top of page
_MG_0465.jpg

Truffel ceremonies voor Innerlijke heling en Groei

Een magische reis naar zelfontdekking

Ik neem je mee op een spirituele ervaring met de bijzondere helende krachten van plantmedicijnen. Ga op een innerlijke ontdekkingsreis, voor meer verbinding, zingeving, heling en inspiratie. Ervaar een betoverende ceremonie met truffel en cacao, ook bekend onder de naam choco bliss of cacao bliss.

Waarom een truffel ceremonie?

Truffel Ceremonies en Cacao Bliss ceremonies zijn meer dan alleen een ervaring; ze zijn een reis naar de kern van jezelf. Geleid door eeuwenoude tradities, rituelen, magische muziek en energetisch healingwerk, bieden de ceremonies een unieke kans om in contact te komen met je innerlijke kracht en wijsheid. Ontdek het potentieel van plantmedicijnen, die al eeuwenlang worden vereerd vanwege hun helende eigenschappen en het vermogen het bewustzijn te verruimen. Plantmedicijnen brengen meer verbinding tussen de mens op aarde.

Verbinding: stap uit de race van de dag en neem een moment om naar binnen te keren

Innerlijke Heling: Heel trauma en oude energetische wonden van het verleden of het heden

Verhoogd Bewustzijn: open je zintuigen en innerlijke portalen voor een verhoogd bewustzijn en meer verbinding met jezelf en de wereld om je heen

Innerlijke groei: Leer jezelf op een dieper niveau kennen en ontvang nieuwe inzichten en perspectieven tijdens een bijzondere innerlijke reis met een eeuwenoud wijs plantmedicijn.

Wanneer weet je of dit iets voor jou is?

Luister naar de roeping. Dat is stap één. Wanneer plantmedicijnen herhaaldelijk op je pad komen en er ontstaat een nieuwsgierigheid bij je, dan voelt dat voor mij altijd als een fluistering van de ziel die tegen je zegt "hier mag je iets mee". Dan ga je op onderzoek uit en zoek je de juiste persoon bij wie je een veiligheid ervaart en herkenning in voelt, die persoon, wellicht ben ik dat, kan jou waarschijnlijk een hele mooie betekenisvolle ervaring brengen.

Onze Truffel Ceremonies zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar een diepere verbinding met zichzelf en de wereld om hen heen. Of je nu nieuw bent in de wereld van spirituele ontdekking of een doorgewinterde ontdekkingsreiziger, onze ceremonies bieden een veilige en ondersteunende omgeving voor persoonlijke groei en transformatie. Dit zijn nog een aantal redenen waar een plantmedicijn ceremonie met truffel of cacao bliss je bij zou kunnen helpen:

review1.png

Je voelt behoefte om meer tot jezelf te komen en innerlijke rust te ervaren

Je ervaart nieuwsgierigheid naar het onbekende en wilt jezelf graag spiritueel ontwikkelen

Je loopt al een tijdje vast, zit niet lekker in je vel en weet niet waar je moet beginnen jezelf weer te vinden

Je ervaart last van terugkerende belemmerende gedrags,- en gedachtepatronen die je geluk in de weg staan

Je ervaart fysieke, mentale en/of energetische ongemakken die je niet altijd kunt duiden

Iets mag er anders, je bent toe aan verandering en vernieuwde inspiratie

Professionele en veilige ceremonies

Onder begeleiding van Yolentha Ram & team

Magisch, Professioneel en een Liefdevolle Omgeving, dat is waar ik voor sta tijdens iedere ceremonie. Het belangrijkste voor mij, is dat jij je veilig voelt om op reis te gaan naar jouw eigen binnenwereld en mag gaan ontdekken wat voor grootsheid er in je verscholen ligt.

Met jarenlange ervaring in het werken met plantmedicijnen en zelf veel heling en innerlijk werk te hebben gedaan met diverse plantmedijcen, zoals Ayahuasca, San Pedro, Changa, Kambo, Truffel, Mushroom, Cacao Bliss en Cacao, weet ik als geen ander hoe het is om op reis te gaan met een plantmedicijn. Daarnaast werk ik als energetisch healer en zielscoach en begeleid ik mensen rondom trauma heling en bewustzijnstransformatie.

 

De ceremonies zijn een ervaring die je nooit meer zult vergeten. Samen met een professioneel team, sta ik voor je klaar. Wil je wat vragen? Neem dan gerust contact op.

 • Facebook
 • LinkedIn
 • Instagram
_MG_2846-63 - kopie.jpg
review 2.png

De helende kracht van Cacao Bliss

De truffel & Cacao Bliss chocolaatjes bestaan uit een krachtige alchemie van diverse planten en kruiden, gemaakt door een alchemist met veel kennis van de plantenwereld. Deze alchemist staat in een diepe verbinding met de Inca's en de spirits van de bossen. Naast rauwe cacao, psilocybine truffel en diverse kruiden zit er ook de MAO-remmer Caapi in Cacao Bliss, waardoor je kunt opereren in de psyche van het (onder-)bewustzijn. Je reist veilig en met professionele begeleiding af naar diepere lagen in jouw bewustzijn.

