top of page

za 27 mei

|

Vogelenzang

Sacred Microdosing Ceremony

De bijzondere 'Earth Medicines', sacred cacao en kakau bliss zullen je een spirituele verdiepende ervaring brengen en gidsen je om vanuit liefde te ervaren en te voelen wat naar de oppervlakte mag stromen. Een microdose ceremonie helpt je om dieper weg te zakken in je bewustzijn.

Sacred Microdosing Ceremony
Sacred Microdosing Ceremony

Tijd en locatie

27 mei 2023, 13:00 – 16:00 CEST

Vogelenzang, Bekslaan 22, 2114 AR Vogelenzang, Nederland

Over het evenement

Sacred Microdose Ceremonie

Zaterdag 27 mei van 13:00 - 16:00 uur

Jouw investering: € 88,-

Locatie: Oohm in Vogelenzang

Koop je kaartje hier

De bijzondere 'Earth Medicines', sacred cacao en kakau bliss zullen je een spirituele verdiepende ervaring brengen en gidsen je om vanuit liefde te ervaren en te voelen wat naar de oppervlakte mag stromen. Yolentha Ram is naast medicijnvrouw van de nieuwe aarde ook energie- en lichtwerker. Ze biedt een inspirerende ervaring en helende reis aan voor mensen op aarde die er klaar voor zijn om in hun licht te gaan staan.

Naast bijzondere sjamanistische rituelen, mantra's, meditaties, helende live muziek, zang, dans en ademwerk zal je jezelf verbinden met jouw intuïtieve weten en hartenergie.

Microdosering brengt balans tussen hoofd en hart. Je leert jezelf op een dieper niveau kennen.De meest voorkomende redenen om te kiezen voor microdosering zijn bij depressie, trauma heling, stress, angsten, meer focus willen ervaren, wens voor meer creativiteit, wens voor meer verbinding, persoonlijke en spirituele groei en transformatie. Microdosering met psilocybine pakt de wortel van het probleem aan. Deze ceremonie biedt een prachtige en veilige mogelijkheid om kennis te maken met de voordelen van een plantmedicijn en de effecten van een microdose te ervaren.

Ceremoniële Cacao, het medicijn voor het hart en jouw gids om te reizen naar de diepere lagen van jouw bewustzijn. Cacao wordt reeds eeuwenlang door de Maya's en Azteken ingezet voor ceremonies en om verbinding te ervaren met de Goden, Godinnen, Spirits en de Ziel. Het is een helende grondstof die ons geschonken wordt door moeder Aarde om focus te vinden, inzichten te ontvangen en om alle lichamen te helen. De wijze van reizen is mild en zachtaardig. Ceremoniële cacao helpt balans te brengen in lichaam, geest & energie en helpt je om vanuit liefde te ervaren wat naar de oppervlakte wil komen.

Kakau Bliss gidst in het verbinden met jouw hogere zelf en brengt verdiepende inzichten. Een microdose is een fijne en veilige kennismaking met dit plantmedicijn. De combinatie van de ingrediënten in Kakau Bliss stimuleren je bij het openen van je hart, openen de zintuigen en helpt je om in het hier en nu te zijn. De psilocybine helpt om in het onderbewustzijn (psyche) te opereren, waar we vanuit de lagen van de mind niet makkelijk bij komen. Ze is een geneesmiddel voor de ziel, uniek in haar soort en maakt het mogelijk om op een innerlijke en liefdevolle reis te gaan en inzichten te ontvangen. Kakau Bliss zijn de bekende psilocybine chocolaatjes, ook wel bekend als choco bliss of cacao bliss. In de chocolaatjes zitten bijzondere hart openende kruiden verwerkt, cacao, truffel en caapi. Het is een krachtig plantmedicijn met een helende en balancerende energie voor hoofd en hart. Het plan medicijn kent een depressie verlagend effect. Kakau bliss staat ook bekend onder de merknamen choco bliss of cacaobliss.

Yolentha beloopt het pad van onvoorwaardelijke liefde en helpt mensen weer verbinding te voelen met de liefde in zichzelf. Iedere ceremonie nodigt uit om af te reizen naar het hart en het hart is de deur naar de Ziel. Yolentha werkt nauw samen met de spirits van de bossen en planten, engelen, spirit guides, moeder aarde, de bron (God) en gezamenlijk assisteren ze jou in jouw pad van heling en thuiskomen in jezelf. Ze is een Shamanic practitioner en heeft veel met sjamanen in ceremonie gezeten en gewerkt, o.a. in Guatemala. Haar ervaring deelt ze nu met jou. Je ontvangt mogelijk zelfs een bijzonder lichttaal transmissie overdracht van ziel-tot-ziel.

Dit is een bijzonder en inspirerende ceremonie die je helpt om innerlijk werk te verrichten op een liefdevolle manier en ondersteunt jouw persoonlijke en spirituele groei.

Koop je kaartje hier

Voor vragen neem je contact met ons op.

Contra-indicaties Let op (!): Bij het nemen van Kakau Bliss dienen we rekening te houden met contra-indicaties, lees deze daarom goed door.

  • Je kunt niet deelnemen aan deze ceremonie wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft.
  • Medicatie zoals antidepressiva, beta blockers, bloeddrukverlagers. Indien mogelijk, stop met alle medicatie minstens 3 dagen voorafgaand aan de ceremonie, alleen wanneer dit op advies van de huisarts kan. Mail gerust voor overleg.
  • Medicatie voor hartproblemen en hoge bloeddruk.
  • Psychische indicaties zoals borderline, schizofrenie, psychoses. Ben je onder behandeling? Overleg dan eerst met je behandelaar.
  • Drugs & Alcohol Verslaving.

Je ontvangt een aantal dagen voorafgaand aan de ceremonie meer uitleg en advies voor de juiste voorbereiding, dit houdt ook in dat we je adviseren om 3 dagen van tevoren een speciaal dieet te volgen. Tevens is het belangrijk dat je er zelf volledig achter staat om deel te nemen aan de ceremonie en dit niet onder 'groepsdruk' hebt besloten. Na ontvangst van de betaling gaan wij ervan uit dat je op de hoogte bent van alle contra-indicaties. Wij kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele gevolgen die voortvloeien uit het nemen van deze plant medicijnen.

Deel dit evenement

bottom of page