top of page
_MG_0093.JPG

Soul Remembrance

Een reis van zielsherinnering, middels mijn diverse online en offline programma's en ceremonines bied ik jou een kans om jezelf op zielsniveau te leren kennen. Alles biedt jou een alternatieve vorm van heling, transformatie, verdieping en persoonlijke groei aan. Je leert jouw ziel echt kennen en leert op zielsniveau te gaan denken en ervaren. Herinner wie je bent als ziel en wat je hier op aarde komt doen. Leer je leven, jouw relaties en alle gebeurtenissen te begrijpen en te omarmen. Je kan bij mij terecht via mijn groep & privé ceremonies, online programma's, Soul Mentorship coaching, microdoserings programma, ecstatic dance en diverse  healingsessies.

Insta bericht overzicht (20).png

Soul Mentorship traject

Kies voor één op één begeleiding en  een begeleidingstraject op maat. Gevormd rondom jouw behoefte en vraagstukken. Graag bespreek ik de mogelijkheden die ik jou kan bieden tijdens een kennismakings- en introductiegesprek.

Neemt contact op

Insta bericht overzicht (18).png

Microdosering

Earth Medicines kunnen veel voor je betekenen. Microdosing met kakau bliss en cacao kan je helpen in een verdiepende transformatie te zakken. Je leert te reflecteren, ontvangt inzichten en leert deze om te zetten tot acties, je ontvangt tools om stress te verminderen en weer energie te krijgen om het leven aan te gaan vanuit plezier, rust en vertrouwen. 

Neem contact op

Insta bericht overzicht (19).png

Ceremonies

Een sacred cacao of kakau bliss ceremonie is een prachtige en ook bijzondere manier om op reis te gaan met je ziel en af te dalen in jouw hart. Je kan waardevolle inzichten ontvangen die je richting geven in je leven. Ook na de ceremonies sta ik voor je klaar.

Bekijk hier mijn agenda

Insta bericht overzicht (23).png

Shamanic Healing

Ik bied diverse energetische healingen aan met sjamanistische rituelen, lichttaal activatie en zielsreading. 

 

De healingen kunnen je helpen om energetische wonden te helen en te transformeren. Hierin werk ik samen met spirituele gidsen, voorouders, lichtwezens, moeder aarde en de Bron.

Voor meer informatie omtrent de verschillende healingen: Klik hier.

_MG_2815-53.jpg

Ecstatic dance

Dansen is voor mij het ultieme gevoel van het ervaren van vrijheid. Om alle levensenergie te laten stromen, om mijn lichaam en geest te verbinden met de energie die door mij heen stroomt. Een microdose ervaring met cacao of kakau bliss en ecstatic dance is een bijzondere ervaring om die verdieping met jezelf aan te gaan en je te verbinden met de elementen van de natuur, moeder aarde en het Universum.

Insta bericht overzicht (21)_edited.jpg

Return to the heart

Verhoog je eigen hartfrequentie en groei in zelfliefde en compassie richting jezelf, jouw omgeving en de wereld om je heen.

In 21 dagen ga je op reis met mama cacao en ontvang je diverse teachings, prachtige meditaties en een bijzonder programma die je connectie met jezelf verstrekt en verdiept. Je kan het programma zien als een langdurig retreat, een verlengde ceremonie ofwel een cursus voor groei in zelfliefde, heling en transformatie.

 

Binnenkort meer informatie online.

bottom of page