_MG_0093.JPG

Zielsontwaking

Een "Ontwaakte ziel", zo voel ik me en middels mijn diverse online en offline programma's en ceremonines bied ik jou een kans om jouw eigen ontwakingsproces te versnellen. Je leert jouw ziel kennen en leert op zielsniveau te leven, te denken en te ervaren. "Remember" Herinner wie je bent als ziel en wat je hier op aarde komt doen. Leer je leven en al haar gebeurtenissen te begrijpen en te omarmen. Op dit moment bied ik hierin één op één sessies aan met of zonder plant medicijn, een microdoserings programma, microdose ceremonies, ecstatic dance, privé- en groepceremonies.

Insta bericht overzicht (20).png

Soul Mentorship traject

Kies voor één op één begeleiding en  een begeleidingstraject op maat. Gevormd rondom jouw behoefte en vraagstukken. Graag bespreek ik de mogelijkheden die ik jou kan bieden tijdens een kennismakings- en introductiegesprek.

Neemt contact op

Insta bericht overzicht (18).png

Microdosering

Earth Medicines kunnen veel voor je betekenen. Microdosing met kakau bliss en cacao kan je helpen in een verdiepende transformatie te zakken. Je leert te reflecteren, ontvangt inzichten en leert deze om te zetten tot acties, je ontvangt tools om stress te verminderen en weer energie te krijgen om het leven aan te gaan vanuit plezier, rust en vertrouwen. 

Neem contact op

Insta bericht overzicht (19).png

Ceremonies

Een sacred cacao of kakau bliss ceremonie is een prachtige en ook bijzondere manier om op reis te gaan met je ziel en af te dalen in jouw hart. Je kan waardevolle inzichten ontvangen die je richting geven in je leven. Ook na de ceremonies sta ik voor je klaar.

Bekijk hier mijn agenda

Insta bericht overzicht (23).png

Alternative healing sessies

Meer info volgt.

_MG_2815-53.jpg

Ecstatic dance

Dansen is voor mij het ultieme gevoel van het ervaren van vrijheid. Om alle levensenergie te laten stromen, om mijn lichaam en geest te verbinden met de energie die door mij heen stroomt. Een microdose ervaring met cacao of kakau bliss en ecstatic dance is een bijzondere ervaring om die verdieping met jezelf aan te gaan en je te verbinden met de elementen van de natuur, moeder aarde en het Universum.

Insta bericht overzicht (21)_edited.jpg

Raise your Heart Frequency

Verhoog je eigen hartfrequentie in 21 dagen en begin met leven en keuzes te maken vanuit jouw hart. Leer te vertrouwen op je innerlijke stem en intuïtie en ervaar hierdoor meer rust, vertrouwen en compassie.

Dit prachtige programma gevuld met waardevolle teachings, ceremoniële cacao, meditaties en meer is vanaf 1 januari 2023 af te nemen.

 

Voor meer info klik hier.