top of page

Pathway of the Soul

30 dagen Microdoseringsprogramma met Kakau Bliss
 

Mama cacao, ze is een gids, een mentor die je aan de hand neemt gedurende deze 21 dagen durende verdiepingsreis  

waarin jij jouw hartfrequentie verhoogd. Een hogere frequentie helpt om beter en sneller bij je gevoel en emoties te komen, helpt om vanuit jouw waarheid te leven en keuzes te maken waar je echt achter staat. Dit is jouw kans om 2023 vanuit een diepere verbinding met jezelf te leven en meer rust, geluk en zelfliefde te ervaren.

Cacao en de spirit Mama Cacao, is een bijzonder liefdevolle mentor die mij focus brengt, liefde laat ervaren, rust brengt, ondersteunt bij het doorvoelen van emoties en helpt om los te laten en inzichten te ontvangen. Ze fluistert naar mijn ziel en vertelt me waar ik naartoe mag gaan. Ga jij mee op reis en begin jij met leven vanuit jouw hartverlangen?

 

In liefde, Yolentha

_MG_0093.JPG

"Begin met leven op het niveau van jouw hart en kom in een natuurlijke staat van 'zijn' en flow." Leer jezelf beter kennen door bewust en vaker in te checken op jouw hartfrequentie. Jouw hart is de deur naar jouw ziel en zal je nooit in de steek laten. Kom in contact met jouw innerlijke  waarheid en laat je gidsen naar waardevolle inzichten.

"Ja, ik wil meer vanuit mijn hart gaan leven."

Je bent toe aan een verdiepingsslag met jezelf en wilt meer in verbinding komen met je ziel, zodat je nog bewuster in het leven kan gaan staan èn jouw droomleven kan gaan leiden.

 

Je bent er klaar voor om je meer te verbinden met je hart, wetende dat daarin ook stukken geheeld mogen worden.

Je voelt je niet helemaal gegrond en komt niet tot rust. Je vind het lastig om in een fijne flow te blijven en vanuit verbinding met jezelf keuzes te maken waar je echt achter staat.

Te vaak laat je je nog misleiden door oude gedragspatronen of emoties die op de voorgrond treden, maar hier echt naar luisteren daar neem je te weinig tijd voor.

Je huidige leefstijl, ritme en keuzes maakt je moe, niet blij en haalt je uit je kracht. Je bent toe aan een verandering.

"Ik wil meer compassie voelen."

Je kent het misschien wel,

 1. Je wilt meer vanuit je hart leven maar je hebt geen idee waar je moet beginnen;

 2. Je wilt meer plezier ervaren in het leven en je een blijer mens voelen.

 3. Je wilt ontdekken wat jouw hartsverlangen is, waarom ben ik hier?

 4. Je voelt dat je regelmatig niet naar jouw innerlijke waarheid luistert en hieraan voorbij gaat;

 5. Je wilt graag meer rust ervaren en minder stress maar je bent zoekende, waar te beginnen?;

 6. Je vindt het lastig om te voelen wat er speelt in jou en hiernaar te luisteren;

 7. Misschien vind je het nog lastiger om over je gevoel, emoties en gedachten te praten met anderen;

 8. Je wilt beter voor jezelf zorgen maar dit komt maar niet op gang. Wanneer zet jij jezelf op plek één?;

 9. Het is tijd voor een verandering, voor een transformatie.

 10. Je wilt vriendelijker zijn, naar jezelf en naar anderen.

Verhoog jouw hartfrequentie in 21 dagen zodat je kan beginnen te leven vanuit jouw hart èn innerlijke 
kracht.

01

Leef vanuit je hart

Dagelijks inchecken bij je hart helpt je om echt bij je gevoel te komen voor wat er in jou speelt. Soms raak je datgene aan wat in het onderbewuste zit weggestopt, dit helpt je opweg om je bewust te worden van je gevoel en gedrag en nodigt uit om uit het hoofd in het hart te zakken. Je meer verbinden met je hart is hét begin om te beginnen met leven vanuit je hart.

