top of page

Wil je meer in je kracht staan?

Ontdek de kracht van zelfheling met deze unieke healingbundel en zielscoaching

Met mijn speciale aanpak ervaar je binnen 2 maanden een diepe transformatie in je 'zijn'.  

De healingbundel combineert krachtige healingtechnieken en diepgaande zielscoaching om je zelfvertrouwen, rust, balans, liefde en innerlijke kracht te versterken. Het is tijd om thuis te komen in ware zelf en de levensenergie te activeren voor meer (daad)kracht. De combinatie van de unieke healingsessies en coaching op zielsniveau brengt de verandering waar je wellicht al lang naar verlangt.

Investeer in jezelf wanneer je echt wilt dat er iets veranderd.

Vrouw die zich in Gebied bevindt

Stap in je kracht en kies voor een healingbundel

"The moment we commit to our own healing journey and become the hero in our story, we start to create space for change and the darkness can start to illuminate into the light."

Deze healingbundel is voor jou geschikt wanneer je;

Een teneergeslagen gevoel ervaart en niet lekker in je vel zit

Negatieve gedachtepatronen en belemmerende overtuigingen met je meedraagt

Een gebrek aan zelfliefde, zelfwaardering en empathie ervaart

Kampt met depressieve gevoelens, angsten en/of onzekerheden

Meer in je eigen kracht wilt staan maar niet weet waar te beginnen

Verandering wilt om positiever en met meer vertrouwen in het leven te staan

Traumatische ervaringen met je meedraagt uit dit leven en/of vanuit je familielijn

Kies de juiste healingbundel, luister naar je hartverlangen: wat is je wens?

Healingbundel 1.0 'Stap in je kracht'

Met de Healingbundel 1.0 ontvang jij 3 krachtige healingen binnen 2 maanden.

 • Gratis Belafspraak & korte kennismaking

 • Ancestral Shamanic Soul Healing

 • Innerlijk Kind Trauma Healing

 • Anchoring the Light & Selflove Healing

 • Exclusief: zielscoaching & extra begeleiding*

 • De healingsessies openen we altijd met een kort gesprek.

 • Tijdens de sessie ontvang je mijn volledige aandacht, heb je tussen de sessies door een vraag dan ben ik er voor je en ook na de healingsessies blijf ik graag met je in verbinding.

 • Optioneel bij te boeken: hartopener ceremoniële cacao

Met mijn Healingbundel 1.0 ontvang je 3 krachtige healingen binnen 2 maanden, inclusief gratis belafspraak en korte kennismaking. De sessies, waaronder Ancestral Shamanic Soul Healing, Innerlijk Kind Trauma Healing en Anchoring the Light & Selflove worden om de 2 weken ingepland.

Deze waardevolle bundel heeft een normale waarde van €465,-, maar is nu beschikbaar voor €380,- incl. btw.

Tijdens de eerste gratis belafspraak maken we kennis en besluiten we welke sessie het beste aansluit op jouw persoonlijke verhaal. Plan hier jouw gratis belafspraak in.

Wil je meer verdieping en begeleiding? Ontdek onze Healingbundel 2.0 met extra (ziels)coaching en transformatie coaching. Deze uitgebreide bundel, beschikbaar voor €747,- incl. btw, biedt een holistische benadering voor een krachtige transformatie.

Bekijk de drie healings hieronder.

Healingbundel 2.0 'In je kracht staan'

Met de Healingbundel 2.0 ontvang jij 3 krachtige healingen binnen 2-3 maanden inclusief extra verdiepende (ziels)coaching en transformatie coaching.

 • Gratis Belafspraak & korte kennismaking

 • 1e coachingsafspraak om richting & doel te bepalen

 • Ancestral Shamanic Soul Healing incl. coachingsgesprek

 • Innerlijk Kind Trauma Healing incl. coachingsgesprek

 • Anchoring the Light & Selflove Healing incl. coachingsgesprek

 • 2e coachingsafspraak welke in overleg wordt ingepland gedurende het traject

 • Afsluitend coachingsgesprek

 • Mijn commitment aan jou, ik ben er voor je wanneer je even wilt sparren of iets wilt vragen. Gedurende 2 tot 3 maanden gaan we samen actief aan de slag om ervoor te zorgen dat jij meer in je kracht komt te staan. Ook na het traject blijf ik graag met je in verbinding.

 • Inclusief ceremoniële cacao per healingsessie wanneer je dit zou willen.

Tijdens de eerste gratis belafspraak maken we kennis en besluiten we welke sessie het beste aansluit op jouw persoonlijke verhaal. Plan hier jouw gratis belafspraak in.

