top of page

Familie trauma helen

'Shamanic' Voorouder healing

'Ancestral healing' oftewel 'Voorouder healing' voor het helen van Familie trauma, vanuit een sjamanistische aanpak. Tot wel 7 generaties terug kunnen we trauma en ervaringen in ons dragen van onze voorouders. Zonder dat we het doorhebben beïnvloed en belemmerd het onze staat van 'zijn', ons gedrag en onze emoties. Voorouder healing opent een brug tussen het aardse en het hemelse en versterkt jouw verbinding met jouw voorouders en spirituele gidsen. Neem deel aan een Ancestral Prayer Ceremonie of boek een voorouder healing sessie en heel trauma op de familielijn en eventueel jeugdtrauma die hieraan verbonden is.

pampagras

Familie trauma helen

"The moment we commit to our own healing journey and become the hero in our story, we start to create space for change and the darkness can start to illuminate into the light."

Onze voorouders en spirituele gidsen geven veel om ons. Ongeacht hoe onze relatie met ze is geweest in ons aardse leven, aan de andere kant bestaat geen 'Ego' en vanuit daar willen ze ons helpen en gidsen met onze aardse reis die we hier maken. Shamanic ancestral healing begint vanuit de verbinding met ons hart en helpt om traumatische ervaringen te helen, onbewuste gedragspatronen te herkennen en niet te plaatsen symtomen te begrijpen. Begrijp de zielscontracten die je hebt met jouw familieleden beter dankzij deze healing. Er ontstaat ruimte voor vergeving, begrip en liefde. Ook helpt het onze verbinding met onze 'roots' en voorouders te versterken waardoor het waardevolle inzichten naar boven brengt.

Boek jouw voorouder healingsessie en ontvang:

Heel wonden op de familielijn

Heel oude energetische wonden

Leer familie situaties beter begrijpen

Transformeer jouw gedragspatronen

Versterk de verbinding met jouw (voor)ouders

Heel (on)bewust jeugdtrauma en familietrauma

Versterk de verbinding met jouw familie / kinderen

Transformeer oude energie naar nieuwe energie

Groei in zelfliefde en compassie

Heel op zielsniveau

Zodat je jezelf bevrijdt en losmaakt van terugkerende belemmerende overtuigingen en gedragspatronen.

"Through healing we can change the curse of the trauma into a blessing. The question is, will you stay stuck in your family legacy or are you brave enough to make a change?"

Verandering is niet altijd prettig of makkelijk en vraagt om daadkracht en moed.

De energie van onze voorouders zit opgeslagen in ons onbewuste energetische systeem. Daarom herkennen we en ervaren we deze verbinding meestal niet op een bewuste laag in onszelf. Alles wat onze voorouders niet hebben 'opgeruimd' loopt door op de generaties die volgen, soms slaat het zelfs enkele generaties over. Een voorbeeld zijn bijvoorbeeld mensen die een extreme angst voor de dood ervaren, het blijkt dat een voorouder of de ziel zelf in een vorig leven, is omgekomen tijdens een oorlog. Lees meer over vooroudertrauma en hierin het effect op jouw energetische systeem.

_MG_01631661179316422.jpg
_MG_01631661179316422.jpg

Middels mijn eigen ervaring met het helen van energetische wonden in de familielijn weet ik en begrijp ik hoe ik een ander hierbij kan helpen

Yolentha Ram, Shamanic Ancestral healer

Mede dankzij mijn eigen reis van zelf-realisatie en zelf-heling ben ik tot ontdekking gekomen hoe we energetische koorden vasthouden richting onze (voor)ouders en hoe deze energetische koorden ervoor zorgen dat er een energetische stroming van oude pijnen blijft stromen totdat iemand deze oude wond en pijn heelt. Mijn reis herinnering en ontdekking wie ik in essentie ben heeft ertoe geleidt dat ik een diepe verbinding voel met de spirituele wereld en nu nauw samenwerk met mijn overleden vader. Samen bieden we een kanaal aan tussen de spirituele en aardse wereld waardoor we, in samenwerking met jou spirituele gidsen en voorouders, jou kunnen helpen helen van energetische wonden op de familielijn.

Lees meer over voorouderlijk trauma en trauma op de familielijn.

Liefs Yolentha.

Heel familietrauma's die je bij je draagt van de familielijn

"Bevrijd jezelf van terugkerende en belemmerende overtuigingen en gedragspatronen die in eerste instantie niet van jou zijn".

TRAUMA HERKENNEN

 

Misschien voel jij al langer een onverklaarbare angst? Voel je je ongelukkig zonder reden? Ervaar je eenzaamheid? Heb je last van verslavingen? Ben je regelmatig ziek en ervaar je fysieke ongemakken? Ervaar je (onverklaarbare) patronen en emoties die terug blijven keren? Ervaar je stress, depressie, boosheid of verdriet?

 

(On)verklaarbare en terugkerende symtomen kunnen voortkomen uit onze familielijn en verbonden zijn aan onze (voor-)ouders. Soms is het aan ons om trauma te helen wanneer zij dit niet meer voor ons kunnen doen.

ANCESTRAL SHAMANIC SOUL HEALING

Ze zijn er nog steeds, onze voorouders en overleden dierbaren. Om ons te gidsen en ons bij te staan in onze reis op aarde.

We verbinden ons helaas veel te weinig met ze op een bewuste manier en met de vraag om hulp en begeleiding. Middels mijn familie healingsessies en Ancestral Prayer ceremonies tover ik een magische brug van het aardse naar het hemelse waardoor het contact met onze dierbaren tot stand kan komen en versterkt wordt. Deze healingsessies worden in samenwerking met jouw spirituele gidsen en voorouders gegeven.

IMG_20230213_180954_164.webp

Dirk

“Dit was een buitengewoon bijzondere ervaring. De liefdevolle spirituele en authentieke begeleiding was erg fijn. De healing bracht me in contact tot mijn voorouders en bracht me een belangrijke boodschap. Ik kan deze healing zeer aanraden."

Miranda

"De healing heb ik als heel bijzonder ervaren! 

Ik heb nog dagen kunnen nagenieten en denk er nog regelmatig met blijheid en dankbaarheid aan terug.

Ik kan het iedereen aanbevelen."

Willeke

“Deze healing was een groots cadeau en een hele bijzondere ervaring. Een hele magische ervaring die liefdevol aanvoelde. Yolentha duidt heel snel en geeft mooie adviezen. Een bijzondere manier om zo met jezelf aan de slag te gaan en in je eigen zielskracht te komen.”
_MG_0465.jpg

Ancestral Prayer & Healing ceremony
With ceremonial cacao, sacred songs and shamanic ancestral healing

bottom of page