top of page

za 07 okt

|

Hoogwoud

Kakau Bliss Ceremonie - met Mauricio Lobao & Yolentha Ram

"Ontdek de helende kracht van Psilocybine in onze Kakao Bliss Ceremonie. Reserveer jouw plek voor deze transformerende ervaring op 7 oktober."

Kakau Bliss Ceremonie - met Mauricio Lobao & Yolentha Ram
Kakau Bliss Ceremonie - met Mauricio Lobao & Yolentha Ram

Tijd en locatie

07 okt 2023, 11:30 – 21:30

Hoogwoud, Hoogwoud, Nederland

Over het evenement

"Kakau Bliss Ceremonie: Zielsverdieping met Psilocybine"

Ervaar de transformerende kracht van de Psilocybine Kakau Bliss Ceremonie op 7 oktober. Dit plantmedicijn reikt diep in je onderbewuste en biedt bijzondere inzichten die je levenspad kunnen veranderen. Laat je verassen en bovenal, laat je inspireren.

Deze unieke ceremonie omvat prachtige (live) muziek, rituelen en energetisch lichtwerk, alles ontworpen om heling op zielsniveau te brengen en een diepe verbinding tussen hart, lichaam en geest te faciliteren.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze "psychedelic shamanic soundjourney" neemt de getalenteerde muzikant en sjamaan Mauricio Lobao je mee op een reis die je spirituele ontwikkeling zal stimuleren. Je zult genezing ervaren diep in je ziel, inzichten ontvangen en transformeren op meerdere lagen van je zijn. Psilocybine Kakau Bliss, ook bekend als cacao of choco bliss chocolaatjes, zal fungeren als je gids tijdens deze prachtige verdiepende reis. Deze "Earth Medicine" biedt niet alleen fysieke genezing, maar ook heling op zielsniveau. Voor mij persoonlijk voelt zal als een zusje van de grootmoeder spirit, vanwege de liefdevolle en genezende krachten die ze in zich draagt.

Door middel van rituelen, mantra's, sound healing en energetisch werk zullen we de diepte van je ziel verkennen en verbinden met gelijkgestemde zielen. Deze bijzondere ervaring vindt plaats in de prachtige omgeving van de kop van Holland, waar de ceremonie bij goed weer grotendeels buiten zal plaatsvinden.

Reserveer hier jouw plek en betaal de aanbetaling via de shop!

Om deel te nemen aan deze bijzondere ceremonie, reserveer je jouw plek via deze pagina en betaal je een aanbetaling van € 98,- binnen 3 werkdagen om je plek definitief te reserveren. We sturen geen herinneringen per e-mail, dus zorg ervoor dat je de aanbetaling tijdig regelt.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van toekomstige evenementen en ceremonies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Ontmoet je gidsen

Yolentha Ram: Als medicijnvrouw van de nieuwe aarde deelt Yolentha oude wijsheid en haar zielskracht om zelfheling te bevorderen. Haar missie is om het collectieve bewustzijn te verruimen en mensen te helpen herinneren dat ze een ziel zijn en ze opweg te helpen hun potentieel te vinden. Ze werkt nauw samen met spirituele gidsen, voorouders, lichtwezens en Moeder Aarde.

Mauricio Lobao: Deze getalenteerde muzikant en sjamaan uit Brazilië faciliteert een unieke psychedelische sjamanistische muzikale reis, afgestemd op het plant medicijn. Zijn muziek en sound healing zijn helend op zielsniveau en brengen een uniek karakter naar de ervaring aan deze ceremonie.

Praktische informatie

 • Datum: 7 oktober
 • Locatie: Kop van Holland
 • Prijs: € 198,- (kleine portemonnee) / € 218,- (ruimere portemonnee)
 • Aanbetaling: € 98,-

Reserveer nu en ervaar de helende kracht van de Psilocybine Kakau Bliss Ceremonie. Na ontvangst van je aanbetaling is je plek definitief gereserveerd.

Contra-indicaties

 • Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven kunnen niet deelnemen aan deze ceremonie.
 • Gebruik van bepaalde medicijnen zoals antidepressiva, bètablokkers en bloeddrukverlagende middelen kan deelname beïnvloeden. Stop indien mogelijk minstens 3 dagen voor de ceremonie met medicatie, maar raadpleeg eerst je huisarts.
 • Mensen met hartproblemen en hoge bloeddruk moeten vooraf overleggen met hun zorgverlener.
 • Personen met psychologische aandoeningen zoals borderline, schizofrenie en psychoses moeten eerst overleggen met hun behandelaar.
 • Verslaving aan drugs en alcohol.

Je ontvangt een week voor de ceremonie uitgebreide informatie over de voorbereiding, waaronder een geadviseerd dieet voor 3-5 dagen.

Veelgestelde vragen

 1. Ik heb geen ervaring met plant medicijnen, hoe weet ik of dit voor mij geschikt is? - Je bent hier niet toevallig beland; als je nieuwsgierig bent naar de ceremonie met Psilocybine Kakau Bliss, is dit vaak een teken dat het het juiste moment is om deze ervaring aan te gaan.
 2. Hoe gaat een ceremonie in z'n werk? Wat kan ik verwachten? - Het is het beste om met zo min mogelijk verwachtingen te komen, zodat je open staat voor de ervaring. Veiligheid en een liefdevolle omgeving staan voorop, waarin jij je gedragen en op je gemak zult voelen.
 3. Hoe groot zijn de groepen? - Dit verschilt per ceremonie en locatie, maar deze ceremonie met Mauricio bevat meestal tussen de 11 en maximaal 14 personen.
 4. Wat is het verschil tussen small wallet en bigger wallet? - Deze opties zijn er zodat je kunt kiezen op basis van je eigen financiële situatie.
 5. Is dit plant medicijn vergelijkbaar met ayahuasca of andere plant medicijnen? - Elk plant medicijn heeft zijn eigen spirit en werking. Psilocybine Kakau Bliss is een speels en liefdevol plantmedicijn dat je diep in je ziel zal raken zonder de neiging tot overgeven zoals bij ayahuasca.
 6. Als terugrijden geen optie is? - We kunnen meestal carpoolen regelen en er is ook de mogelijkheid om te blijven overnachten op locatie voor € 10 - 25,-.
 7. Hoe integreer ik mijn ervaring? - Na de ceremonie ontvang je een uitgebreide nazorgmail met suggesties voor het integreren van je ervaring.
 8. ENGLISH: when there will be people joining who do not understand any Dutch... - We zullen de opening en sluiting van de ceremonie in het Engels uitleggen en vertalen indien nodig.

Heb je meer vragen, neem dan alsjeblieft contact met me op.

#chocobliss #psilocybine #cacaobliss #cacao #ceremonie #chocoblissceremonie #alternatievetherapie #kakaubliss

Deel dit evenement

bottom of page