top of page

vr 11 nov

|

The Human Fabrique, Haarlem

Birthday Special 'Portal Of light' 11-11-22

Op 11 november aanstaande is het zo ver, ik ben dan jarig! En dit vier ik graag op een bijzondere manier, ik wil namelijk niet alleen mezelf in het licht zetten maar ook jou. Tijdens deze Portal of Light Ceremony met sacred cacao en optioneel een microdose kakau bliss, licht healing en zoveel meer..

Birthday Special 'Portal Of light' 11-11-22
Birthday Special 'Portal Of light' 11-11-22

Tijd en locatie

11 nov 2022, 18:30 – 22:00 CET

The Human Fabrique, Haarlem, Henk van Turnhoutpad, Haarlem

Over het evenement

Birthday Special 'Portal of Light Ceremony' op 11-11-22

Zie jij ook regelmatig de dubbele cijfers 11-11 op je scherm of op de klok? Wist je dat dit tekenen kunnen zijn van de engelen of jouw spirit guidees die je een boodschap sturen? Ik ga je hier meer over vertellen op 11 november…

Yes! Ik koop alvast mijn kaartje voordat er geen plek meer is.

De 11-11 energie biedt een kans, een mogelijkheid aan om datgene wat het licht nog niet heeft kunnen zien naar boven te halen om zichtbaar, voelbaar en bewust te worden. Het biedt kans om oude programmeringen met deze energie om te zetten. Om je te verlossen van oude, beperkende energie waardoor je vrijer in het leven kan gaan staan. Het biedt een krachtig portaal om traumatische ervaringen te helen en te transmuteren naar positieve energie.

Op 11 november organiseer ik mijn Birthday Special ‘Portal of Light Ceremony’ waarin we ons verbinden met ceremoniële cacao en je optioneel te keuze krijgt voor een microdose kakau bliss. Tijdens de ceremonie ontvang je healing, transmissies en activaties, bijzondere geleide visualisaties en rituelen om jouw energie frequentie te verhogen waardoor het makkelijker wordt om begeleiding van licht wezens te ontvangen. Je ontvangt een Trinity Blessing, dat is een hands-on blessing die jou helpt nog meer in je kracht te gaan staan. Je ontvangt hierdoor meer rust, vertrouwen, inzichten en er kan een gevoel van “bliss” ontstaan.

Het is niet voor niets, dat ik geboren ben op 11-11 gezien het werk wat ik vandaag de dag doe. Het is een krachtig portaal. De energie van 11-11 is groot en zelfs zo sterk dat het doorwerkt op DNA niveau waardoor het onze ziel bereikt. Middels lichttaal en activaties wordt het licht van de Divine letterlijk weer in jouw DNA geprogrammeerd, hersteld en geactiveerd.

De 11-11 energie geeft je kracht om op beide benen te gaan staan. Wil je hierbij zijn dan is het belangrijk om het volgende goed door te lezen:

Wat is de bedoeling op 11-11-22?

  • Er is slechts plek voor 11 lieve mensen dus wacht niet te lang met aanmelden
  • Je ontvangt € 22,- korting en betaalt € 66,- i.p.v. € 88,-
  • Van de 11 mensen maakt één iemand kans om voor € 11,- mee te doen. Je maakt hier kans op door mij te laten waarom jij degene moet zijn die dit graag zou willen. Het is handig dat je me hiervoor volgt op facebook of instagram maar dit is geen must.
  • De ceremonie wordt gehouden in de mooie studio van The Human Fabrique in Haarlem van 18:30 - 22:00 uur.

Boek hier je plek en wees erbij!

Wanneer je nog vragen hebt neem dan contact met me op. Het lijkt me erg fijn om je 11 november te zien op mijn verjaardagsfeestje:).

In liefde,

Yolentha

Yolentha is een medicijnvrouw van de nieuwe aarde en werkt met ceremoniële cacao en andere plant medicijnen. Ze is een begeleidende genezer en lichtwerker waardoor haar ceremonies een energetische helende ervaring zijn voor lichaam, geest en ziel. Ze begeleidt zielen in hun ontwakingsproces en leeft en deelt haar pad van onvoorwaardelijke liefde. Hierin werkt ze nauw samen met spirits, (aarts) engelen, galactische wezens, moeder aarde en de divine (God).

Deelneemster aan een ceremonie van Yolentha: "De ceremonie was echt precies wat ik nodig had, alles was voor mij perfect en ik ben Yolentha echt enorm dankbaar. Wat een prachtmens met een hele fijne energie!" 

De wijze van reizen tijdens deze ceremonie is mild, zachtaardig en niet psychedelisch. Laat je verrassen; je gaat op een prachtige spirituele reis naar het hart en breng balans in zowel het hartchakra als de wortel,- sacraal,- en zonnevlecht chakra.

Middels ademwerk, meditatie, visualisatie, sound healing, zang, lichaamswerk en energetisch werk neemt Yolentha je mee op een avontuur vol bijzondere rituelen. Ze begeleidt de ceremonie o.a. met haar sjamanistische drum en handpan.

Contra-indicaties

Raadpleeg ons voor overleg bij medische indicaties zoals hartkwalen, te hoge bloeddruk en zwangerschap.

(!) Houd er rekening mee dat je 1 tot 2 dagen van te voren geadviseerd wordt om een dieet te volgen ter voorbereiding op de ceremonie.

Deel dit evenement

bottom of page