top of page

za 11 nov

|

Haarlem

Onvergetelijke Lichtcirkel Ceremonie op 11-11: Heling, Mantra's & Magie

Een magische ervaring op 11-11 met cacao, live muziek & zang en een helende klankenreis. Voor Verbinding, Eenheid, Liefde en Vrede.

Onvergetelijke Lichtcirkel Ceremonie op 11-11: Heling, Mantra's & Magie
Onvergetelijke Lichtcirkel Ceremonie op 11-11: Heling, Mantra's & Magie

Tijd en locatie

11 nov 2023, 19:10 – 21:30

Haarlem, Frankestraat 24, 2011 HV Haarlem, Nederland

Over het evenement

Onvergetelijke Lichtcirkel Ceremonie op 11-11

Unieke locatie: Doopsgezinde Kerk in hartje Haarlem

Onder de gepassioneerde begeleiding van Yolentha Ram en Elias Widukind.

"Unite Head with Heart ~ for balance and peace within yourself, for your beloved ones and the world which is in desperite need for peace and love."

Koop je ticket via Hipsy.nl hier

Op 11 november komen we samen op een bijzondere plek in hartje centrum Haarlem, voor een betoverende cacao ceremonie en muzikale reis.

Tijdens deze speciale ceremonie op 11-11, in het hemelse pand van de Doopsgezinde Kerk, wordt je geraakt middels inspirerende muziek, het zingen van 'sacred songs' & mantra en ontvang je een helende klankenreis.

Het wordt een avond voor Verbinding,  Eenheid, Liefde en Vrede. Vrede voor onszelf, voor onze dierbaren en voor de wereld die het nu zo hard nodig heeft. Je word op het niveau van je ziel geraakt middels de prachtige klanken, prayers en rituelen. Het is een plek van thuiskomen in eenheid en veiligheid - waar we allen gelijk zijn aan elkaar en van hart tot hart elkaar mogen ontmoeten.

  • Muzikale reis: Ervaar de kracht van samen zingen en van helende muziek. Voeding voor je ziel die je op het niveau van je hart zal ontroeren.
  • Sound Healing: Ervaar de genezende kracht en de diep reikende trillingen van de hemelse kristallen klankschalen en andere instrumenten.
  • Cacao Ceremonie: Moeder Cacao open je hart en helpt jouw hoofd met hart in verbinding. Een gids die je ondersteunt af te reizen naar een diepere innerlijke verbinding, rust en liefde.
  • Prayers & Rituelen: Ervaar het krachtige energetische veld van deze ceremonie die ondersteunt in jouw helende reis en ruimte biedt voor waardevolle inzichten.
  • 11-11-2023: 11 november brengt jaarlijks een energetische opening voor een diepe transformatiekracht die op individueel en collectief niveau haar uitwerking zal hebben. Energetisch brengt 11-11 ruimte voor een (innerlijke) schoonmaak, bewustwording, groei en transformatie. We zullen intenties vormen voor ons eigen pad en prayers doen voor het collectieve veld. Je zal een krachtige transmissie ontvangen voor het pad van je ziel.
  • We maken gezamenlijk een prachtig altaar om de energie van het licht en liefde de wereld in te sturen. Meer informatie hierover volgt.

We ontvangen je op zaterdag 11 november in de Doopsgezinde Kerk in Haarlem. Inloop 19:10 - 19:30 uur, Aanvang: 19:30 uur. Einde circa 21:30 uur.

Jouw bijdrage: € 42,50

Community prijs: € 37,50 (meld je aan voor mijn nieuwsbrief voor een kortingscode)

Koop je ticket via Hipsy.nl hier

Praktische informatie

#Dresscode: Draag lichte, natuurlijk gekleurde kleding. Dus bij voorkeur geen zwarte en/of gekleurde kleding maar wel tinten zoals wit, beige, licht bruin.

#Gezamenlijk bouwen we een prachtig altaar: een krachtplek om het veld tijdens de ceremonie energie te sturen en vast te houden. Neem iets mee voor het altaar, denk aan bloemen, veren, stenen, kristallen, iets anders wat je dierbaar is.

#Ceremoniële cacao: het drinken van cacao is een vrije keuze. Er zijn een paar contra-indicaties bij het drinken van cacao, die lees je hieronder.

#Je hoeft geen ervaring te hebben met het zingen van mantra's en liederen.

#English: if you do not understand Dutch and you would like to join the ceremony, that won't be a problem. Most of the ceremony will be music, singing and sounds. You will receive the transmission:)

We kijken er ontzettend naar uit om jullie om 11 november een magische avond te bezorgen.

In Liefde,

Yolentha Ram & Elias Widukind

Yolentha Ram, een moderne medicijnvrouw, is gepassioneerd over de helende eigenschappen van aardse geneesmiddelen en plantmedicijnen zoals ceremoniële cacao. Ze biedt sinds enkele jaren bijzondere ceremonies aan in regio Haarlem, altijd in combinatie met de helende kracht van muziek, zang en klankheling. Haar sjamanistische drums, kristallen klankschalen en handpan neemt ze vaak mee. Ze werkt hiernaast als energetische begeleidend genezer, ceremoniële facilitator en is een sjamanistische beoefenaar. Haar gave is om meer harmonie, balans en eenheid in de wereld te brengen door middel van haar toegewijde werk.

Kleinigheidje en leuk weetje: 11-11 is Yolentha haar verjaardag en ze viert dit ontzettend graag met jou.

Elias Widukind, brengt de wereld van muziek dichter bij ons: van traditionele medicijnliederen uit Zuid-Amerika, mantra's uit verschillende hoeken van de wereld, tot nieuwe creaties uit zijn eigen repertoire. In zijn optreden nodigt hij je uit om af te reizen naar je hart en je op je gemak te voelen. Door samen te zingen, creëren we magie en harmonie. We nodigen de geest uit om te beseffen dat de stem in essentie vrij is van regels, vrij van beperkingen, vrij van verplichtingen. Elias begon ongeveer 10 jaar geleden met zingen, nadat hij geactiveerd werd door plantgeneeskunde om muzikant te worden. Sindsdien heeft hij talloze zangcirkels, cacaoceremonies en meezingconcerten aangeboden in Duitsland en Nederland. Vorig jaar nam hij zijn soloalbum 'Luminous' op, dat in mei 2023 is uitgebracht. Hij maakt ook deel uit van de Duitse kirtanband 'LunaSol', die in het voorjaar haar debuutalbum 'Trust' heeft uitgebracht.

Contra-indicaties

Cacao is niet psychedelisch, zeer veilig en zachtaardig om te ontdekken en mee te verbinden. Houd er rekening mee dat als je zwanger bent je mee kunt doen maar een lichtere dosis cacao zult nemen (vergeet niet om Yolentha van tevoren op de hoogte te stellen). Er zijn contra-indicaties bij o.a. een te hoge bloeddruk, hartfalen en medicijngebruik, laat het ons weten wanneer je hier meer over wilt weten.

Een aantal dagen voorafgaand aan de ceremonie ontvang je een voorbereidende mail met extra informatie. Houdt rekening met een plantaardig dieet vanaf 2 dagen van tevoren. Meer informatie over ceremoniële cacao lees je hier: https://www.yolentharam.com/cacao-ceremonie

Koop je ticket via Hipsy.nl hier

Deel dit evenement

bottom of page