top of page

Return to the heart
 "With intention I will grow in loving myself more and feel compassion to Self and others."
In 21 dagen groeit jouw zelfliefde en compassie en lukt het jou om meer in het nu te zijn.
 

Mama cacao, ze is een gids, een mentor die je aan de hand neemt gedurende deze 21 daagse verdiepingsreis  

waarin jij jouw hartfrequentie verhoogd en groeit in zelfliefde. Een hogere hart frequentie helpt om beter bij je gevoel en emoties te komen en deze met meer compassie te ontvangen. Jouw intuïtie en innerlijk weten groeit en versterkt. Stop met verlangen naar een andere manier van leven, begin jouw verlangen te leven, in het nu: vanuit een diepere verbinding, meer rust, geluk, zelfliefde  en compassie voor jezelf en voor anderen.

Rauwe cacao en de spirit Mama cacao, is een bijzonder liefdevolle mentor die mij focus en rust brengt, liefde laat ervaren, ondersteunt bij het doorvoelen van emoties en helpt om los te laten en inzichten te ontvangen. Ze fluistert naar mijn ziel en brengt me richting, innerlijke wijsheid en helpt me te ervaren wat zich onder de oppervlakte afspeelt. Kies voor deze bijzondere liefdevolle reis met jezelf en mama cacao wanneer je toe bent aan meer innerlijke liefde, blijdschap en rust.

 

In liefde, Yolentha

Yolenthacacao2.JPG

"Begin met leven vanuit jouw hart en kom in een natuurlijke staat van 'zijn' en flow." 

Groei in zelfliefde en leer beter en vaker te luisteren naar jouw intuïtie.

Leer jezelf op een dieper niveau kennen door bewust en vaker in te checken op jouw hartfrequentie en innerlijk weten. Luister naar de fluisteringen van jouw hart en laat je gidsen naar waardevolle inzichten. Gun jezelf de aandacht die je verdient.

"Ja, ik wil meer vanuit mijn hart gaan leven."

Je wilt jezelf meer omarmen en accepteren, precies zoals je bent.

Je bent er klaar voor om je meer te verbinden met je hart, wetende dat daarin ook stukken geheeld mogen worden.

Je bent toe aan een verdiepende connectie met jezelf zodat je bewustere keuzes gaat maken die goed zijn voor jou.

Je voelt je niet gegrond en ervaart een bepaalde onrust. Je vind het lastig om in een fijne flow te blijven en vanuit verbinding met jezelf keuzes te maken waar je echt achter staat.

Te vaak laat je je nog misleiden door oude gedragspatronen of emoties die op de voorgrond treden maar hier echt naar luisteren daar neem je te weinig tijd voor.

Je huidige leefstijl, leef ritme en keuzes maken je moe, niet blij en halen je uit jouw kracht. Je bent toe aan een positieve verandering.

Je ervaart een te laag zelfbeeld en hebt weinig zelfvertrouwen.

Er zijn momenten dat je niet blij bent met jezelf.

Je bent toe aan meer aandacht en tijd voor jezelf.

"Ik wil groeien in zelfcompassie."

Je kent het misschien wel,

 1. Te vaak zijn er momenten dat je angst ervaart of dat onzekerheid je leven beheerst;

 2. Je wilt meer vanuit je hart leven maar je hebt geen idee waar je moet beginnen;

 3. Je wilt meer plezier ervaren in het leven en je blijer voelen;

 4. Je wilt ontdekken wat jouw hartsverlangen is, waarom ben ik hier?;

 5. Diep van binnen weet je dat je te weinig zelfliefde ervaart, hoe blij ben je bijvoorbeeld met je lichaam, met je leven?;