03

Leer jezelf kennen

Er is geen ontkomen aan dat je jezelf in deze 21 dagen op een dieper niveau leert kennen. Vanuit het onderbewuste mag er meer naar de oppervlakte stromen en dit zal je gidsen naar de kern van jouw (on)waarheden. Tijdens deze 21 dagen wordt je uitgenodigd om naar al jouw stukken te kijken die in het moment spelen en nu belangrijk voor je zijn om naar te luisteren.

05

Spirituele groei

Jouw hart is de deur naar jouw ziel, door jouw hartfrequentie te verhogen reis je af naar diepere lagen van jouw bewustzijn. Dit zal je inspireren om je spiritueel te ontwikkelen. Jouw zintuigen worden geprikkeld waardoor je bewuster je dagen ervaart en meer 'open' begint te staan voor dat wat is en voor dat wat mag 'zijn'.

07

Empathie en compassie

Gedurende deze 21 dagen werken we toe naar meer empathie en compassie voor onszelf, ons innerlijk kind en de volwassen persoon die we nu zijn. Ook groeit onze empathie voor anderen. Alles mag zijn en gevoeld worden, je hoeft niks meer weg te stoppen. Iedere dag ontvang je een uitnodiging, stap je in de liefde of stap je in pijn of verdriet?

02

Ervaar meer rust, minder stress

Stress, onrust, verdriet, pijn zijn vaak emoties en gevolgen die voorvloeien omdat we teveel denken, niet luisteren en dus niet voelen. Door jouw hartfrequentie te verhogen groeit jouw bewustzijn en ben je sneller in staat om gedachten en situaties om te buigen naar een compassievolle ervaring voor jezelf.

04

Vind richtig op je pad

Door bewust intenties te vormen en in te tunen op je hart zal je inzichten ontvangen en antwoorden vinden op vraagstukken. Intenties brengen richting op het pad die je aan het bewandelen bent, hierdoor zal je bewuster de juiste richting kiezen.

06

Meer 'joy' en 'flow'

Dit is toch wat we allemaal willen? Een fijne flow ervaren in het leven en meer 'joy'? Dat is toch waarom we hier uiteindelijk allemaal zijn? In 21 dagen zul je vaker en bewuster je verbinden met positieve affirmaties en ervaringen. Je zal liefdevoller in het leven gaan staan en meer gaan stralen. Dit heeft invloed op hoe je naar jezelf kijkt, naar jouw relaties, jouw werk, familie en de wereld om je heen.

08

Persoonlijke groei

Middels meditaties, visualisatie opdrachten, manifestatie opdrachten en intentie oefeningen maak je stappen in jouw persoonlijke reis en groei. Je ontvangt interessante teachings over hoe jij dagelijks jouw energie niveau en frequentie kan verhogen. Deze kennis is blijvend en voor altijd toepasbaaar.

Wauw, Mama Cacao, wat is ze krachtig. Ze brengt je precies daar naartoe waar je naartoe mag gaan.

Wolter

21 dagen op reis met mama cacao helpt jou om de verbinding met jouw eigen waarheid en kern te versterken.

 • In 21 dagen leer je meer over de voordelen en werking van cacao en hoe je dit in kan zetten als hulpmiddel.

 • Je leert over de spirituele achtergrond van mama cacao en hoe dit ingezet wordt tijdens ceremonies.

 • Je ervaart meer rust, vindt focus en is er ruimte voor heling en waardevolle inzichten.

 • Je boost jouw immuunsysteem en voedt jouw lichaam met gezonde vetten, mineralen en antioxidanten.

 • Je begint 2023 met een positief gevoel, open hart èn vormt concrete intenties voor jouw leven.

 • Je ontvangt een waardevol 21 dagen programma met tools waartoe je altijd toegang toe zal houden.

Werken met Mama Cacao - waarom?

