top of page

zo 06 nov

|

Oohm, Vogelenzang

Cacao & Rose Ceremony ~ 6 nov ~ Oohm

Cacao en 'Rose' is een liefdevolle planten alchemie die ons helpt de energie in het hart te openen en hierin te verzachten. Yolentha neemt je tijdens deze prachtige ceremonie mee op een verdiepende reis van de Ziel. Verwacht een spirituele en aardse ervaring.

Cacao & Rose Ceremony ~ 6 nov ~ Oohm
Cacao & Rose Ceremony ~ 6 nov ~ Oohm

Tijd en locatie

06 nov 2022, 14:00 – 16:30 CET

Oohm, Vogelenzang, Bekslaan 22, 2114 AR Vogelenzang, Nederland

Over het evenement

Cacao & Rose Ceremony | Shamanic Rituals | Mantra | Body Movement | Inner healing work | Breathwork and Meditations

Boek een ticket via Oohm.nl/events

Cacao en 'Rose' is een liefdevolle planten alchemie die ons helpt de energie in het hart te openen en hierin te verzachten. Yolentha neemt je tijdens deze prachtige ceremonie mee op een verdiepende reis van de Ziel. Heilige cacao en de rozen plant is een bijzonder helende samenstelling van planten die helpen jouw zintuigen te openen, in liefde te 'zijn' en te ervaren wat er gevoeld mag worden. Aan zowel cacao als de roos is een eeuwenoude vrouwelijke spirit verbonden. Ze helpen ons te verzachten in onze vrouwelijke energie (waardoor we beter kunnen voelen) en onze chakra's te balanceren. Zowel voor mannen als voor vrouwen is dit een liefdevolle, verzachtende ervaring waardoor het moment in het 'nu' omarmd kan worden en innerlijke ervaringen rondom verdriet vanuit liefde omarmd en geheeld kan worden. Je zal gedragen worden vanuit Yolentha haar professionele maar vooral liefdevolle aandacht. 

Yolentha is een medicijnvrouw van de nieuwe aarde en werkt met ceremoniële cacao en andere plant medicijnen. Ze is een begeleidende genezer en lichtwerker waardoor haar ceremonies een energetische helende ervaring zijn voor lichaam, geest en ziel. Ze begeleidt zielen in hun ontwakingsproces en leeft en deelt haar pad van onvoorwaardelijke liefde. Hierin werkt ze nauw samen met spirits, (aarts) engelen, galactische wezens, moeder aarde en de divine (God).

Wat is ceremoniële cacao

Het is een plant medicijn die helpt te gronden in het moment en uitnodigt om vanuit het hart in de diepere lagen van het Bewustzijn te zakken. Emoties kunnen liefdevol en intenser worden ervaren. Zintuigen worden geprikkeld en geopend. De cacao waar Yolentha meewerkt komt uit Guatemala en is ceremonieel bereidt, de cacao is hierdoor heel puur, onbewerkt en krachtig. Cacao wordt reeds eeuwenlang door de Maya's en Azteken ingezet voor ceremonies, healingwerk en om verbinding te ervaren met de Goden, Godinnen, moeder Aarde, Spirits en de Ziel. Ceremoniële cacao heeft nog meer voordelen waar Yolentha meer over vertelt aan het begin van de ceremonie.  

De Roos

Als we aan de prachtige 'Rose' denken, denken we al snel aan de liefde. Dat is niet voor niks, de roos is liefdevol, zacht en draagt een vrouwelijke energie. Ook aan de eeuwenoude roos zit een prachtige vrouwelijke spirit verbonden met veel wijsheid. Ze is verzachtend voor de baarmoeder, voor de familiaire vrouwelijke lijnen en voor de vrouwelijke cyclus. Ook voor mannen is de roos een interessante plant die kan gidsen in het ervaren van de vrouwelijke energie naast de mannelijke energie en kan ondersteunen deze in balans te brengen.

Boek een ticket voor de Cacao & Rose Ceremony via Oohm.nl/events

Deze ceremonie nodigt je uit om te verbinden met de vrouwelijke, zachte (moeder) energie in jou. Ook is het een inspirerende ceremonie om de verbinding met je moeder, dochter, vrouw of vriendin te helen en/of te versterken.

Deelneemster aan een ceremonie van Yolentha: "De ceremonie was echt precies wat ik nodig had, alles was voor mij perfect en ik ben Yolentha echt enorm dankbaar. Wat een prachtmens met een hele fijne energie!" 

De wijze van reizen tijdens deze ceremonie is mild, zachtaardig en niet psychedelisch. Laat je verrassen; je gaat op een prachtige spirituele reis naar het hart en breng balans in zowel het hartchakra als de wortel,- sacraal,- en zonnevlecht chakra.

Middels ademwerk, meditatie, visualisatie, sound healing, zang, lichaamswerk en energetisch werk neemt Yolentha je mee op een avontuur vol bijzondere rituelen. Ze begeleidt de ceremonie o.a. met haar sjamanistische drum en handpan.

Klik hier om je plek te reserveren

Contra-indicaties

Raadpleeg ons voor overleg bij medische indicaties zoals hartkwalen, te hoge bloeddruk en zwangerschap.

(!) Houd er rekening mee dat je 1 tot 2 dagen van te voren geadviseerd wordt om een dieet te volgen ter voorbereiding op de ceremonie.

Deel dit evenement

bottom of page