 6. Te vaak ga je voorbij aan je eigen gevoel en leef je naar de behoefte van een ander;

 7. Je wilt meer af kunnen gaan op je intuïtie maar ervaart dit als lastig;

 8. Je wilt graag meer rust ervaren en minder stress maar je bent zoekende, waar te beginnen?;

 9. Je vindt het lastig om te doorvoelen wat er speelt in jou en hiernaar te luisteren;

 10. Misschien vind je het lastig om over je gevoel, emoties en gedachten te praten met anderen;

 11. Je wilt beter voor jezelf zorgen maar dit komt maar niet op gang. Wanneer zet jij jezelf op plek één?;

 12. Het is tijd voor een verandering, voor een transformatie.

 13. Je wilt vriendelijker zijn, naar jezelf en naar anderen.

Stop met negatief denken, stop met jezelf te kort te doen, stop met voorbij gaan aan jouw eigen verlangens.

Leef, nu, vanuit jouw hart.

01

Leef vanuit jouw hart

Dagelijks inchecken in jouw hart helpt je om beter bij je gevoel te komen voor wat er in jou speelt en leeft in het moment. Soms raak je datgene aan wat in het onderbewuste zit weggestopt, dit helpt je opweg om je bewust te worden van je gevoel en gedrag en nodigt uit om uit het hoofd in het hart te zakken. Je meer verbinden met je hart is hét begin om te beginnen met leven vanuit je hart.

03

Meer vertrouwen in jezelf

Er is geen ontkomen aan dat je jezelf in deze 21 dagen op een dieper niveau leert kennen. Vanuit het onderbewuste mag er meer naar de oppervlakte stromen waardoor er ruimte ontstaat om vanuit jouw waarheid in het leven te gaan staan. Tijdens deze 21 dagen wordt je uitgenodigd om naar jezelf in de spiegel te kijken en jezelf te omarmen voor wie je bent. Je zelfvertrouwen groeit.

05

Spirituele groei

Jouw hart is de deur naar jouw ziel, door jouw hartfrequentie te verhogen vergroot jij jouw bewustzijn. Je zal geïnspireerd raken om je spiritueel te ontwikkelen. Jouw zintuigen worden positief geprikkeld waardoor je bewuster je dagen ervaart en meer 'open' begint te staan voor dat wat is en voor dat wat mag 'zijn'.

07

Empathie en compassie

Gedurende deze 21 dagen werken we toe naar meer empathie en compassie voor onszelf, ons innerlijk kind en de volwassen persoon die we nu zijn. Ook groeit onze empathie voor anderen. Alles mag zijn en gevoeld worden, je hoeft niks weg te stoppen. Iedere dag ontvang je een uitnodiging, kies je voor liefde of kies je voor angst?

09

Minder last van fysieke en mentale klachten

Ons (negatieve) denken heeft invloed op hoe we ons mentaal, fysiek en energetisch voelen. Dit kan resulteren in bijvoorbeeld fysieke klachten, depressie en stress. Hoe positiever we denken en in het leven gaan staan hoe beter we ons zullen gaan voelen, fysiek en energetisch.

02

Ervaar meer eenheid

Stress, onrust, verdriet, pijn zijn vaak emoties en gevolgen die ontstaan omdat we teveel denken, niet luisteren en te weinig tot niet voelen. Door de verschillende oefeningen binnen dit programma verhoog jij jouw hartfrequentie en groeit jouw bewust 'zijn'. Hierdoor ervaar je meer eenheid en ben je sneller in staat om gedachten en situaties om te buigen naar een compassievolle ervaring voor jezelf.

04

Vind richtig op je pad

Door bewust intenties te vormen en te verbinden met je hart zal je inzichten ontvangen en antwoorden vinden op vraagstukken. Intenties brengen richting op het pad die je aan het bewandelen bent, hierdoor zal je bewuster de juiste richting kiezen en keuzes maken en ook leren van de onprettige momenten in je leven.

06

Meer 'joy' en 'flow'

Dit is toch wat we allemaal willen? Een fijne flow ervaren in het leven en meer joy? Dat is toch waarom we hier uiteindelijk allemaal zijn?

