top of page

zo 30 apr

|

Vogelenzang

Return to the heart ~ Cacao Ceremonie

Een bijzondere en vooral inspirerende cacao ceremonie waarin Yolentha haar kennis en wijsheden deelt over ceremoniële cacao, moeder aarde, de ziel en kennis deelt die ze heeft opgedaan tijdens haar reis in cacao land Guatemala waarin ze gewerkt heeft met Mayan elders.

Return to the heart ~ Cacao Ceremonie
Return to the heart ~ Cacao Ceremonie

Tijd en locatie

30 apr 2023, 13:30 – 16:00 CEST

Vogelenzang, Bekslaan 22, 2114 AR Vogelenzang, Nederland

Over het evenement

Return to the heart Cacao Ceremonie

met Yolentha Ram

30 April 13:30 -  16:00 uur

Spiritueel centrum Oohm in Vogelenzang

Energy exchange € 55,- inclusief btw.

Boek je ticket voor de cacao ceremonie via de website van Oohm - ga naar het event van 30 april

Een bijzondere en vooral inspirerende cacao ceremonie waarin Yolentha haar kennis en wijsheden deelt over ceremoniële cacao, moeder aarde, de ziel en kennis deelt die ze heeft opgedaan tijdens haar reis in cacao land Guatemala waarin ze gewerkt heeft met Mayan elders. We drinken de cacao met intentie, die ons helpt een brug te vormen van het hoofd naar ons hart.

Return to the heart ~ dankzij deze magische cacao ceremonie. Een bijzondere aardse, spirituele en helende ervaring voor de ziel gecombineerd met oude Sjamaanse rituelen en wijsheden, energetisch werk en inspirerende teachings.

Ceremoniële cacao wordt al eeuwenlang door de Maya's en Azteken gebruikt voor genezing, voor ceremonies en het vinden van antwoorden. Het is en wordt nog steeds gebruikt om verbinding te maken met geesten, goden en godinnen, moeder aarde, de natuur en de onzichtbare wereld. 

Stel je voor dat cacao al eeuwen op deze planeet bestaat en dat veel wijze stammen het hebben gebruikt voor persoonlijke en spirituele groei, deze kennis en ervaring deelt Yolentha graag met jou tijdens deze ceremonie.  Ceremoniële Cacao is een krachtig medicijn van moeder aarde dat veel voedingsstoffen en mineralen bevat en zeer gezond is voor het fysieke en mentale lichaam. Cacao helpt ook om je innerlijke bewustzijn te verdiepen en een diepere verbinding met je ziel te verkennen. Ze helpt om je hart te openen en meer balans te vinden in het moment. Een ceremonie zal prachtige sjamanistische rituelen, mantra's, visualisatie, ademwerk, beweging en klankhealing omvatten en brengt een helende en liefdevolle ervaring voor de ziel en het hart. Vanuit verzachting en compassie mag je even 'zijn' en mag alles gevoeld worden.

Boek hier je ticket - let op, ga naar het event van 30 april.

Yolentha is een medicijnvrouw van de nieuwe aarde en werkt met ceremoniële cacao en andere plant medicijnen. Ze is een begeleidend genezer en lichtwerker waardoor haar ceremonies een energetische helende ervaring zijn voor lichaam, geest en ziel. Yolentha bewandelt haar pad vanuit onvoorwaardelijke liefde en stemt zich af op de kracht van moeder Aarde en de energie van de Bron. Onderdeel van haar missie is andere zielen te helpen in hun aardse reis.

Groepshealing: Yolentha werkt samen met Spirits, Lichtwezens, Aarts Engelen, Moeder Aarde en de Bron in het energetische werk wat ze biedt. Deze groepshealing is een bijzonder extraatje die je op zielsniveau helpt obstakels behorende bij het verleden te doorbreken en oude gedragspatronen te herkennen en los te laten. In het bijzonder werkt ze met haar overleden vader, voorouders en spirits verbonden aan de deelnemers aan haar ceremonies. Yolentha spreekt twee licht talen en indien het zich aandient tijdens de ceremonie zal je mogelijk een licht activatie en transmissie ontvangen, een overdracht van ziel tot ziel.

Cacao is niet psychedelisch, zeer veilig en zachtaardig om te ontdekken en mee te verbinden. Houd er rekening mee dat als je zwanger bent je mee kunt doen maar een lichtere dosis cacao zult nemen (vergeet niet om Yolentha van tevoren op de hoogte te stellen). Er zijn contra-indicaties bij o.a. een te hoge bloeddruk, hartfalen en medicijngebruik, laat het ons weten wanneer je hier meer over wilt weten.  Enkele dagen voor de ceremonie ontvang je meer informatie voor de voorbereiding en een 1-2 dagen plantaardig voedingsadvies.  Meer info over ceremoniële cacao of yolentha: www.yolentharam.com/cacao-ceremonie

Deel dit evenement

bottom of page