top of page

zo 18 dec

|

Oohm, Vogelenzang

End of Years Cacao Ceremony with powerful group healing

Dit wordt een magische ervaring waarin we terugblikken op het afgelopen jaar en vooruitblikken naar 2023. Tijdens deze ceremonie ontvang je een krachtige groepshealing die je helpt oude patronen en obstakels behorende bij het verleden en 2022.

End of Years Cacao Ceremony with powerful group healing
End of Years Cacao Ceremony with powerful group healing

Tijd en locatie

18 dec 2022, 13:30 – 16:00 CET

Oohm, Vogelenzang, Bekslaan 22, 2114 AR Vogelenzang, Nederland

Over het evenement

Cacao & Astrologie eindejaarsceremonie | Astrologie 'forecast' 2023 | Group healing | Mantra | Meditaties | Energie- en lichtwerk | ademwerk en sound healing | Hart intenties

Met Yolentha Ram en Donata van Rassel

18 december van 13:30 - 16:00 uur

Spiritueel centrum Oohm in Vogelenzang

Energy exchange € 55,- incl. btw

Boek hier je plek

Dit wordt een magische ervaring waarin we terugblikken op het afgelopen jaar en vooruitblikken naar 2023. Tijdens deze ceremonie ontvang je een krachtige groepshealing die je helpt oude patronen en obstakels behorende bij 2022 en het verleden los te laten zodat je vrijer en gelukkiger kunt bewegen richting 2023.

Yolentha neemt je mee op een spirituele en aarde reis dankzij een inspirerende cacao ceremonie die je helpt jouw hart te openen en helpt te gronden in de fase van je leven waar je staat. Er wordt een korte astrologische forecast gegeven van 2023 zodat je weet wat je mag verwachten voor het komende nieuwe jaar zodat je de juiste intenties kan vormen en zaadjes kan planten.

Ceremoniële cacao wordt al eeuwenlang door de Maya's en Azteken gebruikt voor genezing, voor ceremonies en het vinden van antwoorden. Het is en wordt nog steeds gebruikt om verbinding te maken met de geesten, goden en godinnen, moeder aarde, de natuur en de onzichtbare wereld. Stel je voor dat cacao al eeuwen op deze planeet bestaat en dat veel wijze stammen het hebben gebruikt voor persoonlijke en spirituele groei, deze kennis en ervaring deelt Yolentha graag met jou op 18 december.  Heilige Cacao is een krachtig medicijn van moeder aarde dat veel voedingsstoffen en mineralen bevat en zeer gezond is voor het fysieke en mentale lichaam. Cacao helpt ook om je innerlijke bewustzijn te verdiepen en een diepere verbinding met je ziel te verkennen. Ze helpt om je hart te openen en meer balans te vinden in het moment. Een ceremonie zal prachtige rituelen, mantra's, meditatie, ademwerk, beweging en klankhealing omvatten, wat een helende en liefdevolle ervaring is voor het hart. Vanuit verzachting en compassie blikken we terug op het afgelopen jaar en vormen we intenties vanuit het hart voor volgend jaar. 

Yolentha is een medicijnvrouw van de nieuwe aarde en werkt met ceremoniële cacao en andere plant medicijnen. Ze is een begeleidend genezer en lichtwerker waardoor haar ceremonies een energetische helende ervaring zijn voor lichaam, geest en ziel. Yolentha bewandelt haar pad vanuit onvoorwaardelijke liefde en stemt zich af op de Divine energy, onderdeel van haar missie is andere zielen te helpen in hun aardse reis. In haar werk, werkt ze samen met de spirits van de plant medicijnen, lichtwezens, aarts engelen en haar overleden vader en grootouders die haar nog steeds bijstaan in haar reis op aarde.

Groepshealing: Yolentha werkt samen met spirits, lichtwezens, aarts engelen, moeder aarde en de Bron in het energetische werk wat ze biedt. Deze groepshealing is een bijzonder extraatje die je op zielsniveau helpt obstakels behorende bij het verleden te doorbreken en oude gedragspatronen te herkennen en los te laten. Je ontvangt naast begeleidend healingwerk ook een bijzondere licht activatie gechanneld vanuit de Bron.

Cacao is niet psychedelisch en zeer veilig en zachtaardig om te ontdekken en mee te verbinden. Houd er rekening mee dat als je zwanger bent je mee kunt doen maar een kleinere dosis cacao zult nemen (vergeet niet om Yolentha van tevoren op de hoogte te stellen). Er zijn contra-indicaties bij o.a. een te hoge bloeddruk, hartfalen en medicijngebruik, laat het ons weten wanneer je hier meer over wilt weten.  Enkele dagen voor de ceremonie ontvang je meer informatie voor de voorbereiding en een 1-2 dagen voedingsadvies.  Lees hier meer over ceremoniële cacao of over Yolentha.

Deelneemster aan een ceremonie van Yolentha: "De ceremonie was echt precies wat ik nodig had, alles was voor mij perfect en ik ben Yolentha echt enorm dankbaar. Wat een prachtmens met een hele fijne energie!" 

De wijze van reizen tijdens deze ceremonie is mild, zachtaardig en niet psychedelisch. Laat je verrassen; je gaat op een prachtige spirituele reis naar het hart en breng balans tussen lichaam, geest en ziel.

Middels ademwerk, meditatie, visualisatie, sound healing, zang, lichaamswerk en energetisch werk neemt Yolentha je mee op een avontuur vol bijzondere rituelen. Ze begeleidt de ceremonie o.a. met haar sjamanistische drum en handpan.

Boek hier je plek (betaling via paypal, creditcard of een tikkie betaal verzoek).

Contra-indicaties

Raadpleeg ons voor overleg bij medische indicaties zoals hartkwalen, te hoge bloeddruk en zwangerschap.

(!) Houd er rekening mee dat je 1 tot 2 dagen van te voren geadviseerd wordt om een dieet te volgen ter voorbereiding op de ceremonie.

Deel dit evenement

bottom of page