 

De healingsessies in bundel 2.0 beginnen met een gesprek en inleiding en duren circa 2 tot 2,5 uur max. Je ontvangt extra coaching en advies waar je zelf mee aan de slag gaat gedurende het traject.

 

Deze uitgebreide bundel, beschikbaar voor €747,- incl. btw, biedt een holistische benadering voor een krachtige transformatie. Bekijk de betaalmogelijkheden.

 

Kies voor jezelf, stap in je kracht en start vandaag jouw reis naar innerlijke groei en bewustzijnstranformatie.

Vind het jezelf waard; jij mag in je kracht gaan staan

Bevrijdt jezelf van belemmerende gedachtes, oude pijn en begin met het belichamen van je ware zelf.

Ik heb de afgelopen jaren zoveel mensen, mannen en vrouwen, mogen ontmoeten die voelen dat iets ze tegenhoudt om geluk te ervaren in het leven. Om volledig zichzelf te zijn en in hun kracht te stappen. Ze ervaren dat iets te blokkeert, ze willen wel maar weten niet hoe en weten vooral ook niet waar te beginnen. Wanneer ons zelfbewustzijn groeit dankzij innerlijk werk, worden we ons steeds bewuster van de blokkages, belemmerende en bovenal terugkerende gedragspatronen en overtuigingen. In de meeste gevallen kennen deze blokkades hun oorspong vanuit onze jeugd, veelal ook vorige levens èn zijn ze verbonden aan het gedrag en de ervaringen van onze ouders en grootouders. Deze blokkerende energie staat ons in de weg om ons geluk volop te ervaren en bovenal - we leven niet ons volledig potentieel als mens en als ziel. Dit is precies één van de redenen waarom ik mijn healingsessies in een bundel ben gaan aanbieden, omdat ze elkaar zo prachtig aanvullen. Het resultaat na deze drie sessies is verbluffend, ik kan niet anders zeggen. Mensen lopen na

2 maanden met een glimlach, meer zelfvertrouwen en diep vertrouwen de deur uit en dan voel ik me trots, vooral op hen, dat ze zo dapper zijn om aan zichzelf te werken.

 

Deze healingbundel is een groot cadeau aan jezelf.

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Instagram
liefdeyolentha.jpg

Stap in je kracht met 3 unieke healingsessies, zielsreading en coaching om je levensenergie te activeren

Investeer in zelfheling en creëer ruimte voor vernieuwde levensenergie

Heel jezelf van belemmerend en terugkerend gedrag en gedachten

Activeer jouw levensenergie voor meer (daad)kracht en innerlijk vuur

Ervaar een positieve verandering binnen je sociale contacten en relaties

Versterk jou intuïtieve vermogen en het uitspreken van jouw waarheid

Ervaar meer innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en een gevoel van bliss

Ontwikkel je zelfbewustzijn en vergroot je hartbewustzijn

Maak een belangrijke en grote stap in je persoonlijke ontwikkeling en vind richting voor je levenspad

Met de healingbundels ga je op de diepere lagen van jezelf helen en transformeren. Je gaat verder dan het cognitieve denkvermogen en activeert je energetische lichaam en ziel voor blijvende transformatie. Door te helen ontstaat er ruimte in je bewustzijn om levensenergie te activeren en ontvang je waardevolle inzichten en inspiratie voor je eigen levenspad.

Tijdens deze prachtige Voorouder healing werk ik samen met jouw spirituele gidsen en (voor)ouders in spirit.

 We werken aan (on)verklaarbare energetische ballast die jij met je meedraagt wat in haar oorsprong niet van jou is. Energetische oude pijn en wonden die je (voor)ouders niet hebben kunnen helen krijgt nu aandacht en liefde.

Je bevrijdt jezelf van belemmerende energie die je in de weg staat in je kracht te kunnen stappen. Je ontvangt een unieke clearing met het voorouderlijk plantmedicijn Puro uit Guatemala en een energetische sjamanistische zielshealing & reading, in samenwerking met jouw voorouders en gidsen.

Lees hier meer over Familie Trauma & Voorouderenergie.

Deze liefdevolle healing biedt een veilige ruimte om je innerlijk kind uit te nodigen zich te laten zien en traumatische ervaringen uit het verleden onder ogen te komen. Je wordt gedragen door mijn kundige begeleiding waardoor je kunt afreizen naar de diepere lagen van je bewustzijn; de plek waar traumatische ervaringen uit je jeugd zijn weggestopt. Het kind in jou vraagt, schreeuwt misschien zelfs, om aandacht en liefde. Laat het kind in jou weten dat het veilig is en dat je van haar houdt, zo creëer je ruimte voor zielshealing en heel je traumastukken uit je jeugd. Bevrijd jezelf van oude pijn en verdriet die je in de weg zit om je geluk te vinden en ga aan de slag met angsten, onzekerheden, gebrek aan zelfliefde, boosheid en zware emoties.

