top of page

vr 20 jan

|

Vogelenzang

New Year New Moon Cacao Ceremony

Wauw, de eerste nieuwe maan in het nieuwe jaar en de eerste cacao ceremonie van dit jaar. Dit wordt een krachtig moment om intenties te vormen en zaadjes te planten voor de komende weken en het komende jaar. Dankzij mama cacao zal je afzakken in je hart.

New Year New Moon Cacao Ceremony
New Year New Moon Cacao Ceremony

Tijd en locatie

20 jan 2023, 19:00 – 21:45

Vogelenzang, Bekslaan 22, 2114 AR Vogelenzang, Nederland

Over het evenement

Cacao Ceremonie | Nieuwe maan | Mantra | Rituelen | Energie- en lichtwerk | Intenties | Visualisatie | Ademwerk

New Year New Moon Ceremony

met mama Cacao & Yolentha Ram

20 januari van 19:00 - 21:45 uur

Spiritueel centrum Oohm in Vogelenzang

Energy exchange € 55,- inclusief btw.

Koop je ticket hier

Wauw, de eerste nieuwe maan in het nieuwe jaar en de eerste cacao ceremonie van dit jaar. Dit wordt een krachtig moment om intenties te vormen en zaadjes te planten voor de komende weken en het komende jaar. Dankzij mama cacao zal je afzakken in je hart en vanuit jouw hart jouw wensen en dromen intenser ervaren en neerzetten in het energieveld van de nieuwe maan. De nieuwe maan staat voor een nieuw begin, een fase waarin zaadjes tot bloei mogen komen.

Yolentha neemt je mee op een spirituele en aarde reis dankzij een unieke cacao ceremonie die je helpt jouw hart te openen en helpt te gronden in de fase van je leven waar je staat. Het is een helende, inspirerende en transformerende ervaring.

Ceremoniële cacao wordt al eeuwenlang door de Maya's en Azteken gebruikt voor genezing, voor ceremonies en het vinden van antwoorden. Het is en wordt nog steeds gebruikt om verbinding te maken met de geesten, goden en godinnen, moeder aarde, de natuur en de onzichtbare wereld. Stel je voor dat cacao al eeuwen op deze planeet bestaat en dat veel wijze stammen het hebben gebruikt voor persoonlijke en spirituele groei, deze kennis en ervaring deelt Yolentha graag met jou tijdens deze ceremonie.  Ceremoniële Cacao is een krachtig medicijn van moeder aarde dat veel voedingsstoffen en mineralen bevat en zeer gezond is voor het fysieke en mentale lichaam. Cacao helpt ook om je innerlijke bewustzijn te verdiepen en een diepere verbinding met je ziel te verkennen. Ze helpt om je hart te openen en meer balans te vinden in het moment. Een ceremonie zal prachtige sjamanistische rituelen, mantra's, visualisatie, ademwerk, beweging en klankhealing omvatten en brengt een helende en liefdevolle ervaring voor de ziel en het hart. Vanuit verzachting en compassie mag je even 'zijn' en mag alles gevoeld worden.

Yolentha is een medicijnvrouw van de nieuwe aarde en werkt met ceremoniële cacao en andere plant medicijnen. Ze is een begeleidend genezer en lichtwerker waardoor haar ceremonies een energetische helende ervaring zijn voor lichaam, geest en ziel. Yolentha bewandelt haar pad vanuit onvoorwaardelijke liefde en stemt zich af op de Divine Source energy. Onderdeel van haar missie is andere zielen te helpen in hun aardse reis.

Groepshealing: Yolentha werkt samen met Spirits, Lichtwezens, Aarts Engelen, Moeder Aarde en de Bron in het energetische werk wat ze biedt. Deze groepshealing is een bijzonder extraatje die je op zielsniveau helpt obstakels behorende bij het verleden te doorbreken en oude gedragspatronen te herkennen en los te laten. In het bijzonder werkt ze met haar overleden vader, voorouders en spirits verbonden aan de deelnemers aan haar ceremonies. Yolentha spreekt twee licht talen en indien het zich aandient tijdens de ceremonie zal je mogelijk een licht activatie en transmissie ontvangen, een overdracht van ziel tot ziel.

Koop hier je ticket

Cacao is niet psychedelisch, zeer veilig en zachtaardig om te ontdekken en mee te verbinden. Houd er rekening mee dat als je zwanger bent je mee kunt doen maar een lichtere dosis cacao zult nemen (vergeet niet om Yolentha van tevoren op de hoogte te stellen). Er zijn contra-indicaties bij o.a. een te hoge bloeddruk, hartfalen en medicijngebruik, laat het ons weten wanneer je hier meer over wilt weten.  Enkele dagen voor de ceremonie ontvang je meer informatie voor de voorbereiding en een 1-2 dagen plantaardig voedingsadvies.  Meer info over ceremoniële cacao of yolentha: www.yolentharam.com/cacao-ceremonie

#cacaoceremonie

#cacao

#cacaoceremonieinhaarlem

#inhaarlemenomgeving

#nieuwemaanceremonie

#energiewerk

#lichtwerk

#rituelen

#ademwerk

#mantrazingen

Deel dit evenement

bottom of page