top of page

zo 10 mrt

|

Haarlem

Sacred Earth Woman Cacao & Rose Healing ceremony

Een bijzondere en langere special op 10 maart "Heal your sacred womb & activate your inner feminine." Een magische cacao ceremonie voor vrouwen.

Sacred Earth Woman Cacao & Rose Healing ceremony
Sacred Earth Woman Cacao & Rose Healing ceremony

Tijd en locatie

10 mrt 2024, 15:45 – 20:00

Haarlem, Henk van Turnhoutpad 2 Bezorgen op huisnummer 1, 2034 JL Haarlem, Nederland

Over het evenement

*SPECIAL*  Sacred Earth Woman Cacao & Rose Ceremony | Deep healing rituals

"Heal your sacred womb and activate your inner feminine"

The Human Fabrique in Haarlem

Zondag 10 maart 16:00 - 20:00 uur

Koop je ticket via Hipsy.nl

We komen samen in de prachtige studio van The Human Fabrique in Haarlem, onder leiding van gepassioneerde cacao ceremonialist en energetisch healer Yolentha Ram.

Sacred Earth Healing ceremonies worden professioneel samengesteld en mag je ervaren als een inspirerende reis van begin tot eind. Je ontvangt sjamanistische rituelen, zielsheling, energetisch healingwerk, ademwerk, gedeelde kennis rondom plantmedicijnen, prachtige (live) muziek en zoveel meer. De ceremonies brengen een helende, kalmererende maar ook activerende energie. 

Sacred Woman Cacao & Rose Microdose Ceremony: wordt een bijzondere en bovenal helende reis voor de vrouw. Samen met andere sisters ontvang je tijdens deze ceremonie energetische healing en een helende ademreis om oude wonden en pijnen los te laten die je vasthoudt binnen je eigen 'Sacred Womb'; je heelt op het niveau van de ziel, op het niveau van vorige levens en het niveau van de voorouderlijke (collectieve) vrouwenlijn. Deze ervaring activeert je innerlijk licht, waardoor je meer thuis komt in jezelf, begeleid door de helende energie van moeder Cacao en de spirit van de Roos.

Review van Sandra: Ik heb een prachtige ervaring gehad. Diep en onverwacht werd ik geraakt door de intieme zang en drum. De meditatie en het ademwerk gaven me een prachtige reis waar ik volledige ontspanning vond. De gekozen ruimte in Haarlem, de begeleiding van de 2 vrouwen voor, tijdens en na het event waren warm, liefdevol en open.

Je ontvangt een uniek en hoogwaardig samengesteld programma: 

 • Cacao & Roos Ceremonie: Moeder Cacao open je hart en verbindt hoofd met hart. Ze is een gids die je ondersteunt af te reizen naar de diepere lagen van je bewustzijn en helpt je om te 'zijn'. De liefdevolle energie van de spirit van de Roos helpt je hart te openen en in liefde af te reizen naar de diepte van je (onder)bewustzijn.
 • Muzikale reis: Ervaar de kracht van samen zingen en van helende muziek en klanken. Muzikale voeding die je op het niveau van je hart zal aanraken.
 • Sacred Womb Healing Rituals: middels hypno regressie meditatie en sjamanistische rituelen ontvang je een prachtige healing die je tot in de diepte van jouw ervaring in de baarmoeder zal raken en de energetische pijn in je baarmoeder zal helen.
 • Sound Healing: Ervaar de kracht en de diep reikende trillingen van de hemelse kristallen klankschalen en andere instrumenten.
 • Divine Feminine Healing: ontvang een krachtige healing en activatie om jouw levensenergie te balanceren en te activeren voor meer balans, rust en innerlijke kracht.
 • Breathwork / Ademreis: Maak verbinding met de diepere lagen van je bewustzijn door middel van ademwerk. De adem helpt je bij het ervaren van meer overgave en een diepe ontspanning, welke je ondersteunt bij het helen van geblokeerde en gestagneerde energieën.
 • Prayers & Rituelen: Ervaar het krachtige energetische veld van deze ceremonie voor waardevolle en diepe inzichten tot op het niveau van de ziel.

Referentie: "We hebben een prachtige belevenis gehad. De ceremonie was liefdevol met prachtige mantra's en klankschalen. Het heeft ons op een zeer positieve manier geraakt. We zijn dankbaar dat we er bij konden zijn."

Waarom zou je deel willen nemen aan deze ceremonie?

 • Je voelt dat je meer verdieping op wilt zoeken met jezelf.
 • Je hebt behoefte aan een bijzonder moment voor jezelf, waarin je jezelf beter leert kennen.
 • Je weet dat je onverwerkt trauma en/of verdriet met je meedraagt.
 • Je voelt je als vrouw niet veilig genoeg om volledig jezelf te zijn en jezelf te uitten naar de wereld om je heen. 
 • Je ervaart een blokkade rondom je keel, je hart en/of je buik. Spreekt bijvoorbeeld te weinig je eigen waarheid uit en staat veel klaar voor anderen maar te weinig voor jezelf.
 • Je ervaart een gebrek aan zelfliefde en zelfwaardering.
 • Je wilt meer in je eigen licht en kracht gaan staan.
 • Je wilt meer in contact komen met je levenspad en de essentie van je ziel.
 • Je wilt meer in verbinding staan met de natuur, spiritualiteit en je ziel.

