top of page

zo 28 aug

|

Amsterdam

Kakau Bliss Ceremonie - met Mauricio Lobao en Yolentha

Een prachtige deep dive ceremonie waarin je op reis gaat met jouw ziel in de diepere lagen van jouw bewustzijn. De ceremonie wordt begeleidt middels Mauricio zijn psychedelische jungle vibe muziek en je ontvangt van Yolentha krachtige healingen en licht activaties.

Kakau Bliss Ceremonie - met Mauricio Lobao en Yolentha
Kakau Bliss Ceremonie - met Mauricio Lobao en Yolentha

Tijd en locatie

28 aug 2022, 13:00 – 20:00

Amsterdam, Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Kakau Bliss Ceremonie - Deep Dive - Psychedelische Jungle Vibe muziek - Sound Healing - Energie- & licht healingen en activaties

​Kakau Bliss zijn de bekende choco bliss chocolaatjes die je gidsen tijdens een prachtige verdiepende helende reis. Dit "Earth Medicine" kan ook gezien worden als medicijn voor de ziel, want op zielsniveau zul je heling vinden en hervindt jouw ziel richting in dit leven. Ik noem haar ook wel het zusje van Moeder Aya, ze is heel liefdevol, uitnodigend, bevat bijzondere genezende krachten en is een indrukwekkende gids en mentor.

Voor meer informatie over Kakau Bliss en wat dit plant medicijn voor je kan doen lees je hier

Yolentha en Mauricio hebben elkaar enkele jaren geleden ontmoet, het was 'instant' alsof oude zielen elkaar na lange tijd weer herkenden. Ze wisten dat ze samen iets moois gingen creeëren, twee jaar later kwam alles bij elkaar in deze prachtige en bovenal unieke ceremonie met het plant medicijn Kakau Bliss.

Ze begeleiden je met uiterste professionaliteit, liefde en zorgvuldigheid. Heb je twijfels of wil je eerst nog wat meer informatie of iets weten? Dan kun je het beste contact opnemen met Yolentha.

Aanbetaling: € 88,-

Deelname: € 188,- (totaal)

Ontvangst 13:00 uur

Afronding ca. 20:00 uur

Inclusief potluck

Locatie is in de buurt van Amsterdam

Twee reviews van onze deelnemers: 

"Wauw wat een liefdevolle en intense ervaring heb ik mogen ervaren bij de Kakau Bliss ceremonie van Yolentha en Mauricio. Met ontzettend veel liefde hebben ze mij begeleid op mijn prachtige reis naar binnen. Beide op hun unieke manier. Samen stralen ze een groot licht uit waardoor ik me ontzettend veilig en gezien voelde. Een ervaring die ik voor de rest van mijn leven meeneem."

Ik ben jou zo enorm dankbaar dat ik deze ervaring heb mogen voelen. Het was enorm intens en rauw met ook zo veel liefde, warmte en geborgenheid. Het voelt zo fijn om dit mee te mogen maken. Een beter kado had ik mezelf niet kunnen geven. Jij doet jou healings met zo veel toewijding en liefde en dat voel je. Je bent in staat het hart van de ander te openen.  "

Let op / belangrijk: deze ceremonie is niet voor iedereen geschikt, lees de contra-indicaties onderaan deze pagina daarom goed door. Daarnaast is het belangrijk dat je tot drie dagen vóór de ceremonie een speciaal dieet kunt volgen. Informatie hierover volgt na aanmelding.

Contra-indicaties Let op (!): Bij het nemen van Kakau Bliss dienen we rekening te houden met contra-indicaties, lees deze daarom goed door.

  • Je kunt niet deelnemen aan deze ceremonie wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft.
  • Medicatie zoals antidepressiva, beta blockers, bloeddrukverlagers. Indien mogelijk stop met alle medicatie minstens 3 dagen voorafgaand aan de ceremonie, alleen wanneer dit op advies van de huisarts kan. Mail gerust voor overleg.
  • Medicatie voor hartproblemen en hoge bloeddruk.
  • Psychische indicaties zoals borderline, schizofrenie, psychoses. Ben je onder behandeling? Overleg dan eerst met je behandelaar.
  • Drugs & Alcohol verslaving.

Je ontvangt een week voorafgaand aan de ceremonie meer uitleg en advies voor de juiste voorbereiding, dit houdt ook in dat we je dringend adviseren om 3 tot 5 dagen van te voren een speciaal dieet te volgen.

Ook adviseren we je om 3 dagen vóór en na de ceremonie geen orgasme te krijgen i.v.m. het behoud van je levensenergie. Tevens is het belangrijk dat je er zelf volledig achter staat om deel te nemen aan de ceremonie en dit niet onder 'groepsdruk' hebt besloten.

Na ontvangst van de aanbetaling gaan wij er vanuit dat je op de hoogte bent van alle contra-indicaties. Wij kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele gevolgen die voortvloeien uit het nemen van de kakau bliss chocolaatjes.

Deel dit evenement

bottom of page