top of page

Wil je meer in je kracht staan?

Ontdek de kracht van zelfheling met Spirit of the Rose healingbundel en zielscoaching

Met mijn speciale aanpak ervaar je binnen 2 maanden een diepe transformatie in je 'zijn'.  

De healingbundel combineert krachtige healingtechnieken en diepgaande zielscoaching om je zelfvertrouwen, rust, balans, liefde en innerlijke kracht te versterken. Het is tijd om thuis te komen in ware zelf en de levensenergie te activeren die je in je hart met je meedraagt.

De combinatie van de unieke healingsessies en coaching op zielsniveau brengt de verandering waar je mogelijk al lange tijd naar verlangt.

Investeer in jezelf wanneer je verlangt naar verandering.

Vrouw die zich in Gebied bevindt

Stap in je kracht met
Spirit of the Rose Healing & Bewustzijns transformatie traject

"The moment we commit to our own healing journey and become the hero in our story, we start to create space for change and the darkness can start to illuminate into the light."

Spirit of the Rose healingbundel is voor jou geschikt wanneer je;

Een teneergeslagen gevoel ervaart en niet lekker in je vel zit

Negatieve gedachtepatronen en belemmerende overtuigingen met je meedraagt

Een gebrek aan zelfliefde, zelfwaardering en empathie ervaart

Kampt met depressieve gevoelens, angsten en/of onzekerheden

Meer in je eigen kracht wilt staan maar niet weet waar te beginnen

Verandering wilt om positiever en met meer vertrouwen in het leven te staan

Traumatische ervaringen met je meedraagt uit dit leven en/of vanuit je familielijn

Spirit of the Rose
Remember how strong and beautiful you truly are

Spirit of the Rose Healing & Bewustzijnstransformatie is een uniek traject voor vrouwen en mannen om middels bijzondere healing- en coachingstechnieken meer in verbinding te raken met hun ware essentie, innerlijk weten en hart bewustzijn.

 

       De essentie van Spirit of the Rose is om op het niveau van de ziel diepe heling en transformatie te ervaren en ruimte te scheppen voor het innerlijk vuur in je hart waardoor je je zielskracht activeert. Herinner je ware potentieel en kom thuis in jezelf.

Je ontvangt:

  • Verdiepende zielsactivaties om je ware potentie te activeren en jezelf op een dieper niveau te leren kennen.

  • Diep energetisch healingwerk om jezelf te bevrijden van oude energetische ballast van dit leven, vorige levens en voorouderlijk- familair trauma.

  • Mijn toewijding en coaching op zielsniveau om je te ondersteunen tijdens jouw innerlijke bewustzijnsreis van herinnering, heling en persoonlijke ontplooing.

Vanaf het moment dat we het traject aangaan, stappen we in een 'commitment' naar elkaar. Mijn doel is dat jij binnen 2-3 maanden een transformatie ervaart waar je naar verlangt, passend bij jouw zielsreis en het moment van je leven. Na Spirit of the Rose voel je je lichter, meer ontspannen, meer zelfvertrouwen en richting voor je levenspad.

Met de Spirit of the Rose healingbundel ontvang jij:

  • 1,5 tot 3 maanden mijn begeleiding, energetische healing en zielscoaching

  • Vijf prachtige unieke energetische healingsessies, namelijk: 

Sessie 1: Zielsactivatie & eerste verdiepings- en kennismakingsessie van ca. 1,5 uur

Sessie 2 of 3: Voorouder & Familie trauma healing van ca. 1,5 - 2 uur

Sessie 2 of 3: Innerlijk Kind healing van ca. 2,5 uur

Sessie 4: Hypno Ziels Regressie Therapie sessie van ca. 2,5 - 3,5 uur

Sessie 5: Divine Feminine Spirit of the Rose healing & activatie ca. 1,5 uur

  • 2 Online coachings- en belmomenten (30min per sessie), tussendoor incheck momenten en oefeningen voor thuis en jouw zelf-practice.

  • Inclusief ceremoniële cacao wanneer je dit wenst voor een healingsessie.

Eerste contactmoment: Voor de eerste sessie 'Zielsactivatie & Verdiepingsgesprek', waarin we elkaar beter leren kennen, hebben we een bel- en kennismakingsgesprek. Deze kun je alvast inplannen vóór afname van Spirit of the Rose Healingbundel. Plan hier jouw gratis belafspraak in en we kunnen elkaar alvast leren kennen. Aan de hand van dit eerste gesprek kunnen we direct aanvoelen wat voor jou de beste route is voor het afnemen en inplannen van de sessies.

