top of page

Hypno Ziel Regressie Therapie

Heling en inzichten op het niveau van vorige levens

Ontdek de diepe helende kracht van Hypno Regressie Therapie en reis af naar de onbekende lagen van je bewustzijn. Bevrijdt jezelf van het trauma van de ziel uit vorige levens en ontvang waardevolle inzichten die helderheid brengen voor dit leven. Het indivuele bewustzijn draagt herinneringen en traumatische ervaringen van vorige levens met zich mee, wat impact kan hebben op hoe we ons in dit leven voelen, gedragen en uitten. Het kan onze relaties en onze gezondheid beïnvloeden.

Leer jezelf op de diepste lagen van je ziel echt kennen.

_MG_0166.jpg

Transformeer je leven met Hypno Regressie Zielsheling

Hypno Regressie Therapie is een holistische vorm van therapie waarbij je onder een vorm van hypnose wordt gebracht via woord en energie. Je reist af naar de diepere lagen van het (onder)bewustzijn en vorige levens die jouw ziel heeft meegemaakt. De vorm van hypnose lijkt op een diepe meditatie en ontspanning waarin je veilig kunt afreizen naar de kennis die diep in jou verscholen ligt.

 

Met deze vorm van hypnose behoudt je de controle over jezelf. Je kunt praten, bewegen, je kunt zelfs naar het toilet als het moet. Je wordt dus niet in een staat van hypnose gebracht waarin je de controle over wat je doet verliest. Tijdens een Hypno Regressie Therapie sessie ontvang je precies dat wat je in het moment mag ontvangen en wat je passend is voor jouw levensreis in het nu. Deze vorm van healing en therapie werkt alleen wanneer je bereidt bent om de diepte met jezelf op te zoeken.

Herken trauma uit vorige levens en hoe dit je huidige leven beïnvloed

Op reis met je ziel middels Regressie Therapie

Je voelt je niet volledig gegrond op aarde, je voelt dat jouw 'thuis' ergens anders is.

Je draagt (on)verklaarbare angsten en onzekerheden met je mee.

Je ervaart terugkerende negatieve gedachtepatronen en belemmerende overtuigingen.

Je ervaart fysieke (terugkerende) en/of mentale klachten

Slaapproblemen, angsten, depressie, burn-out klachten, verslavingen, het kunnen tekenen zijn van trauma uit dit leven en vorige levens.

Er is iets wat je tegenhoudt om jezelf te zijn en volledig in je eigen kracht te stappen.

Je hebt trauma ervaren in dit leven, veelal is dit verbonden aan trauma uit onze vorige levens.

We verbinden met elkaar op het niveau van het zielsbewustzijn

  • Voordat we de sessie ingaan zullen we aan de hand van een kopje thee eerst even landen en jouw intentie voor de reis bespreken, na de sessie nemen we de tijd voor jou om terug te komen en weer te gronden.

  • Je wordt onder een lichte hypnotische staat gebracht, wat als een diepe meditatie aanvoelt en je zult nog steeds in controle zijn over je lichaam, spraak en gevoel.

  • Ik, Yolentha, stel vragen aan jouw Hogere Zelf welke antwoord zal geven middels fysieke ofwel visuele sensaties. Bijvoorbeeld middels geur, gevoel, prikkels of beelden.

  • Deze therapeutische regressie sessie wordt ceremonieel geopend en je reist binnen een veilige en professionele setting.

  • Het is mogelijk om de sessie te boeken inclusief het drinken van een kopje cacao, geef dit van te voren door.

  • De sessie duurt in totaal 2,5 tot 3,5 uur. Ik boek in totaal 4 uur voor deze sessie om echt de tijd te kunnen nemen voor je prachtige innerlijke reis.

  • Je ontvangt van begin tot eind mijn toegewijde aandacht en ik zal de sessie opnemen zodat je deze naderhand terug kunt luisteren.

  • Op voorhand kun je alvast nadenken over een intentie voor de sessie en vragen opschrijven voor jouw Hogere Zelf, vragen waar je antwoord op wenst.

  • De healingsessies verzorg ik bij mij thuis in Haarlem.

 

Is Hypno Regressie Therapie geschikt voor iedereen?

Het reizen naar de onderlagen van het bewustzijn is niet voor iedereen direct even makkelijk. Wanneer je nog geen ervaring hebt met bewustzijns- en innerlijk werk (je hebt bijvoorbeeld nog nooit een healing ontvangen) dan kan ik je aanraden om eerst een andere healingsessie te boeken. Bijvoorbeeld de Voorouderlijke trauma healing ofwel de Innerlijk Kind healing – bekijk hier mijn healingaanbod. Het is een verstandige stap om je energetische veld en ziel voor te bereiden op een diepere reis, zoals de Hypno Ziels Regressie Therapie sessie.

 

Contra-indicaties: Deze healingsessie is niet geschikt voor mensen die psychotische klachten ervaren, in een zware depressie zitten of verslaving ervaren.

Kies je ervoor om wel direct de Hypno Zielsregressie Therapie sessie te boeken terwijl je weinig ervaring hebt met bewustzijnswerk, wat natuurlijk prima is, houd er dan rekening mee dat je wellicht meer dan één sessie nodig zal hebben om tot de kern van de boodschap te komen die jouw Hogere Zelf jou wil vertellen. Boek hier jouw sessie!

 

Het resultaat & Verwachtingen scheppen

De uitkomst en het resultaat van een Hypno Ziels Regressie sessie is per persoon en per keer anders, het beste is om zonder veel verwachtingen naar de sessie te komen en je open te stellen voor wat zich in het moment zich wil aandienen. Vertrouw erop dat je precies zal ontvangen wat je ziel je in het moment wil laten ervaren.

Hypno Regressie Therapie

∞ Brengt inzichten over de leven(s) die je ziel heeft geleefd

∞ Schept helderheid over je levenssituaties en ervaringen uit het verleden en heden

∞ Leert je te begrijpen wat het verhaal is achter (terugkerende) klachten en patronen

∞ Houdt je een spiegel voor waarin je de achtergrond van je ziel beter leert kennen

∞ Geeft inzichten op relaties en de verbinding met jezelf, vrienden, familie en partners

∞ Brengt de mogelijkheid om oude energetische wonden van de ziel te helen en schept ruimte voor nieuwe energie

 

Soms reis je terug naar één specifiek leven omdat dat er nu toe doet, soms ervaar je meerdere vorige levens en soms reis je zelfs naar jouw toekomst. Zo heb ik ooit een prachtige toekomst scene ervaren tijdens een sessie die een half jaar later daadwerkelijk plaatsvond.

Een prachtige investering in je zielsbestaan

Hypno Ziels Regressie Therapie € 245,-

Ervaring van Dorien

“Ik zou een healing bij Yolentha aanbevelen aan iedereen die een stap in bewustwording en bevrijding wil zetten op zijn levensweg. Het opruimen van oude energieën, waar je soms niet eens van merkt of weet dat je ze bij je draagt, is echt een bevrijding. Yolentha is een heel fijn, liefdevol en krachtig mens. De omgeving en locatie en de sessie voelden allemaal veilig en heel fijn."
bottom of page