Cacao is het plant medicijn van de liefde die je helpt om te verzachten in je gevoel en ondersteunt jou in het vinden van focus. Cacao neemt je aan de hand en is er voor je wanneer je richting zoekt. Ze versterkt jouw verbinding met Mama Tierra, Moeder aarde, en helpt om meer ‘open’ te staan voor alles wat is. Cacao brengt een rechtstreekse verbinding met jouw hartchakra, jouw hartcentrum en helpt je om te groeien in de liefde voor jezelf, anderen en de wereld om je heen. Geniet dagelijks van een kopje cacao en ervaar hierdoor meer rust, ‘joy’ en een fijne natuurlijke flow gedurende de dag.

 

Ceremoniële onbewerkte cacao is bijzonder krachtig, na veel liefde en toewijding van de Mayan cacao boeren helemaal afgereisd naar jouw deurmat om er voor jou te zijn. Op de juiste manier toegepast helpt cacao jou om in zachtheid te zakken. Je zal waardevolle inzichten ontvangen, energetische wonden helen en antwoord vinden op vraagstukken. Lees hier meer over ceremoniële cacao en de ceremonies die ik begeleid.

 

BONUS:  Boek dit 21 dagen programma inclusief de ceremonie op 18 december en ontvang een korting op het 21 dagen programma + een extra Ziels - Hart Transmissie, scroll naar beneden voor deze aanbieding.

Raise your Frequency.png

Klik op de afbeelding en bekijk wat je kunt verwachten

Raise your Frequency (2).png

Eindejaarskorting: betaal tot 1 januari 2022
€ 133,- i.p.v. € 145,-

In 21 dagen verhoog jij jouw hartfrequentie zodat jij meer vanuit jouw hart gaat leven en hart bewuste keuzes gaat maken. Je zal met meer flow door het leven bewegen, meer stralen en bewuster en vanuit een sterkere verbinding met jezelf je dagen leven. Jouw dankbaarheid, plezier en vergevingsgezindheid voor het leven groeit. Hoe?

√ Ceremoniële cacao uit Ecuador voor 25 dagen

√ Teachingvideo's

√ Meditaties, visualisatie oefeningen + manifestatie en intentie opdrachten

√ Toegang tot de Telegram "Tribe of Love" groep met interessante teachings

√ "Return to the heart" Giftbox

Wat vragen we van jou? 'Dedication' oftewel, jouw toewijding om dagelijks tijd te investeren in jezelf: minimaal 15 minuten - maximaal zoveel als je wilt :).

 

Klik op de afbeelding en zie wat je allemaal kunt verwachten

of klik hier.

BONUS: Koop dit programma inclusief de eindejaarsceremonie op 18 december en je ontvangt van mij een 'Raise your Heart Frequency' Transmissie cadeau. Een tranmissie is een overdracht van ziel tot ziel en vindt dus plaats op zielsniveau. Het lijkt op een meditatie maar in dit geval ontvangt jouw ziel de frequentie en wordt jouw frequentie verhoogt middels de transmissie - frequentie overdracht.

 

Je ontvangt ook nog eens € 18,- korting op het 21 dagen programma.

Neem deel aan een cacao ceremonie op 18 december en ontvang korting op het 21 dagen programma
In samenwerking met astrologe Donata van Rassel bij Oohm in Vogelenzang

Jij kunt nu deze 21 dagen reis afnemen inclusief de Cacao & Astrologie eindejaarsceremonie op 18 december op de mooie locatie van spiritueelcentrum Oohm in Vogelenzang. Deze verzorg ik samen met Donata van Rassel, astrologe en bekend van Aurora Concepts.

De ceremonie kan een prachtige toevoeging worden op jouw verdiepende reis met Mama Cacao waarin je heel bewust kan doorvoelen hoe 2022 voor jou is geweest en vorm je jouw intenties voor 2023, vanuit jouw hart. 

Jij betaalt in totaal € 195,- en ontvang € 18,- korting plus een zielstransmissie cadeau!

Na deze 21 dagen voel jij je...

