top of page
Zoeken

Meer zelfliefde ervaren

Wil jij graag gelukkiger in het leven staan? Meer rust ervaren? Liefdevoller kunnen zijn naar jezelf en jouw dierbaren? Wil je bewuster in het leven staan en afgewogen keuzes maken vanuit je hart? Het hart zend van nature een liefdevolle hoge frequentie uit maar wanneer jouw hartenergie uit balans is, is het soms moeilijk om hierbij te komen en deze liefde in jezelf te ervaren.


Verhoog jouw hartfrequentie en ervaar meer zelfliefde

Hiermee bedoel ik niet dat je jouw hartslag gaat verhogen, want dit zal niet in alle gevallen altijd heel gunstig zijn. Ik heb het over de trilling van jouw energetische lichaam en de trilling van jouw hart. Wanneer je deze balanceert en (indien nodig) verhoogd, zend jouw hart een hogere trilling uit naar jouw energetische lichaam. Deze zal jouw gehele gezondheid vervolgens positief beïnvloeden en dit zal mentaal, fysiek en energetisch merkbaar zijn.


Het balanceren van jouw hart chakra en daarmee jouw hartfrequentie kan bijdragen aan een versterkte verbinding met jouw bewustzijn en intuïtie. Er ontstaat ruimte voor heling op fysieke en mentalen lagen en het Ego verdwijnt meer naar de achtergrond.


Middels hartbalancerende activiteiten stimuleer jij de celverdeling in jouw lichaam en de prikkels naar de hersenen.Door bewust en vaker te verbinden met jouw hart en deze middels ceremoniële cacao, meditatie oefeningen, hartbalancerende activiteiten zoals yoga en ademtechnieken te balanceren en/of te verhogen ontstaat er meer harmonie tussen lichaam, geest en spirit (energie). De polariteiten (disbalansen) aan emoties en energieën in onze lichamen, balanceren zich hierdoor meer tegen elkaar uit. Het gevoel van zelfliefde groeit en zal meer naar de voorgrond treden.


Het hart chakra balanceren voor meer zelfliefde

Een chakra is een energiewiel in ons energetische lichaam die onze levensenergie door ons lichaam spint. Het hart chakra zit in het midden van de 7 grote chakra's en is de verbinder èn verdeler, vanaf hier stroomt onze energie zowel naar beneden als naar boven. Het is bewezen dat wanneer het hart chakra in balans is, je meer in verbinding zal staan met de wereld en mensen om je heen. Je zal meer positiviteit, vertrouwen en compassie ervaren. Lees meer over de betekenis van de chakras.


Herken een gebrek aan zelfliefde en zelfwaardering

Een bron van Mind Ease geeft aan wanneer jouw hartenergie uit balans is dit kan zorgen voor een minderwaardheid complex, laag zelfbeeld, afhankelijkheid, onzekerheid, geen zelfliefde, gebrek aan vertrouwen, eenzaamheid. Jouw hartchakra in balans kan zorgen voor meer vertrouwen, energie, kracht en zelfliefde waardoor er (weer) ruimte ontstaat om je negatieve gedachtes en gevoelens om te buigen naar meer positieve gedachten. Ervaar je een gebroken hart vanwege een pijnlijke gebeurtenis? Begin dan met actief te werken aan het balanceren en verhogen van je hartfrequentie. Je bent zelf in staat om je hart te helen, je hebt hier niemand anders voor nodig maar natuurlijk help ik je graag waar nodig.


Werken aan jouw eigen hartenergie en hartfrequentie is niet alleen goed voor jouw binnenwereld maar zal ook een positief effect hebben op jouw buitenwereld. Je zal meer harmonie ervaren binnen jouw relatie(s) en sociale contacten en het wordt makkelijker om je kwetsbaarheid en eerlijkheid te tonen, omdat jouw zelfwaardering groeit.

Verhoog jouw hartfrequentie en groei in jouw zelfliefde en zelfwaardering

Je hoeft niet altijd alles alleen te doen of het wiel alleen uit te vinden. Misschien kan ik iets voor je betekenen. Ik begrijp je gevoel en waar je tekort aan liefde vandaan komt, ik herken mezelf in jou omdat ik daar waar jij nu staat ook heb gestaan. Als energetisch werker biedt ik een prachtige healing aan voor heling op hartniveau en voor meer zelfliefde: Anchoring the Light & Selflove healing. Je kan ook kijken naar mijn programma rondom het verhogen van jouw zelfliefde en zelfwaardering: Return to the Heart.


Return to the Heart met mama cacao

In 21 dagen balanceer en verhoog jij jouw hartenergie waardoor lagere frequenties kunnen trillen naar een hogere frequentie. Je ontvangt een uitgebalanceerd programma waarin je meer leert over de voordelen van ceremoniële cacao middels korte teachingsvideo's. Ook ontvang je diverse visualisaties, activaties, ademtechnieken en meditaties welke gericht zijn op het balanceren en verhogen van jouw hartenergie. Bekijk het volledige aanbod hier.


  • Ervaar meer compassie en zelfliefde

  • Heel een gebroken hart en eenzaamheid

  • Versterk jouw verbinding met de natuur

  • Een verbeterde connectie met de buitenwereld

  • Bewuster keuzes maken afgestemd op het hart

  • Het loslaten van oude gewoontes en gedragspatronen

  • Helen van trauma's en schaduwstukken

  • Ervaar meer innerlijke rust en vertrouwen

  • Open jezelf voor de liefde

  • Versterk jouw aantrekkingskracht


Ceremoniële cacao is een medicijn voor het hart, voel je welkom om eens deel te nemen aan een bijzondere en unieke sacred cacao ceremonie. Bekijk mijn agenda voor de eerstvolgende.


In liefde,

Yolentha


'New Earth' Medicijn vrouw

Energie- & Lichtwerker

Gids, Soul Search Mentor & Begeleidend Genezer

Yoga & Pilatesdocent


Volg mij via Instagram

Volg mij via Facebook


ps. Wist je dat ik tijdens de plant medicijn ceremonies extra healingen, licht activaties en transmissies geef die jouw proces van heling, transformatie en thuiskomen in jezelf versterken en versnellen? Meer info via de link!

#zelfliefdeontwikkelen #zelfliefdevergroten #meerzelfliefde #groeiinliefde #liefde