In 21 dagen zul je vaker en bewuster je verbinden met positieve affirmaties en ervaringen. Je zal liefdevoller in het leven gaan staan en meer gaan stralen. Dit heeft invloed op hoe je naar jezelf kijkt, naar jouw relaties, jouw werk, familie en de wereld om je heen.

08

Persoonlijke groei

Middels meditaties, visualisatie opdrachten, manifestatie opdrachten en intentie oefeningen maak je stappen in jouw persoonlijke reis en groei. Je ontvangt interessante teachings over hoe jij dagelijks jouw energie niveau en frequentie kan verhogen. Deze kennis is blijvend en voor altijd toepasbaaar.

Vanaf nieuwe maan 19 mei te koop via de shop!

Wauw, Mama Cacao, wat is ze krachtig. Ze brengt je precies daar naartoe waar je naartoe mag gaan.

Wolter

Return to the heart - in 21 dagen groei jij naar meer zelfliefde en zelfcompassie

 • In 21 dagen leer je meer over de voordelen en werking van cacao en hoe je hier zelf mee kan verbinden

 • Je leert over de spirituele achtergrond van mama cacao en hoe dit ingezet wordt tijdens ceremonies en voor Self-practice

 • Je ervaart meer zelfvertrouwen, rust, focus en er is ruimte voor heling en het ontvangen van waardevolle inzichten.

 • Je leeft een ritme vanuit het hart en verdiept de verbinding met je-Self.

 • Je boost jouw immuunsysteem en voedt jouw lichaam met gezonde vetten, mineralen en antioxidanten.

 • Je opent en balanceert jouw hartenergie en leert op hartniveau te leven en keuzes te maken.

 • Je ontvangt een waardevol 21 dagen programma met meerdere teachings waartoe je altijd toegang toe zal houden.

 • In drie weken tijd besteed jij meer tijd aan jezelf en voedt jij jezelf met positieve affirmaties en activiteiten.

Werken met Mama Cacao - waarom?

Rauwe cacao is het plant medicijn van het hart die je helpt om te verzachten in hetgeen je voelt en brengt focus in het 'nu'. Mama cacao neemt je aan de hand en is er voor je wanneer je richting zoekt. Ze versterkt jouw verbinding met Mama Tierra, Moeder aarde en de natuur en helpt om ‘open’ te staan voor alles wat is en liefdevoller in het leven te gaan staan. Cacao brengt een verdiepende verbinding met jouw hartchakra, jouw hartcentrum en helpt jou om te groeien in zelfliefde en compassie; voor jezelf, voor anderen en voor de wereld om je heen. Geniet dagelijks van een kopje medicinale cacao of cacao thee en ervaar meer rust, ‘joy’, focus en een fijne flow gedurende de dag.

 

Ceremoniële onbewerkte cacao is bijzonder krachtig en heeft een medicinale werking. Na veel liefde en toewijding van de Mayan cacao boeren helemaal afgereisd naar jouw deurmat om er voor jou te zijn. Op de juiste manier toegepast helpt cacao jou om in zachtheid te zakken. Je zal waardevolle inzichten ontvangen, energetische wonden helen en antwoord vinden op vraagstukken. Lees hier meer over ceremoniële cacao en over de ceremonies die ik begeleid.

 

BONUS:  Je ontvangt bij aankoop van Return to the hearth een bijzondere giftbox cadeau ter ondersteuning aan jouw 21 dagen durende reis terug naar jouw hart.

Return to the heart.png

Klik op de afbeelding en bekijk wat je kunt verwachten

Raise your Frequency (2).png

Return to the heart - t.w.v. € 333,- 
voor € 222,-

Return to the heart kun je zien als een korte cursus ofwel een langdurig retreat waarin je gedurende 21 dagen, dagelijks en wekelijks de verbinding met jezelf en jouw hart verdiept en versterkt. Verhoog jouw hartfrequentie zodat jij vaker hart bewuste keuzes leert maken. Je zal met meer dankbaarheid en plezier door het leven bewegen. Jouw intuitie en zelfvertrouwen groeit, je leert meer voor jezelf op te komen. Jouw plezier en compassie voor het leven, jouw omgeving en al haar gebeurtenissen groeit. Hoe?