In je kracht stappen lukt wanneer je bereidt ben om je eigen innerlijk werk te doen, alleen door zelfwerk en zelf inzichten, leer je te luisteren naar je hart en hiernaar te handelen.

Je investeert in jezelf en dat heeft een energetische waarde

  • Spirit of the Rose Healing & Bewustzijnstransformatie duurt 1,5 tot 3 maanden.

  • Een waardevolle investering in jezelf: t.w.v. € 972,- blijvend voor € 908,-

*Wanneer je het bedrag niet in één keer kunt betalen dan kan er in overleg een betaalplan worden afgesproken. Overleg de mogelijkheden en neem contact met me op.

Wil je liever een kleiner traject om in je kracht te stappen?

Dat kan! Met de healingbundel 'Kom thuis in je Hart' ontvang je drie prachtige healingsessies waarmee je oude energetische ballast van dit leven en voorouderlijke energie en familie trauma heelt. Ook ontvang je na twee diepe healingsessies een Hart & Licht activatie om je levenskracht te activeren. In deze healingbundel zit inbegrepen:

Ancestral Shamanic Soul Healing (voorouder & familie trauma healing)

Innerlijk Kind healing en regressie sessie

Hart & Licht Zielshealing en Activatie

Jouw investering: € 380,- incl. btw voor 3 waardevolle sessies, exclusief zielscoaching.

In mijn spirituele ontwikkeling ben ik steeds op zoek naar het volgende thema om aan te pakken en verder te helen. Zo werd ik energetisch naar Yolentha toe begeleid. En wat ben ik daar blij mee! Eerst startte ik met de anchestor healing sessies en daarna een innerlijk kind ceremonie. Door het ervaren van deze sessies kon ik delen van mijzelf helen waar ik zelf niet bij kon komen zoals in het veld komen van de voorouders en een andere dialoog aangaan met het innerlijk kind zodat vragen die onbeantwoord bleven zijn beantwoord. Yolentha heeft door haar bijzondere sjamantische werk mij een nieuwe beleving laten voelen en ervaren. Ze geeft je volledig de aandacht en gaat tijdens een sessie er volledig voor. Ik bewonder dat. Bij Yolentha ben je veilig en ze geeft je na afloop nuttige feedback waar je verder mee kan. Ik waardeer je Yolentha. Bedankt voor de energieshift. Dikke knuffel! 

Patricia Jangbahadoor

Vind het jezelf waard; jij mag in je kracht gaan staan

Bevrijdt jezelf van belemmerende gedachtes, oude pijn en begin met het belichamen van je ware zelf.

Ik heb de afgelopen jaren zoveel mensen, mannen en vrouwen, mogen ontmoeten die voelen dat iets ze tegenhoudt om geluk te ervaren in het leven. Om volledig zichzelf te zijn en in hun kracht te stappen. Ze ervaren dat iets te blokkeert, ze willen wel maar weten niet hoe en weten vooral ook niet waar te beginnen. Wanneer ons zelfbewustzijn groeit dankzij innerlijk werk, worden we ons steeds bewuster van de blokkages, belemmerende en bovenal terugkerende gedragspatronen en overtuigingen. In de meeste gevallen kennen deze blokkades hun oorspong vanuit onze jeugd, veelal ook vorige levens èn zijn ze verbonden aan het gedrag en de ervaringen van onze ouders en grootouders. Deze blokkerende energie staat ons in de weg om ons geluk volop te ervaren en bovenal - we leven niet ons volledig potentieel als mens en als ziel. Dit is precies één van de redenen waarom ik mijn healingsessies in een bundel ben gaan aanbieden, omdat ze elkaar zo prachtig aanvullen. Het resultaat na deze drie sessies is verbluffend, ik kan niet anders zeggen. Mensen lopen na

2 maanden met een glimlach, meer zelfvertrouwen en diep vertrouwen de deur uit en dan voel ik me trots, vooral op hen, dat ze zo dapper zijn om aan zichzelf te werken.

 

Deze healingbundel is een groot cadeau aan jezelf.

liefdeyolentha.jpg

Tijdens deze prachtige Voorouder healing werk ik samen met jouw spirituele gidsen en (voor)ouders in spirit.

 We werken aan (on)verklaarbare energetische ballast die jij met je meedraagt wat in haar oorsprong niet van jou is. Energetische oude pijn en wonden die je (voor)ouders niet hebben kunnen helen krijgt nu aandacht en liefde.