 

De combinatie van de ingrediënten stimuleren bij het openen van het hart, openen de zintuigen en brengen waardevolle inzichten. Er is ruimte voor spirituele groei, innerlijk werk, emotionele, fysieke en spirituele heling.

De cacao bliss psilocybine chocolaatjes assisteren bij het openen van jouw hartchakra waardoor je hartenergie gaat stromen, het medicijn gidst je en brengt je op een liefdevolle manier daar naartoe waar jij mag voelen, mag ontvangen en mag loslaten.

Ceremonieruimte.jpg

Een groepsceremonie vs. een prive ceremonie

Een groepsceremonie is een prachtige ervaring. Samen met een fijne groep gelijkgestemden van 6 tot 15 personen, ervaar je een dag die je nooit zal vergeten. Het bijzondere aan een groepsceremonie is dat de groep altijd klopt. Wat betekent, dat iedereen die mee reist, veel aan elkaar zal hebben en er mooie verbindingen kunnen ontstaan. Waar we aan het begin van de reis nog onbekenden van elkaar zijn, zijn we na de reis vrienden, die elkaar erkennen, zien en waarderen. Weet wel dat je tijdens de reis vooral in je eigen reis ligt en dus niet met elkaar bezig bent.

Ik verzorg ook privé ceremonies aan individuen of koppels. Wanneer mensen voelen dat ze liever alleen willen reizen, omdat dat bijvoorbeeld veiliger voelt of omdat ze het zichzelf gunnen, dan kiezen mensen eerder voor een privé ceremonie. Het kan daarnaast heel bijzonder zijn om zo'n ervaring te kunnen delen met je geliefde of beste vriendin.

Wil je hier graag advies in ontvangen? Plan een belafspraak en ik help je graag verder.

_MG_2883-75_edited.jpg

"Laad je leiden naar de onbekende dieptes van je bewustzijn met de bijzondere gidsen truffel en cacao bliss en laat de magie van een ceremonie je hart inspireren tot op het niveau van de ziel."

In een ceremonie met de plantmedicijn en mij als gids, ontvang jij:

 • Professionele en kundige begeleiding

 • Een liefdevolle benadering en veilige omgeving

 • Van begin tot eind spaceholding en begeleiding

 • De begeleiding van helende muziek, zang en sound healing

 • Een openings- en sharings en sluitingsceremonie

 • Integratie en nazorg na de ceremonie

Nog een aantal redenen waarom een truffelceremonie wellicht voor jou een goed idee kan zijn:

 • Je wilt meer rust en vertrouwen ervaren

 • Je wilt graag groeien in zelfliefde en zelfwaardering

 • Je ervaart angsten en onzekerheden en wilt hier graag vanaf

 • Je bent opzoek naar antwoorden en duidelijkheid

 • Je bent nieuwsgierig naar plantmedijnen en vindt bijvoorbeeld Ayahuasca nog een te grote stap

 • Je zoekt richting voor je levenspad en zielsmissie

IMG-20210228-WA0004_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

Lucy

"Wauw wat een liefdevolle en intense ervaring heb ik mogen ervaren bij de Kakau Bliss ceremonie van Yolentha en Mauricio. Met ontzettend veel liefde hebben ze mij begeleid op mijn prachtige reis naar binnen.

 

Beide op hun unieke manier. Samen stralen ze een groot licht uit waardoor ik me ontzettend veilig en gezien voelde. Een ervaring die ik voor de rest van mijn leven meeneem."

FB_IMG_1605688032236_edited.jpg

Irene

"Dit was meer dan ik ooit had durven dromen. Ik kreeg ALLES. Het was de mooiste reis die ik had kunnen maken.

De ceremonie zelf was magisch. Het hielp me er naartoe. De geuren, kleuren, muziek en jullie alledrie. MAGISCH.

Het was precies het goede moment. Ik werd geroepen... Dank je wel. Je gaat mij zeker nog terug zien...."

Plan een ceremonie

Als je enthousiast bent geworden dan is de eerst volgende stap om te kijken wanneer er weer een ceremonie gepland staat in mijn agenda. Staat er nog niks gepland? Dan is het verstandig je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft, waarschijnlijk ben ik achter de schermen druk bezig weer ceremonies in te plannen.

Wat kost een ceremonie? Afhankelijk van de locatie, grootte van de groep en het type ceremonie bedraagt een truffel en/of cacao bliss ceremonie tussen de € 250, en € 380,- voor een groepsceremonie. Voor een privé ceremonie wordt de prijs apart bepaald.

