top of page

Zelfliefde vergroten voor balans en harmonie

Bijgewerkt op: 9 okt. 2023

Ons hart straalt van nature een liefdevolle, hoge frequentie uit, maar soms kan het moeilijk zijn om die liefde voor onszelf te voelen wanneer onze hartenergie uit balans is. Wil je ontdekken hoe je meer zelfliefde kunt ervaren en hoe je jouw hartbewustzijn kunt vergroten? In dit artikel leg ik je uit waar je kunt beginnen om meer geluk en stabiliteit te ervaren in je leven.


Verhoog je hartfrequentie voor meer zelfliefde en compassie

Hiermee bedoel ik niet het versnellen van jouw hartslag, dit zal immers niet altijd gunstig zijn.

Ik heb het over de energetische trilling van je lichaam en je hart. Wanneer je deze balanceert en (indien nodig) verhoogd, zal je hart een hogere trilling uit naar je energetische lichaam. Deze zal op mentaal, fysiek en energetisch niveau van je lichaam voelbaar zijn en een positieve invloed hebben op je algehele gezondheid.


Het balanceren van jouw hart chakra en jouw hartfrequentie kunnen bijdragen aan een sterkere verbinding met jouw hartbewustzijn en intuïtie. Hierdoor ontstaat er ruimte voor heling op fysiek en mentaal niveau, en komt het Ego meer op de achtergrond.


Er zijn verschillende manieren die je uit kunt proberen om meer in contact te komen met je hart.
Door bewust en regelmatig contact te maken met je hart en de energie te balanceren, bijvoorbeeld met behulp van ceremoniële cacao, meditatieoefeningen, hartbalancerende activiteiten zoals yoga en ademhalingstechnieken; kun je meer harmonie bereiken tussen lichaam, geest en spirit. Dit zal de polariteiten in je emoties en energieën in balans brengen en je gevoel van zelfliefde zal sterker worden en duidelijker aanwezig zijn.


Balans vinden via het hartchakra voor meer zelfliefde en empathie

Een chakra is als een energiewiel in ons energetische lichaam dat levensenergie door ons lichaam laat stromen. Het hartchakra bevindt zich in het midden van de zeven belangrijkste chakra's en fungeert als de verbindende schakel, waar energie zowel naar beneden als naar boven stroomt. Onderzoek heeft aangetoond dat wanneer het hartchakra in balans is, je een sterkere connectie met de wereld en de mensen om je heen ervaart. Positiviteit, vertrouwen en compassie zullen toenemen. Lees meer over de betekenis van de chakras.


Herkenning van gebrek aan zelfliefde en zelfwaardering

Wanneer je hartenergie uit balans is, kan dit leiden tot gevoelens van minderwaardigheid, een laag zelfbeeld, afhankelijkheid, onzekerheid, gebrek aan zelfliefde, een gebrek aan vertrouwen en eenzaamheid. Het in balans brengen van je hartchakra kan zorgen voor meer vertrouwen, energie, kracht en zelfliefde. Hierdoor ontstaat ruimte om negatieve gedachten en gevoelens om te buigen naar positievere gedachten.


Heb je ooit een gebroken hart gehad door een pijnlijke gebeurtenis? Dan is actief werken aan het balanceren en verhogen van je hartfrequentie de eerste stap naar heling. Je hebt niemand anders nodig om je hart te helen; je hebt de kracht binnenin jezelf. Maar natuurlijk sta ik klaar om te helpen waar dat nodig is.


Werken aan jouw eigen hartenergie en hartfrequentie is niet alleen goed voor jouw binnenwereld, maar heeft ook een positief effect hebben op je buitenwereld. Je zult meer harmonie ervaren in je relatie(s) en sociale contacten. Het wordt gemakkelijker om je kwetsbaarheid en eerlijkheid te tonen omdat je zelfwaardering groeit.

De reis in het vergroten van zelfliefde hoef je niet alleen te doen

Je hoeft niet altijd alles alleen te doen of het wiel alleen uit te vinden. Misschien kan ik iets voor je betekenen. Ik begrijp de gevoelens die je hebt en waar je gebrek aan liefde vandaan komt, omdat ik zelf ook op dat punt heb gestaan. Als energetisch werker bied ik een prachtige healing aan voor heling op het niveau van het hart voor het vergroten zelfliefde: Anchoring the Light & Selflove healing. Je kan ook kijken naar mijn programma voor het verhogen van zelfliefde en zelfwaardering: Leef vanuit je hart.


Leef vanuit je hart met mama cacao

In 21 dagen breng je balans en verhoog je je hartenergie, waardoor lagere frequenties kunnen stijgen naar hogere frequenties. Je krijgt toegang tot een uitgebreid programma met korte educatieve video's over de voordelen van ceremoniële cacao. Daarnaast ontvang je verschillende visualisaties, activaties, ademhalingstechnieken en meditaties gericht op het balanceren en verhogen van je hartenergie.
  • Ervaar meer compassie en zelfliefde.

  • Genees een gebroken hart en eenzaamheid.

  • Versterk je band met de natuur.

  • Verbeter je connectie met de buitenwereld.

  • Bewuster keuzes vanuit je hart.

  • Laat oude gewoonten en gedragspatronen los.

  • Genees trauma en schaduwstukken.

  • Ervaar innerlijke rust en vertrouwen.

  • Open jezelf voor liefde.

  • Versterk je aantrekkingskracht.


Ceremoniële cacao is een medicijn voor het hart. Voel je welkom om eens deel te nemen aan een bijzondere en unieke sacred cacao ceremonie. Bekijk mijn agenda voor de eerstvolgende.


REFERENTIE: Bij Yolentha kom je tot rust, je vindt een stukje thuis. Yolentha begeleidt je hier heel goed in. Yoga, een cacao ceremonie of een retreat: heerlijke momenten om echt naar binnen te keren. Voel mij zo op mijn gemak bij haar." - Dorette

In liefde,

Yolentha


'New Earth' Medicijn vrouw

Energie- & Lichtwerker

Gids, Soul Search Mentor & Begeleidend Genezer

Yoga & Pilatesdocent


Volg mij via Instagram

Volg mij via Facebook


ps. Wist je dat ik tijdens de plant medicijn ceremonies extra healingen, licht activaties en transmissies geef die jouw proces van heling, transformatie en thuiskomen in jezelf versterken en versnellen? Meer info via de link!

52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page