top of page

zo 17 dec

|

Hilversum

Sacred Earth Healing Retreat

Op 17 december kom je aan op de prachtige locatie van de Hoorneboeg aan de Hilversumse hei en wordt je ontvangen in de Luwte, een heerlijke terugtrek plek in het bos. Een plek die uitnodigd voor verstilling, rust en ontspanning. Een heerlijk eindejaarsretreat in het bos.

Sacred Earth Healing Retreat
Sacred Earth Healing Retreat

Tijd en locatie

17 dec 2023, 09:30 – 17:00

Hilversum, Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum, Nederland

Over het evenement

Sacred Earth Healing Retreat - een uniek eindejaarsretreat in Nederland.

Op 17 december kom je aan op de prachtige locatie van de Hoorneboeg aan de Hilversumse hei en wordt je ontvangen in de Luwte, een heerlijke terugtrek plek in het bos. Een plek die uitnodigd voor verstilling, rust en ontspanning dankzij onder andere de inspirerende styling van de lichte serre waar we samenkomen. Het wordt een dag van inspiratie en dankbaarheid. 

Een eindejaarsretreat waar je bewust even mag 'zijn' en mag 'zakken'. We blikken terug op het afgelopen jaar en kijken vooruit naar 2024 middels prayers & rituelen, een sacred cacao ceremonie, een yoga nidra meditatie & visualisatie reis en een helende ademreis met magische soundscape.

Wil je meer lezen over de inhoud van dit retreat dan verwijs ik je door naar de pagina van het retreat.

Bezoek & lees meer: Sacred Earth Retreat - 17 december

Holistisch eindejaarsretreat op de locatie van de Hoorneboeg in Hilversum. Een magisch retreat op een winterse sprookjesachtige dag!

Ticketprijs voor de kleine portemonnee en mijn community is € 188,- incl. btw

Ticketprijs voor de grotere portemonnee & op factuur is € 212,- incl. btw

Termijnbetaling is mogelijk:

Binnen 2-3 termijnen en de laatse betaling moet een week voor het retreat binnen zijn. Neem contact op om dit af te spreken.

Vol = Vol :)

Je reserveert jouw plekje hier maar deze is pas definitief na ontvangst van betaling, Dit doe je via onderstaande link en de site van Hipsy.

Boek dit retreat hier en wees zeker van een plek. We hebben je er heel graag bij.

Deel dit evenement

bottom of page