Contra-indicaties plantmedicijnen

Bij het nemen van Truffel en Cacao Bliss dienen we rekening te houden met contra-indicaties, lees deze daarom goed door.

Deelnemen aan een microdoseringsprogramma of kakau bliss ceremonie is op eigen verantwoordelijkheid.

 • Je kunt niet deelnemen aan deze ceremonie wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft.

 • Medicatie zoals antidepressiva, beta blockers, bloeddrukverlagers. Indien mogelijk, stop met alle medicatie minstens twee weken voorafgaand aan de ceremonie, alleen wanneer dit op advies van de huisarts kan. Neem contact op voor overleg.

 • Medicatie voor hartproblemen en een te hoge bloeddruk.

 • Psychische indicaties zoals borderline, schizofrenie, psychoses. Ben je onder behandeling? Overleg dan eerst met je behandelaar.

 • Drugs & Alcohol Verslaving.

Cacao Bliss zijn de bekende psilocybine chocolaatjes die ook bekend staan onder de merknamen Choco Bliss.

Het plantmedicijn is een combinatie van cacao, truffel, hart openende kruiden en de MAO-remmer CAAPI.

FAQ - meest gestelde vragen

1. Waarom heten deze chocolaatjes en dit plantmedicijn bij jou soms Kakau Bliss ipv Cacao Bliss?

De psilocybine chocolaatjes met MAO-remmer zijn door een bedrijf vastgelegd onder de merknaam Choco bliss en hiermee bekend geworden op de markt, een ander bedrijf heeft de merknaam Cacao Bliss vastgelegd. Dit zijn twee namen waar de meeste mensen op zoeken. Dit betekende voor mij dat ik deze namen niet als merk en productnaam mag gebruiken, Kakau Bliss zijn dezelfde chocolaatjes als de Choco Bliss chocolaatjes (de beste op de markt).

2. Ik ben geïnteresseerd in een truffelceremonie. Lijkt een Cacao Bliss ceremonie hierop?

Goede vraag. Ja en nee.  Kakau Bliss is een plantmedicijn waar naast truffel nog diverse kruiden inzitten die hartopenend zijn en werken op het gelukshormoon. Daarnaast werkt de MAO-remmer CAAPI op de psyche en zorgt deze plant ervoor dat de prikkel naar de hersenen wordt afgeremd, daarnaast is het een anti-depressiva. Kakau Bliss, kent daardoor een net iets anders effect dan enkel en alleen truffel.

3. Ik vind het echt ontzettend spannend, wanneer weet ik of ik echt deel wil nemen?

Op een bepaald moment roept een plantmedicijn je, de nieuwsgierigheid blijft en je voelt in je buik dat je eigenlijk heel graag een ceremonie wilt bijwonen. Maar, dan komt de angst voor wat er gaat komen. Dit is heel normaal, heel menselijk en hoort helemaal  bij het proces. Vertrouw op je innerlijke stem en geluid en als je zo ver bent, weet dan dat je veilig bent en gedragen zal worden in een veilig en professioneel bad. Mocht je het nog te spannend vinden dan is het misschien een goed idee om eerst eens naar een cacao ceremonie te komen, net iets anders en een lichtere ervaring.

4. Kan Cacao Bliss mij helpen bij het helen van trauma en oude pijnstukken?

Ja, dat kan zeker. Een plantmedicijn zoals Cacao Bliss, brengt weer eenheid tussen het licht en het donker. Vanuit liefde mag je jouw eigen schaduwstukken ontdekken en helen. Er wordt een energie in jezelf geopend waardoor er ruimte staat om te helen en pijnstukken te transformeren en los te laten.

5. Hoe gaat een ceremonie in zijn werk? Wat kan ik verwachten?

Het beste is om zonder verwachtingen heen te gaan, want een plantmedicijn ceremonie loopt altijd anders dan jij verwacht. Iedere ceremonie en iedere groep is anders. Muziek is een belangrijk onderdeel van een ceremonie en gidst jouw reis met behulp van het plantmedicijn. Daarnaast ontvang je ook energetisch begeleidend healingwerk wat jouw reis ondersteunt en bekrachtigd.

6. Kan ik een ceremonie ook cadeau doen aan iemand?

Het kan zeker, maar het is wel belangrijk dat de ander er volledig achterstaat om deel te nemen aan een ceremonie. Want deze keuze kunnen wij niet voor een ander maken. Iemand moet er zelf klaar voor zijn.

7. Ik wil graag deelnemen aan de ceremonie maar ik kan dit niet betalen, is er iets mogelijk?

Ik denk graag met je mee, betalen in termijnen is in sommige gevallen mogelijk. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken, dan komen we er vast uit.

bottom of page