Word geroerd door prachtige klanken, gebeden en rituelen. Sacred Earth Healing Ceremonies is een plek van thuiskomen in liefde, veiligheid en verbinding met andere sisters, een plek waar je volledig jezelf kunt zijn. Je heelt niet alleen voor jezelf maar ook voor je de generatie vrouwen vóór en na jou, je heelt voor het collectief vrouwen en voor moeder aarde.

We ontvangen je graag op zondag 10 maart bij The Human Fabrique in Haarlem voor deze langere special.

Inloop 15:45 - 16:00 uur. Aanvang: 16:00 uur. Einde circa 20:00 uur.

Jouw bijdrage: € 85,- incl. btw

*Na de sluitingsceremonie en sharing eten we nog een heerlijke soep met elkaar en wat snacks om weer te gronden.

Members THF & Community Yolentha: € 80,-

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief voor een 'community' kortingscode

Koop je ticket via Hipsy.nl

Review van Santa: Magical! It was a very deep and beautiful journey. Guided and supported by wonderful sisters. I felt so safe and nurtured, that allowed me to let go and go into the darkness. Yolentha's cacao is one of the kind. It tastes good and it feels good. Like an elixir of love and pure magic!

Praktische informatie

#Tijdens een ceremonie creëren we altijd een mooi altaar. Een altaar is een krachtplek die de energie van de ceremonie draagt. Je mag iets meenemen wat je dierbaar is om dit op het altaar te leggen zodat het opgeladen weer mee naar huis kan.

#Ceremoniële cacao: het drinken van cacao is een vrije keuze. Er zijn een paar contra-indicaties bij het drinken van cacao, die lees je hieronder. Als je mee wilt doen maar liever geen cacao drinkt, laat het ons dan weten.

#Contra-indicaties Kundalini activatie: 1e en laatste trimester van de zwangerschap kun je helaas niet meedoen, ook bij hartfalen & hartklachten willen we voorzichtig zijn maar kun je wel meedoen. Overleg eventueel bij vragen.

#Je hoeft geen ervaring te hebben.

#English: if you do not understand Dutch and you would like to join the ceremony, that won't be a problem. We can translate during the ceremony.

We kijken ernaar uit je mee te mogen in deze prachtige reis, samen met andere sisters.

In Liefde,

Yolentha & Ash

"When we Heal, we Heal the Earth."

Sacred Earth Healing Ceremonies brengen magische cacao ceremonies met een unieke twist. Elke ceremonie is een unieke ervaring, met de intentie heling voor het hart te bieden en voedend te zijn voor de ziel. Ze helpen je om je te herinneren wie je in essentie bent en thuis te komen in jezelf. Yolentha Ram, hoofd facilitator en initiatiefneemster van het concept, creëert een krachtig energetisch veld waarin je veilig kunt afdalen naar de diepere lagen van jezelf.  Dit bevordert meer zelfbewustzijn, vergroot de hartenergie en biedt ruimte waarin je kunt helen en kunt transformeren. De ceremonies ondersteunen bij het leren kennen van je eigen authentieke zelf, thuis te komen in jezelf en je potentieel te ontdekken. Het is een helende ervaring op zielsniveau, welke zintuigen opent, de verbinding met de natuur versterkt en ruimte creeërt voor vernieuwde inspiratie en innerlijke groei.

Yolentha Ram, een moderne medicijnvrouw, is gepassioneerd over de helende eigenschappen van aardse geneesmiddelen en plantmedicijnen zoals ceremoniële cacao. Ze biedt sinds enkele jaren bijzondere ceremonies aan in regio Haarlem, altijd in combinatie met de helende kracht van muziek, zang en klankheling. Ze heeft gewerkt met sjamanen in Guatemala en werkt hiernaast als energetische begeleidend genezer, ceremoniële facilitator en is een sjamanistisch beoefenaar. Haar gave is om meer harmonie, balans en eenheid in de wereld te brengen door middel van haar toegewijde werk, welke gericht is op het helen van jeugdtrauma, voorouderlijk trauma en trauma uit vorige levens. Ze helpt zowel mannen als vrouwen hun innerlijk licht te activeren en te herontdekken wie ze in werkelijkheid zijn.

*Vanaf minimaal 10 deelnemers is er een gast facilitator aanwezig bij de ceremonie.*

Co facilitator Ashley will guide a breathtaking breathjourney. Ash's journey with movement and breath started as a clinical physiotherapist. During her time working in this field, she noticed that she was yearning for more, that there was something missing in her practice and this is when she started learning about mindfulness, conscious movement and breathwork. She found these powerful tools in recovery and healing. Her longing is to bring people into deeper connection with the healing power and divinity within themselves. She is passionate about the power of breathwork to aid in this releasing, reconnecting and remembering in a safe and warm environment.

Contra-indicaties Cacao

Cacao is niet psychedelisch, zeer veilig en zachtaardig om te ontdekken en mee te verbinden. Houd er rekening mee dat als je zwanger bent je mee kunt doen maar een lichtere dosis cacao zult nemen (vergeet niet om Yolentha van tevoren op de hoogte te stellen). Er zijn contra-indicaties bij o.a. een te hoge bloeddruk, hartfalen en medicijngebruik, laat het ons weten wanneer je hier meer over wilt weten.

Een aantal dagen voorafgaand aan de ceremonie ontvang je een voorbereidende mail met extra informatie. Houdt rekening met een plantaardig dieet vanaf 2 dagen van tevoren. Meer informatie over ceremoniële cacao lees je hier: https://www.yolentharam.com/cacao-ceremonie

Deel dit evenement

bottom of page