Lees hier meer over het helen van Innerlijk Kind Trauma.

Tijdens deze healingsessie en activatie werk ik nauw samen met de Bron, de hoogste trilling en het licht van God, moeder Aarde, spirituele gidsen, opgestegen meesters, lichtwezens, Elohim engelen en werk ik met de Sekinah en Avalon-ELA energie. Deze krachten en energieën versterken de healing en heractiveren het goddelijk licht (eenheidsbewustzijn) in jou. Ik werk op alle chakra lagen, activeer de kundalini levensenergie en werk op de lagen van het bewustzijn waardoor er healing en activatie zal plaatsvinden op zielsniveau. Deze prachtige healing en activatie brengt licht in alle cellen en chakras van je lichaam en versterkt het liefdesgevoel en je eigenkracht.

Meer over de Zelfliefde Healing & Activatie lees je hier.

ZIELSREADING

 

Tijdens iedere healing stem ik af op de persoon en ziel die voor mij zit. Alles wat er tijdens de healing mag ontstaan gebeurt in overeenstemming met het Hogere Zelf. Dit betekent dat jij precies dat ontvangt wat je mag ontvangen en wat passend en kloppend is voor jouw reis in het nu.

TIjdens de healing kan ik boodschapen ontvangen welke ik na de healing met je zal delen.

_MG_0169_edited_edited_edited.jpg
TERUGPLAATSEN VAN VERLOREN ZIELSDEELTJES

Wanneer we in dit leven en vorige levens een traumatische ervaring hebben meegemaakt kan het gebeuren dat een deel van onze ziel losschiet, dit noemen we een verloren zielsdeeltje. Dit zielsdeeltje zweeft rond in het universum en wacht tot het moment dat het weer veilig voelt om terug te keren in de volledigheid van de ziel.

Een verloren zielsdeeltje kan ons het gevoel geven dat we ons niet compleet voelen, onvolledig en niet volledig gegrond in ons hele lichaam. We kunnen ook meerdere verloren zielsdeeltjes hebben. Een zielsdeeltje kunnen we alleen uitnodigen wanneer het lichaam en de ziel op aarde er klaar voor is, na helingwerk, om het zielsdeeltje weer uit te nodigen. Daarom bied ik deze healing alleen aan binnen de bundel en de laatste healing.

- Kies voor de healingbundel wanneer je echt verschil wilt maken - 

Ontwikkel jezelf, versterk je (daad)kracht en innerlijke liefde

Irini

"Yolentha is super lief en behulpzaam en je voelt je gelijk op je gemak"
_MG_01631661179316422.jpg
_MG_0319.jpg

Ik leef mijn leven vanuit mijn hart-bewustzijn en heb afstand genomen van het ego-bewustzijn

Yolentha Ram, Energetic healer en Soul reader

Het werd een reis van mijn ziel om te ontdekken dat ik een diep geworteld wantrouwen en onzekerheid bij me droeg door ervaringen uit het verleden. Ik dacht, onbewust, dat ik het niet waard was omdat anderen het mij niet waard vonden. Wie ben ik nou?

Ik had een groot gebrek aan zelfliefde en zelfwaardering en zette mezelf niet in het licht en in mijn kracht. Ik hield mezelf klein en zocht jarenlang de bevestiging van dat ik het waard ben, buiten mezelf. Ik durfde mezelf niet in de wereld te zetten, bang voor afwijzing.

Dankzij mijn pad van zelfheling kwam ik in verbinding met het eenheidsbewustzijn en kreeg ik contact met Engelen, mijn overleden vader, spirituele gidsen en Jezus. Iets waar ik vroeger niet bewust in geloofde maar nu weet ik beter. 

Extra  verdieping met Leef vanuit je Hart

Leef vanuit je Hart is een 21 dagen durende cursus, waarin je toewerkt naar meer zelfbewustzijn, rust, zelfvertrouwen, daadkracht en een versterkte eigenwil. De cursus is heel mooi te combineren met een healingbundel naar keuze en verdiept je helende en transformerende reis. Boek de healingbundel inclusief de cursus Leef vanuit je Hart en je ontvangt een extra healing & coachingsgesprek van 2 uur cadeau, welke binnen 2 maanden na jouw laatste healing verzilverd kan worden.

bottom of page