top of page

'Shamanic' Voorouder healing

'Ancestral healing' oftewel 'Voorouder heling' vanuit een sjamanistische aanpak.

Tot wel 7 generaties terug kunnen we trauma en ervaringen dragen van onze voorouders. Zonder dat we het doorhebben beïnvloed het onze staat van 'zijn', ons gedrag en onze emoties. Shamanic Ancestral healing opent een brug tussen het aardse en het hemelse en versterkt jouw verbinding met jouw voorouders en spirituele gidsen. Neem deel aan een Ancestral Prayer Ceremonie of boek een voorouderhealing sessie.

pampagras

"The moment we commit to our own healing journey and become the hero in our story, we start to create space for change and the darkness can start to illuminate into the light."

Onze voorouders en spirituele gidsen geven veel om ons. Ongeacht hoe onze relatie met ze is geweest in ons aardse leven, aan de andere kant bestaat geen 'Ego' en vanuit daar willen ze ons helpen en gidsen met onze aardse reis die we hier maken. Shamanic ancestral healing begint vanuit de verbinding met ons hart en helpt om traumatische ervaringen te helen, onbewuste gedragspatronen te herkennen en niet te plaatsen symtomen te begrijpen. Er ontstaat ruimte voor vergeving, begrip en liefde. Ook helpt het onze verbinding met onze 'roots' en voorouders te versterken waardoor het waardevolle inzichten naar boven brengt.

_MG_01631661179316422.jpg
_MG_01631661179316422.jpg

Mijn missie is om de verbinding met onze voorouders en spirituele gidsen te versterken. Als geen ander weet ik dat ze er nog steeds voor ons zijn en dat ze ons willen gidsen in onze aardse reis.

Yolentha Ram, Shamanic Ancestral healer

Uitzoeken wat als 'waar' voelt, zelfs voorbij alles wat logisch lijkt. Dit is hoe ik inmiddels in het leven sta, want ik begrijp dat wanneer we onze 'oogkleppen' afdoen, de wereld er ineens heel anders uit gaat zien en we de magie van het leven hier op aarde gaan begrijpen. Mijn doelstelling is om het spirituele ~ aards te maken en aardse ~ spiritueel. Voor het begrijpen van wie echt werkelijk zijn en leren om te gaan met de situaties die zich aandienen in ons leven is het belangrijk om voor beide open te staan.

Mijn vader overleed toen ik elf jaar was en nu werken we nauw samen om anderen hier op aarde te begeleiden in hun reis.

Liefs Yolentha.

"Through healing we can change the curse of the trauma into a blessing. The question is, will you stay stuck in your family legacy or are you brave enough to make a change?"

Verandering is niet altijd prettig of makkelijk en vraagt om daadkracht en moed.

De energie van onze voorouders zit opgeslagen in ons onbewuste energetische systeem. Daarom herkennen we en ervaren we deze verbinding meestal niet op een bewuste laag in onszelf. Alles wat onze voorouders niet hebben 'opgeruimd' loopt door op de generaties die volgen, soms slaat het zelfs enkele generaties over. Een voorbeeld zijn bijvoorbeeld mensen die een extreme angst voor de dood ervaren, het blijkt dat een voorouder of de ziel zelf in een vorig leven, is omgekomen tijdens een oorlog.

HERKEN JIJ JE HIERIN?

Misschien voel jij al langer een onverklaarbare angst? Voel je je ongelukkig zonder reden? Ervaar je eenzaamheid? Heb je last van verslavingen? Ben je regelmatig ziek en ervaar je fysieke ongemakken? Ervaar je (onverklaarbare) patronen en emoties die terug blijven keren?

 

Onverklaarbare en terugkerende symtomen kunnen voortkomen uit onze familielijn en verbonden zijn aan onze (voor-)ouders.

ANCESTRAL SHAMANIC SOUL HEALING

Ze zijn er nog steeds, onze voorouders en overleden dierbaren. Om ons te gidsen en ons bij te staan in onze reis op aarde.

We verbinden ons helaas veel te weinig met ze op een bewuste manier en met de vraag om hulp en begeleiding. Middels mijn healingsessies en Ancestral Prayer ceremonies tover ik een magische brug van het aardse naar het hemelse waardoor het contact met onze dierbaren tot stand kan komen en versterkt wordt.

IMG_20230213_180954_164.webp
_MG_0465.jpg

Ancestral Prayer & Healing ceremony
With ceremonial cacao, sacred songs and shamanic ancestral healing

bottom of page