Meer in verbinding met jezelf en met jouw innerlijke waarheid en kern. Je doorleeft je emoties, gedachten en gevoelens bewuster en kan ze met meer empathie en compassie ervaren. Jouw zintuigen staan meer open waardoor je jouw dagen bewuster en liefdevoller beleeft. Je ervaart meer verbinding met moeder aarde, met de natuur en alles wat is. Jouw spirituele bewustzijn groeit, wordt sterker. Je ervaart meer liefde in jezelf, voor jezelf en voor jouw omgeving. Liefde helpt je te transformeren naar jouw ultieme 'ik'.

Gun jij jezelf dit prachtige cadeau?

Jij gunt jezelf toch ook een gebalanceerd hart? Een hartfrequentie in overvloed?  JIJ BENT LIEFDE. Jij wilt toch ook ervaren hoe het is om de energie in jouw hart meer te voelen stromen waardoor jij meer levenskracht, vreugde, liefde en dankbaarheid ervaart in je leven? Jij wilt toch ook stralen van blijdschap?

Je leert jezelf in 21 dagen op een dieper hartniveau kennen, neemt wijzere besluiten vanuit een intern aangedreven kracht. Je connectie groeit met Mama Cacao en ze neemt je aan de hand terwijl jij leert hoe je kan 'intunen' op jouw hartchakra middels prachtige meditaties en visualisaties. Je leert hoe je jouw dromen kunt manifesteren en intenties kan vormen die niet vanuit het Ego zijn aangedreven maar vanuit jouw hart. Kan jij dit programma niet in één keer betalen? Geen probleem, in overleg is veel mogelijk. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik heb een vraag
_MG_0280_edited.jpg

Mevrouw cacao

Mama cacao hielp mij herinneren wie ik in essentie ben, ik kwam thuis.

Tijdens het eerste jaar van de COVID pandemie hielp cacao mij rust vinden in een stressvolle tijd. Het was heerlijk om me te verbinden met een warm, kruidig kopje cacao om in een meditatie te gaan, inspiratie op te doen of focus te vinden voor mijn werk.

Cacao helpt me om liefdevol te zijn naar ieder gevoel en iedere gedachte die zich bij me aandient. Ze helpt me dankbaar te zijn en empatisch te zijn. Mijn compassievolle hart groeit dankzij Mama Cacao. De afgelopen drie jaar is mijn hartfrequentie enorm vergroot en sta ik met veel meer liefde in het leven.

Meer over Yolentha

Dit programma is voor jou...

~ Wanneer je voelt dat je een verdieping met jezelf aan wilt gaan.

~ Wanneer je liefdevoller in het leven wilt staan.

~ Wanneer je heling zoekt en in een transformatie wilt stappen.

~ Wanneer je meer wilt leren over cacao en over hoe je jouw hartfrequentie blijvend kan verhogen.

~ Wanneer je wilt stralen van liefde en blijdschap.

FAQ

1. Wanneer kan ik niet meedoen? 

Er zijn contra-indicaties waar je rekening mee wilt houden zoals bij een te hoge bloeddruk, zwangerschap en hartkwalen. Raadpleeg een arts bij twijfel of neem contact met me op.

2. Kan ik in termijnen betalen?

Ja. Dit kan in sommige gevallen wel. Ik gun dit programma iedereen dus ook voor de mensen die een kleinere portomonnee hebben denk ik graag  in oplossingen. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

3. Kan ik dit ook cadeau doen aan iemand anders?

Natuurlijk! Wat een geweldig idee, je kan het product bestellen en bij de bestelling of via contact doorgeven aan wie je het cadeau wilt doen.

4. Waartoe houd ik altijd toegang?

Alles, het enige wat opraakt is de cacao en sommige producten in de giftbox.

5. Hoe zit het nu precies met die bonus en aanbieding?

Bonus: Kies jij voor het 21 dagen programma inclusief de ceremonie op 18 december, dan ontvang jij € 18,- euro korting op het 21 dagen programma. De bijdrage voor de ceremonie is namelijk € 80,-.

Daarnaast ontvang jij een "Heart Frequency" transmissie cadeau.

bottom of page