top of page

zo 18 jun

|

Haarlem

Nieuwe maan Ceremonie met Cacao en Blauwe Lotus

Een heerlijke ceremonie in de natuur met moeder cacao en de prachtige blauwe lotus uit Egypte. Yolentha neemt je mee in een inspirerend reis naar het hart. Deze liefdevolle ceremonie brengt ontspanning, verzachting, activeert het gelukshormoon en brengt focus.

Nieuwe maan Ceremonie met Cacao  en Blauwe Lotus
Nieuwe maan Ceremonie met Cacao  en Blauwe Lotus

Tijd en locatie

18 jun 2023, 10:00 – 12:30

Haarlem, Haarlem, Nederland

Over het evenement

Nieuwe Maan Ceremony

met Ceremoniële cacao & blauwe Lotus

"Enrich your heart with the beautiful and powerful qualities of de Egyptian Blue Lotus Flower & Sacred Cacao. Nurture your Soul with these ancient earth medicines to heal body, mind and heart."

Zondag 18 juni op een buitenplek in de natuur, in de buurt van Haarlem.

Afhankelijk van het weer wordt de locatie een paar dagen van te voren bepaald en bekend gemaakt.

Tijd: 10:00 -  12:30 uur*

Investering: € 45,-

Koop je deelnamekaartje hier

*Omdat het een buitenceremonie kan de tijd enigzins een beetje afwijken i.v.m. de weersverwachting.

Een nieuwe maan nodigt uit om aan het begin van een nieuwe maanfase te doorvoelen wat jouw focus mag krijgen. Wat zijn je diepste verlangens, intenties en dromen voor de komende weken? Welke intenties wil je planten in de aarde en mogen tot bloei gaan komen? Yolentha neemt je mee op een inspirerende reis naar je hart, in samenwerking met de energie en spirit van moeder aarde, moeder cacao en de godinnen energie van de Blauwe Lotus.

Tijdens de ceremonie zal Yolentha je meenemen in de eeuwenoude betekenis en krachten van de 'earth medicines' ceremoniële cacao en de Egyptische blauwe lotus. Ceremoniële cacao is een bijzondere hart opener welke helpt te gronden en vanuit het hoofd meer af te dalen in het hart. Ze opent het hart chakra en de hartenergie waardoor de liefdevolle energie in jou meer zal gaan stromen. Sacred Cacao kent een vrouwelijke, moeder spirit en kent unieke genezende krachten. De blauwe lotus kent een eeuwenoude godinnen energie uit Egypte, ze is zacht. brengt helderheid, ontspanning en een euforisch gevoel. Ze is een bijzondere waterlelie en werd beschouwd als de bloem van de farao verbonden aan de Egyptische godinnenwereld.

Deze unieke ceremonie zal plaatsvinden op een prachtige plek in de natuur, de locatie wordt nader bepaald afhankelijk van het weer, een paar dagen van te voren ontvang je hiervoor meer informatie. Yolentha neemt je mee naar een diepte ontspanning in jezelf en creeërt hierin een veilig bad en energetische helende haven. Ze werkt nauw samen met spirituele gidsen, voorouders, lichtwezens, opgestegen meesters, aarts engelen, moeder aarde en de bron.

Meer over Yolentha lees je hier.

Je ontvangt ademwerk, een sound bath & healing, begeleide visualisatie en meditatie en meer. We zullen diverse sjamastische prayers doen voor de nieuwe maan intenties die we vanuit ons hart zullen vormen.

Koop je deelnamekaartje hier

Voorbereiding: Eet 2-3 dagen van te voren het liefst plantaardig, drink geen koffie en alcohol meer en eet op de dag zelf tot 3 uur van te voren een licht ontbijt en daarna niets meer. Neem mee: lagen kleding, een yogamat/grote handdoek, een waterfles en een eigen kop voor de cacao en eventueel een journal.

Heb je een vraag? Neem dan contact op met Yolentha.

CONTRA-INDICATIES

Cacao is niet psychedelisch, zeer veilig en zachtaardig om te ontdekken en mee te verbinden. Houd er rekening mee dat als je zwanger bent je mee kunt doen maar een lichtere dosis cacao zult nemen (vergeet niet om Yolentha van tevoren op de hoogte te stellen). Er zijn contra-indicaties bij o.a. een te hoge bloeddruk, hartfalen en medicijngebruik, laat het ons weten wanneer je hier meer over wilt weten.

Deel dit evenement

bottom of page