top of page

za 20 apr

|

Lijnden

De helende kracht van Cacao, Adem en Sound

Ervaar de helende werking van het hartmedicijn Cacao, in samenspel met de kracht van een Ademreis en de betoverende klanken van Sound healing, (live) muziek en zang.

De helende kracht van Cacao, Adem en Sound
De helende kracht van Cacao, Adem en Sound

Tijd en locatie

20 apr 2024, 15:00 – 18:30

Lijnden, Hoofdweg 71E, 1175 KM Lijnden, Nederland

Over het evenement

DE HELENDE KRACHT VAN CACAO, ADEM EN SOUND

Luisterend naar de stem van je hart

Ervaar de helende werking van het hartmedicijn Cacao, in samenspel met de kracht van een Ademreis en de betoverende klanken van Sound healing, (live) muziek en zang. Deze krachtige elementen komen samen in een ceremonie; voor jou te ervaren in een kleine groep met de professionele begeleiding van Yolentha en Mireille. 

Yolentha en Mireille nemen je deze zaterdagmiddag mee op een betoverende reis; een liefdevolle uitnodiging om te verzachten, openen, helen en diep te verbinden met jezelf. 

Dit wordt een hele bijzondere ervaring! Koop hier je ticket

CEREMONIËLE CACAO 

Cacao nodigt uit om te openen en verbinden met je hart. Het brengt de hartenergie in balans en helpt om uit het hoofd, meer in het lichaam te zakken. We drinken de cacao met intentie om meer in contact komen met je gevoel, je intuïtie en je innerlijke stem; de stem van je hart. 

ADEMREIS

Tijdens de ademreis ga je op ontdekking met de kracht van je eigen adem. Met je adem breng je je aandacht en bewustzijn naar dat wat diep in jou leeft en je mogelijk tegenhoudt om de innerlijke stem van je hart te volgen. Het activeert het zelfhelende vermogen om los te laten wat niet meer dient en meer ruimte in te nemen in jezelf; jouw essentie, waarheid en leven.

SOUNDHEALING, LIVE-MUZIEK & ZANG

De aardende werking van geluid, klanken en vibraties ondersteunen je de ervaringen met cacao en adem verder in diepe ontspanning te integreren en ontvangen. Het nodigt uit tot het ervaren van diepe ontspanning en kan leiden tot verdere transformatie in verbinding met jezelf. 

BEGELEID DOOR YOLENTHA

Yolentha is een moderne medicijnvrouw van de nieuwe tijd. Ze is gepassioneerd over de helende eigenschappen van planten en kruiden, zoals ceremoniële cacao. Sinds enkele jaren biedt ze magische ceremonies aan waarin ze haar kennis deelt over cacao, sjamanisme, de plantmedicijn en spirit wereld. Ze heeft gewerkt met sjamanen in Guatemala en heeft jarenlange ervaring in het werken met plantmedicijnen. Naast ceremonialist werkt Yolentha als energetisch healer, gericht op Innerlijk Kind Healing, Voorouderhealing, Zelfliefde Healing, Vorige levens en Bewustzijnstranformatie. 

BEGELEID DOOR MIREILLE 

Mireille is initiatiefneemster van The STUDIIO en is op een magische missie om de wereld weer te vertragen voor meer bewustzijn en diepe verbinding . 

“Als ervaringsdeskundige in vertragen en mentor in bewustzijn neem ik je graag mee op deze betoverende, innerlijke ontdekkingsreis. Een reis in jouw eigen wonderlijke wereld waar ingrediënten zoals gerichte aandacht, bewustzijn en verzachting je kunnen brengen tot een diepere, blijvende verbinding met jezelf.” Mireille biedt in groep of 1:1 een lichte, veilige en geaarde energie waarin je de ruimte voelt om met toegankelijk en speelse tools zoals yoga, adem, meditatie, lichaam- en energiewerk je eigen diepere essentie en waarheid te voelen, (her)ontdekken en ervaren. 

PRAKTISCH 

Zaterdag 20 april 

15:00 - 18:30 

12 deelnemers 

€ 111,-,  Koop hier je ticket

(inclusief thee, gezonde snacks en een lekker soepje)

*Voor leden van The STUDIIO of Yolentha’s community € 99,- 

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Yolentha en ontvang de community kortingscode, via www.yolentharam.com.

LIEFDEVOLLE NOTES

· Cacao heeft een zachtaardige, veilige werking en is niet psychedelisch. 

· Er zijn een paar contra-indicaties bij het drinken van cacao, die lees je hieronder. Doe je graag mee, maar drink je liever geen cacao? Laat het ons dan weten.

· Ervaring met cacao of adem is niet nodig. Laat je heerlijk verwonderen in open ontdekking. 

· English: if you do not understand Dutch and you would like to join the ceremony, please let us know. 

CONTRA-INDICATIES CACAO & ADEM

Hart- en vaatziektes, anti-depressiva, hoge bloeddruk, hartfalen, epilepsie, glaucoom, hyperventilatie, zware astma, intense paniekaanvallen of psychose, laat het ons weten als je hier graag meer over wilt weten. Ben je zwanger? Neem dan vooraf even contact met ons op ivm een lichtere dosis cacao en het aanpassen van de ademreis. 

Een aantal dagen voorafgaand aan de ceremonie ontvang je een voorbereidende mail met extra informatie. Houdt rekening met een plantaardig dieet vanaf 1-2 dagen van tevoren. 

Deel dit evenement

bottom of page