top of page

za 26 aug

|

Haarlem

Sacred Light Ceremony with Cacao & Blue lotus

Een inspirerende helende avond met moeder cacao en de prachtige blauwe lotus uit Egypte. Yolentha neemt je mee in een bijzondere reis naar het licht in jouw hart. Deze liefdevolle ceremonie brengt ontspanning, verzachting, activeert de liefdesenergie en brengt focus.

Sacred Light Ceremony with Cacao & Blue lotus
Sacred Light Ceremony with Cacao & Blue lotus

Tijd en locatie

26 aug 2023, 19:00 – 21:30

Haarlem, Henk van Turnhoutpad 2 Bezorgen op huisnummer 1, 2034 JL Haarlem, Nederland

Over het evenement

Sacred Light Ceremony

met ceremoniële Cacao & Blauwe Lotus

Sound healing & Rituals

"Enrich your heart with the beautiful and powerful qualities of de Egyptian Blue Lotus Flower & Sacred Cacao. Nurture your Soul with these ancient earth medicines to heal body, mind and heart."

Zaterdag 26 augustus bij The Human Fabrique in Haarlem

Reserveer en koop jouw plekje via Hipsy.nl

Tijd: 19:00 - 21:30 uur

Investering: € 50,-

Koop je deelnamekaartje hier

We zitten in de voordagen van de volle (super) maan op 31 augustus, de maan van het hemelvuur en het thema 'Wijsheid'. De volle maan nodigt ons uit om even stil te staan bij onze dromen en de overgang van het licht en de warmte naar meer donker en kou. Wat is hiervan het effect op ons eigen lichaam? De supermaan zal dicht bij de aarde staan en daarom zal haar effect zeer voelbaar zijn. Het is een bijzonder moment om ons te verbinden met de wijze grootmoeder energie. 

Yolentha neemt je mee op een inspirerende reis naar het heilige licht in jouw hart, in samenwerking met de energie en spirit van moeder aarde, moeder cacao, grootmoeder maan en de godinnen energie van de Blauwe Lotus.

Tijdens de ceremonie zal Yolentha je meenemen in de eeuwenoude betekenis en krachten van de 'earth medicines' ceremoniële cacao en de Egyptische blauwe lotus. Ceremoniële cacao is een bijzondere hart opener welke helpt te gronden en vanuit het hoofd meer af te dalen in het hart. Ze opent het hart chakra en de energie van ons innerlijk licht, waardoor de liefdevolle energie in jou meer zal gaan stromen. Sacred Cacao kent een vrouwelijke, moeder spirit en kent unieke genezende krachten. De blauwe lotus kent een eeuwenoude godinnen energie uit Egypte, ze is zacht. brengt helderheid, ontspanning en een euforisch gevoel. Ze is een bijzondere waterlelie en werd beschouwd als de bloem van de farao verbonden aan de Egyptische godinnenwereld.

Deze unieke ceremonie zal plaatsvinden op de prachtige locatie van The Human Fabrique in Haarlem. Yolentha neemt je mee naar een diepte ontspanning in jezelf en creeërt hierin een veilig bad en energetische helende haven. Ze werkt nauw samen met spirituele gidsen, voorouders, lichtwezens, opgestegen meesters, aarts engelen, moeder aarde en de bron.

Meer over Yolentha lees je hier.

Meer over cacao ceremonies lees je hier.

Je ontvangt begeleid ademwerk, een sound bath & healing, begeleide visualisatie en meditatie en meer. We zullen middels volle maan mantra's en rituelen intenties vormen vanuit het hart en voelen wat we achter ons mogen laten.

Koop je deelnamekaartje hier

Voorbereiding: Eet 2-3 dagen van te voren het liefst plantaardig, drink geen koffie en alcohol meer en eet op de dag zelf tot 3 uur van te voren een licht ontbijt en daarna niets meer. Neem mee: lagen kleding, een yogamat/grote handdoek, een waterfles en een eigen kop voor de cacao en eventueel een journal.

Heb je een vraag? Neem dan contact op met Yolentha.

CONTRA-INDICATIES

Cacao is niet psychedelisch, zeer veilig en zachtaardig om te ontdekken en mee te verbinden. Houd er rekening mee dat als je zwanger bent je mee kunt doen maar een lichtere dosis cacao zult nemen (vergeet niet om Yolentha van tevoren op de hoogte te stellen). Er zijn contra-indicaties bij o.a. een te hoge bloeddruk, hartfalen en medicijngebruik, laat het ons weten wanneer je hier meer over wilt weten.

Deel dit evenement

bottom of page