Je ontvangt:

√ Ceremoniële cacao en thee uit Guatemala voor 21 dagen

√ Teachingvideo's en audio's over cacao & het hart

√ Online Cacao ceremonie + playlist

√ Diverse meditaties en activaties voor het hart

√ Dagelijks- en wekelijkse teachings en oefeningen

√ Adem- en bewegingsoefeningen

√ Return to the Heart Special

√ Drie weekplanners

√ Toegang tot de Telegram "Tribe of Love" groep met interessante teachings

√ Floresta dieta voedingsadvies, cacao recepten + cacao dieta (optioneel)

Wat vraagt dit programma van jou? 'Dedication' oftewel, jouw toewijding om dagelijks tijd te investeren in jezelf: minimaal 15 minuten - maximaal zoveel als je wilt :).

BONUS t.w.v. 75 euro: Je ontvangt een prachtige Return to the Heart Giftbox inclusief een bijzonder Return to the Heart kaartendek ter ondersteuning aan jouw 21 dagen durende reis terug naar jouw hart.

BEGELEIDING & COACHING

Wanneer je behoefte voelt voor extra begeleiding, coaching ofwel een aanvullende healingsessie dan is dit mogelijk tegen meerprijs. Boek het programma en neem contact met me op om dit in te plannen. Opties:

 • Online zoomcall van 45 minuten voor € 45,- per call

 • Live soul mentorship afspraak van 60 minuten voor € 65,- per afspraak

 • Live healingsessie 'Anchoring the light & Self love' van 90 minuten voor € 111,11

Voor mijn verdere aanbod kun je ook de shop bekijken.

"Een programma die je dieper verbindt met: jezelf"

 Dit programma is geschreven vanuit mijn hart, ik heb iedere stap zelf doorlopen, doorleeft, ervaren en gevoeld. Het is een hart tot hart aanbod die ik met zuivere intenties heb geschreven. Het is een levensles geweest om meer van mezelf te houden, te ontdekken dat ik eigenlijk heel onzeker was door jeugd traumatische ervaringen en dat ik geen compassie toonde richting mezelf. Dit reflecteerde ik op mijn relaties, vriendschappen en omgeving. Ik heb veel boosheid gekend, veel frustratie, veel verdiet. Mama cacao heeft me zoveel zachter gemaakt, zoveel geleerd, met name om meer van mezelf en mijn omgeving te houden.

Boek het programma incl. giftbox binnenkort!

Na deze 21 dagen voel jij...

Een sterkere verbinding met jezelf en met jouw intuïtie. Je ervaart meer balans tussen lichaam, geest en spirit en doorleeft jouw emoties, gedachten en gevoelens bewuster en liefdevoller. Je zal gebeurtenissen en jouw gevoelens met meer empathie en compassie ervaren. Jouw zintuigen zullen meer open staan waardoor je jouw dagen bewuster beleeft. Je ervaart meer verbinding met moeder aarde, met de natuur en alles wat is. Jouw spirituele bewustzijn groeit, wordt sterker. Je ervaart meer liefde in jezelf, voor jezelf en voor jouw omgeving. Liefde helpt je te transformeren naar jouw ultieme 'ik'.

Gun jij jezelf dit prachtige cadeau?

Gun jij jezelf meer (zelf)liefde, meer (zelf)vertrouwen, een uitgebalanceerd hart? Een hartfrequentie in overvloed? JIJ BENT LIEFDE en je bent het waard om het je te herinneren. Jij wilt toch ook ervaren hoe het is om de energie in jouw hart meer te voelen stromen waardoor jij meer levenskracht, vreugde, liefde en dankbaarheid ervaart in je leven? Jij wilt toch ook stralen van blijdschap en dit meer voelen in je dagelijkse leven?