Je bevrijdt jezelf van belemmerende energie die je in de weg staat in je kracht te kunnen stappen. Je ontvangt een unieke clearing met het voorouderlijk plantmedicijn Puro uit Guatemala en een energetische sjamanistische zielshealing & reading, in samenwerking met jouw voorouders en gidsen.

Lees hier meer over Familie Trauma & Voorouderenergie.

Deze liefdevolle healing biedt een veilige ruimte om je innerlijk kind uit te nodigen zich te laten zien en traumatische ervaringen uit het verleden onder ogen te komen. Je wordt gedragen door mijn kundige begeleiding waardoor je kunt afreizen naar de diepere lagen van je bewustzijn; de plek waar traumatische ervaringen uit je jeugd zijn weggestopt. Het kind in jou vraagt, schreeuwt misschien zelfs, om aandacht en liefde. Laat het kind in jou weten dat het veilig is en dat je van haar houdt, zo creëer je ruimte voor zielshealing en heel je traumastukken uit je jeugd. Bevrijd jezelf van oude pijn en verdriet die je in de weg zit om je geluk te vinden en ga aan de slag met angsten, onzekerheden, gebrek aan zelfliefde, boosheid en zware emoties.

Lees hier meer over het helen van Innerlijk Kind Trauma.

Tijdens deze healingsessie en activatie werk ik nauw samen met de Bron, de hoogste trilling en het licht van God, moeder Aarde, spirituele gidsen, opgestegen meesters, lichtwezens, Elohim engelen en werk ik met de Sekinah en Avalon-ELA energie. Deze krachten en energieën versterken de healing en heractiveren het goddelijk licht (eenheidsbewustzijn) in jou. Ik werk op alle chakra lagen, activeer de kundalini levensenergie en werk op de lagen van het bewustzijn waardoor er healing en activatie zal plaatsvinden op zielsniveau. Deze prachtige healing en activatie brengt licht in alle cellen en chakras van je lichaam en versterkt het liefdesgevoel en je eigenkracht.

Meer over de Zelfliefde Healing & Activatie lees je hier.

ZIELSREADING

 

Tijdens iedere healing stem ik af op de persoon en ziel die voor mij zit. Alles wat er tijdens de healing mag ontstaan gebeurt in overeenstemming met het Hogere Zelf. Dit betekent dat jij precies dat ontvangt wat je mag ontvangen en wat passend en kloppend is voor jouw reis in het nu.

TIjdens de healing kan ik boodschapen ontvangen welke ik na de healing met je zal delen.

_MG_0169_edited_edited_edited.jpg
TERUGPLAATSEN VAN VERLOREN ZIELSDEELTJES

Wanneer we in dit leven en vorige levens een traumatische ervaring hebben meegemaakt kan het gebeuren dat een deel van onze ziel losschiet, dit noemen we een verloren zielsdeeltje. Dit zielsdeeltje zweeft rond in het universum en wacht tot het moment dat het weer veilig voelt om terug te keren in de volledigheid van de ziel.

Een verloren zielsdeeltje kan ons het gevoel geven dat we ons niet compleet voelen, onvolledig en niet volledig gegrond in ons hele lichaam. We kunnen ook meerdere verloren zielsdeeltjes hebben. Een zielsdeeltje kunnen we alleen uitnodigen wanneer het lichaam en de ziel op aarde er klaar voor is, na helingwerk, om het zielsdeeltje weer uit te nodigen. Daarom bied ik deze healing alleen aan binnen de bundel en de laatste healing.

_MG_01631661179316422.jpg
_MG_0319.jpg

Ik leef mijn leven vanuit mijn hart-bewustzijn en heb afstand genomen van het ego-bewustzijn

Yolentha Ram, Energetic healer en Soul reader

Het werd een reis van mijn ziel om te ontdekken dat ik een diep geworteld wantrouwen en onzekerheid bij me droeg door ervaringen uit het verleden. Ik dacht, onbewust, dat ik het niet waard was omdat anderen het mij niet waard vonden. Wie ben ik nou?

Ik had een groot gebrek aan zelfliefde en zelfwaardering en zette mezelf niet in het licht en in mijn kracht. Ik hield mezelf klein en zocht jarenlang de bevestiging van dat ik het waard ben, buiten mezelf. Ik durfde mezelf niet in de wereld te zetten, bang voor afwijzing.

Dankzij mijn pad van zelfheling kwam ik in verbinding met het eenheidsbewustzijn en kreeg ik contact met Engelen, mijn overleden vader, spirituele gidsen en Jezus. Iets waar ik vroeger niet bewust in geloofde maar nu weet ik beter. 

bottom of page