse teachings, prachtige meditaties en een bijzonder programma die je connectie met jezelf verstrekt en verdiept. Je kan het programma zien als een langdurig retreat, een verlengde ceremonie ofwel een cursus voor groei in zelfliefde, heling en persoonlijke transformatie.

 

Binnenkort online, meer informatie volgt.

Yolentha Light.jpg

~ Heart package ~
Soul Mentorship

Je ontvangt middels één-op-één begeleiding 3 fijne verdiepingsessies met ceremoniële cacao. Een bijzondere hart opener die balans, rust en focus brengt in je leven.

"Journey into the wisdom of the heart"

Tijdens de 90 minuten sessies ontvang je naast coaching ook een begeleide hart meditatie en een (afstands)healing. Je ontvangt een 'Heart package' thuis inclusief de ceremoniële cacao voor 3 sessies.

ONLINE € 300,- incl. btw

LIVE in Haarlem € 345,- incl. btw

Neemt contact op voor meer informatie.

Insta bericht overzicht (19).png

Ceremonies

Een sacred cacao of kakau bliss ceremonie is een prachtige en ook bijzondere manier om op reis te gaan met je ziel en af te dalen in jouw hart. Je kan waardevolle inzichten ontvangen die je richting geven in je leven. Ook na de ceremonies sta ik voor je klaar.

Lees hier meer over de plantmedicijnen waar ik mee werk.

Bekijk hier mijn agenda

Yolentha shine.jpg

~ Shine package ~
Microdose Soul Mentorship

Je ontvangt een microdose pakket voor 31 dagen met het plant medicijn kakau bliss. Microdosing brengt meer focus, rust, verdieping, plezier en balans tussen lichaam, geest en hart.

 "Mastering your hidden Self"

Dit pakket is inclusief 4 online  coaching sessies van 60 minuten  (1 per week) en een digitale handleiding. Je ontvangt een 'Shine Microdose Package' thuisgestuurd.

ONLINE € 345 ,- incl. btw

LIVE afspraak kan in overleg.

Klik hier voor meer informatie.

_MG_01631661179316422_edited_edited.jpg

Voorouderhealing

'Ancestral healing' oftewel 'Voorouder heling' vanuit een sjamanistische aanpak.

 

Tot wel 7 generaties terug kunnen we trauma en ervaringen dragen van onze voorouders. Zonder dat we het doorhebben beïnvloed het onze staat van 'zijn', ons gedrag en onze emoties. Shamanic Ancestral healing opent een brug tussen het aardse en het hemelse en versterkt jouw verbinding met jouw voorouders en spirituele gidsen.

Lees hier mijn blog over Vooroudertrauma en healing.

Lees hier meer over voorouderhealing.

Insta bericht overzicht (23).png

Shamanic Healing

Ik bied diverse energetische healingen aan met sjamanistische rituelen, lichttaal activatie en zielsreading. 

 

De healingen kunnen je helpen om energetische wonden te helen en te transformeren. Hierin werk ik samen met spirituele gidsen, voorouders, lichtwezens, moeder aarde en de Bron.

Voor meer informatie omtrent de verschillende healingen: Klik hier.

IMG20230329120621.jpg

Microdosering

Microdosering brengt balans tussen hoofd en hart. Je leert jezelf op een dieper niveau kennen. De meest voorkomende redenen om te kiezen voor microdosering zijn bij depressie, trauma heling, stress, angsten, meer focus willen ervaren, wens voor meer creativiteit, wens voor meer verbinding, persoonlijke en spirituele groei en transformatie.

Klik hier voor meer informatie.

_MG_2815-53.jpg

Ecstatic dance

Dansen is voor mij het ultieme gevoel van het ervaren van vrijheid. Om alle levensenergie te laten stromen, om mijn lichaam en geest te verbinden met de energie die door mij heen stroomt. De Goddess Awakening Ceremony & Ecstatic dance faciliteer ik samen met DJ Milla Linna.

Bekijk mijn agenda voor de eerst volgende ecstatic dance, klik hier.

bottom of page