Je leert jezelf in 21 dagen op een dieper niveau kennen, neemt wijzere besluiten vanuit een interne aangedreven energie. Je connectie groeit met Mama Cacao en ze neemt je aan de hand terwijl jij leert hoe je kan 'intunen' op jouw hartchakra middels prachtige meditaties en visualisaties. Je leert hoe je jouw dromen kunt manifesteren en intenties kan vormen die niet vanuit het Ego zijn aangedreven maar vanuit jouw hart. Kan jij dit programma niet in één keer betalen? Geen probleem, in overleg is veel mogelijk. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, dit wil ik
Ik heb een vraag
_MG_0280_edited.jpg

Mevrouw cacao

Mama cacao hielp mij herinneren wie ik in essentie ben, ik kwam thuis in mezelf.

Tijdens het eerste jaar van de COVID pandemie hielp cacao mij rust vinden in een stressvolle tijd. Het was heerlijk om me te verbinden met een warm, kruidig kopje cacao om in een meditatie te gaan, inspiratie op te doen of focus te vinden voor mijn werk.

Ceremoniële cacao helpt me om liefdevol te zijn naar ieder gevoel en iedere gedachte die zich bij me aandient. Ze helpt me dankbaar te zijn en empatisch te zijn. Mijn compassievolle hart groeit dankzij Mama Cacao. De afgelopen drie jaar is mijn hartfrequentie enorm vergroot en sta ik met veel meer liefde in het leven en kan ik anderen hier beter in ontmoeten.

Meer over Yolentha

Dit programma is voor jou...

~ Wanneer je voelt dat je een verdieping met jezelf aan wilt gaan.

~ Wanneer je het gevoel hebt dat je tekort komt aan voldoende zelfliefde.

~ Wanneer je onzekerheid en angst ervaart die je afremt in je leven.

~ Wanneer je liefdevoller en empatischer in het leven wilt staan.

~ Wanneer je heling zoekt en in een transformatie wilt stappen.

~ Wanneer je meer wilt leren over cacao en over hoe je jouw hartfrequentie blijvend kan verhogen.

~ Wanneer je wilt stralen van liefde en blijdschap.

FAQ

1. Wanneer kan ik niet meedoen? 

Er zijn contra-indicaties waar je rekening mee wilt houden zoals bij een te hoge bloeddruk, zwangerschap en hartkwalen. De hoogte van de dosis van de cacao kan hierop aangepast worden. Raadpleeg een arts bij twijfel of neem contact met me op.

2. Kan ik in termijnen betalen?

Ja. Dit kan in sommige gevallen wel. Ik gun dit programma iedereen dus ook voor de mensen die een kleinere portomonnee hebben denk ik graag  in oplossingen. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

3. Kan ik dit ook cadeau doen aan iemand anders?

Natuurlijk! Wat een geweldig idee, je kan het product bestellen en bij de bestelling of via contact doorgeven aan wie je het cadeau wilt doen.

4. Waartoe houd ik altijd toegang?

Alles, het enige wat op raakt is de cacao en sommige producten in de giftbox.

5. Wat kan ik verwachten in de 'Return to the heart' giftbox?

De 'Return to the heart' giftbox is er om je aan te moedigen en een glimlach op je gezicht te toveren. Alles wat je in de giftbox ontvangt is ter ondersteuning aan het 21 dagen programma. Wat heel speciaal is in deze giftbox is de Return to the Heart kaartendek met bijzondere affirmaties, vragen en activaties voor jouw hart. De inhoud is verder een beetje een verassing, om het leuk te houden. Maar natuurlijk ontbreekt de ceremoniële cacao niet, je ontvangt ook een ceremonie kit en meer. De waarde van de giftbox is € 75,-

bottom of page