top of page

za 23 dec

|

Haarlem

Sacred End of Years Healing Ceremony

"Release what is old & Awaken the new." Hoe wil jij 2023 voor jezelf afsluiten? Welke energie draag je nog bij je wat je bij dit jaar wilt laten en wat zijn je intenties en dromen voor het komende jaar?

Sacred End of Years Healing Ceremony
Sacred End of Years Healing Ceremony

Tijd en locatie

23 dec 2023, 19:00 – 21:30

Haarlem, Henk van Turnhoutpad 2 Bezorgen op huisnummer 1, 2034 JL Haarlem, Nederland

Over het evenement

Sacred End of Years Healing Ceremony - "Release what is old & Awaken the new."

The Human Fabrique in Haarlem

Koop je ticket via Hipsy.nl

Op 23 december komen we samen in de betoverende studio van The Human Fabrique in Haarlem, onder leiding van de gepassioneerde cacao ceremonialist en energetisch healer Yolentha Ram, bijgestaan door ademcoach Ashleigh McKenzie.

"When we Heal, we Heal the Earth."

Sacred Earth Healing Ceremonies brengen magische cacao ceremonies met een unieke twist. Elke ceremonie is een unieke ervaring, met de intentie heling voor het hart te bieden en voedend te zijn voor de ziel. Ze helpen je om je te herinneren wie je in essentie bent en thuis te komen in jezelf. Yolentha Ram, hoofd facilitator en initiatiefneemster van het concept, creëert een krachtig energetisch veld waarin je veilig kunt afdalen naar de diepere lagen van jezelf.  Dit bevordert meer zelfbewustzijn, vergroot de hartenergie en biedt ruimte waarin je kunt groeien en ontdekken. De ceremonies ondersteunen bij het leren kennen van je eigen authentieke zelf, thuis te komen in jezelf en je potentieel te ontdekken. Het is een helende ervaring op zielsniveau, welke zintuigen opent, de verbinding met de natuur versterkt en ruimte creeërt voor vernieuwde inspiratie en innerlijke transformatie.

De ceremonies worden professioneel en gepassioneerd samengesteld en mag je ervaren als een inspirerende reis van begin tot eind. Je ontvangt sjamanistische rituelen, zielsheling, energetisch healingwerk, gedeelde kennis rondom plantmedicijnen, prachtige (live) muziek en zoveel meer.

Sacred End of Years Healing Ceremony - "Release what is old & Awaken the new." Wordt een bijzondere reis waarin we terug blikken op het afgelopen jaar, trots ervaren en loslaten wat niet meer dient. Tijdens deze ceremonie ontvang je energetische healing en een helende ademreis om oude wonden en pijnen los te laten, waardoor er ruimte ontstaat voor vernieuwde energie in 2024. De kundalini activatie ondersteunt het activeren van je innerlijk licht, waardoor je meer thuis komt in jezelf, begeleid door de helende energie van moeder cacao.

Laat je ziel raken door prachtige klanken, gebeden en rituelen. De ceremonie is een plek van thuiskomen in liefde, veiligheid en verbinding, waar je volledig jezelf kunt zijn.

  • Cacao Ceremonie: Moeder Cacao open je hart en verbindt hoofd met hart. Ze is een gids die je ondersteunt af te reizen naar de diepere lagen van je bewustzijn en helpt je om te 'zijn'.
  • Muzikale reis: Ervaar de kracht van samen zingen en van helende muziek en klanken. Voeding voor je ziel die je op het niveau van je hart zal aanraken.
  • Sound Healing: Ervaar de genezende kracht en de diep reikende trillingen van de hemelse kristallen klankschalen en andere instrumenten.
  • Inner NRGY - Kundalini reis: ontvang een krachtige healing en activatie om jouw levensenergie te laten stromen en te herkalibreren.
  • Breathwork / Ademreis: Maak verbinding met de diepere lagen van je bewustzijn door middel van ademwerk. De adem helpt je bij het ervaren van meer overgave en een diepe ontspanning.
  • Prayers & Rituelen: Ervaar het krachtige energetische veld van deze ceremonie voor waardevolle inzichten.

Deze bijzondere ceremonie biedt een moment van verdieping, ontspanning en rust te midden van de feestdagen. We ontvangen je graag op zaterdag 23 december bij The Human Fabrique in Haarlem.

Inloop 18:50 - 19:00 uur. Aanvang: 19:00 uur. Einde circa 21:30 uur.

Jouw bijdrage: € 52,50

Members THF & Community Yolentha: € 45,-

(Meld je aan voor mijn nieuwsbrief voor een 'community' kortingscode, doe dit via yolentharam.com)

Koop je ticket via Hipsy.nl

Praktische informatie

#Tijdens een ceremonie creëren we altijd een mooi altaar. Een altaar is een krachtplek die de energie van de ceremonie draagt. Je mag iets meenemen wat je dierbaar is om dit op het altaar te leggen zodat het opgeladen weer mee naar huis kan.

#Ceremoniële cacao: het drinken van cacao is een vrije keuze. Er zijn een paar contra-indicaties bij het drinken van cacao, die lees je hieronder.

#Contra-indicaties Kundalini activatie: 1e en laatste trimester van de zwangerschap kun je helaas niet meedoen, ook bij hartfalen & hartklachten willen we voorzichtig zijn maar kun je wel meedoen.

#Je hoeft geen ervaring te hebben.

#English: if you do not understand Dutch and you would like to join the ceremony, that won't be a problem. We can translate during the ceremony.

Ik kijk ernaar uit om je een heerlijke eindejaarservaring te brengen.

In Liefde,

Yolentha Ram

For English please visit Hipsy.

Yolentha Ram, een moderne medicijnvrouw, is gepassioneerd over de helende eigenschappen van aardse geneesmiddelen en plantmedicijnen zoals ceremoniële cacao. Ze biedt sinds enkele jaren bijzondere ceremonies aan in regio Haarlem, altijd in combinatie met de helende kracht van muziek, zang en klankheling. Haar sjamanistische drums, kristallen klankschalen en handpan neemt ze vaak mee. Ze werkt hiernaast als energetische begeleidend genezer, ceremoniële facilitator en is een sjamanistische beoefenaar. Haar gave is om meer harmonie, balans en eenheid in de wereld te brengen door middel van haar toegewijde werk.

Guest facilitator Ashley will guide a breathtaking breathjourney. Ash's journey with movement and breath started as a clinical physiotherapist. During her time working in this field, she noticed that she was yearning for more, that there was something missing in her practice and this is when she started learning about mindfulness, conscious movement and breathwork. She found these powerful tools in recovery and healing. Her longing is to bring people into deeper connection with the healing power and divinity within themselves. She is passionate about the power of breathwork to aid in this releasing, reconnecting and remembering in a safe and warm environment.

Contra-indicaties Cacao

Cacao is niet psychedelisch, zeer veilig en zachtaardig om te ontdekken en mee te verbinden. Houd er rekening mee dat als je zwanger bent je mee kunt doen maar een lichtere dosis cacao zult nemen (vergeet niet om Yolentha van tevoren op de hoogte te stellen). Er zijn contra-indicaties bij o.a. een te hoge bloeddruk, hartfalen en medicijngebruik, laat het ons weten wanneer je hier meer over wilt weten.

Een aantal dagen voorafgaand aan de ceremonie ontvang je een voorbereidende mail met extra informatie. Houdt rekening met een plantaardig dieet vanaf 2 dagen van tevoren. Meer informatie over ceremoniële cacao lees je hier: https://www.yolentharam.com/cacao-ceremonie

Deel dit evenement

bottom of page