top of page

vr 26 aug

|

Beverwijk

Mother Earth & New Moon Microdose Ceremony

Een prachtige ceremonie waarin je kennismaakt met het Earth Medicine Kakau Bliss en je je verbindt met moeder Aarde en de energie van de nieuwe maan. Een helende, liefdevolle en transformerende ervaring.

Mother Earth & New Moon Microdose Ceremony
Mother Earth & New Moon Microdose Ceremony

Tijd en locatie

26 aug 2022, 18:00 – 22:00 CEST

Beverwijk, Breestraat 95-2, 1941 EG Beverwijk, Nederland

Over het evenement

Tickets hier

Mother Earth & New Moon Microdose Ceremony with Earth medicines cacao & kakau bliss

De bijzondere 'Earth Medicines' sacred cacao en een microdose van kakau bliss zullen je een spirituele verdiepende ervaring brengen en gidsen je om vanuit liefde te ervaren wat naar de oppervlakte mag stromen. In voorbereiding op de nieuwe maanfase in Maagd is deze ceremonie het juiste moment om een stabiele en zuivere ondergrond te creëren voor de fase in je leven die eraan zit te komen. Yolentha Ram is naast Earth Medicine vrouw ook energie- en lichtwerker. Ze biedt een prachtige spirituele en helende reis aan voor mensen hier op aarde die er klaar voor zijn om in het licht te gaan staan. Naast bijzondere rituelen, mantra's, meditaties, helende muziek met o.a. een handpan en drum, dans en ademwerk zal je jezelf verbinden met je natuurlijke staat van zijn in het moment van het nu.

Earth Medicines cacao en kakau bliss helpen Yolentha in het volbrengen van haar levensmissie hier op aarde: het collectief bewustzijn verruimen en mensen helpen te herinneren dat ze een ziel zijn en waarom ze hier op aarde zijn gekomen. De reis begint in het hart, het hart is de deur naar de Ziel. Ze werkt nauw samen met de spirits van de bossen en planten, engelen, spirit guides, moeder aarde, de bron (God) en gezamenlijk assisteren ze jou in jouw pad van heling en thuiskomen.

Ceremoniële Cacao, het medicijn voor het hart en jouw gids om te reizen naar de diepere lagen van jouw bewustzijn. Cacao wordt reeds eeuwenlang door de Maya's en Azteken ingezet voor ceremonies en om verbinding te ervaren met de Goden, Godinnen, Spirits en de Ziel. Het is een helende grondstof die ons geschonken wordt door moeder Aarde om focus te vinden, inzichten te ontvangen en om alle lichamen te helen. De wijze van reizen is mild en zachtaardig. Heilige cacao helpt balans te brengen in lichaam, geest & energie en helpt je om vanuit liefde te voelen en te ervaren wat er naar de oppervlakte mag komen.

Kakau Bliss gidst in het verbinden met jouw hogere zelf en brengt verdiepende inzichten. Een microdose is een fijne en veilige kennismaking met dit plant medicijn. De combinatie van de ingrediënten in Kakao Bliss stimuleren je bij het openen van je hart, openen de zintuigen en helpt je om in het hier en nu te zijn. De psilocybine helpt om in het onderbewustzijn (psyche) te opereren, waar we vanuit de lagen van de mind niet makkelijk bij komen. Ze is een geneesmiddel voor de ziel, uniek in haar soort en maakt het mogelijk om op een innerlijke en liefdevolle reis te gaan en inzichten te ontvangen. Middels het nemen van een microdose Kakao Bliss in combinatie met heilige cacao in een ceremoniële zetting, zal je op een uitnodigende, subtiele en liefdevolle manier aan de slag gaan met innerlijk werk wat zich in het moment aandient. Meer informatie over Kakau Bliss lees je op de website van Yolentha. Voor vragen neem je contact met ons op.

Let op / belangrijk: deze ceremonie is niet voor iedereen geschikt, lees de contra-indicaties onderaan deze pagina daarom goed door. Daarnaast is het belangrijk dat je tot drie dagen vóór de ceremonie een speciaal dieet kunt volgen. Informatie hierover volgt na aanmelding.

Contra-indicaties Let op (!): Bij het nemen van Kakau Bliss dienen we rekening te houden met contra-indicaties, lees deze daarom goed door.

  • Je kunt niet deelnemen aan deze ceremonie wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft.
  • Medicatie zoals antidepressiva, beta blockers, bloeddrukverlagers. Indien mogelijk stop met alle medicatie minstens 3 dagen voorafgaand aan de ceremonie, alleen wanneer dit op advies van de huisarts kan. Mail gerust voor overleg.
  • Medicatie voor hartproblemen en hoge bloeddruk.
  • Psychische indicaties zoals borderline, schizofrenie, psychoses. Ben je onder behandeling? Overleg dan eerst met je behandelaar.
  • Drugs & Alcohol verslaving.

Je ontvangt een week voorafgaand aan de ceremonie meer uitleg en advies voor de juiste voorbereiding, dit houdt ook in dat we je dringend adviseren om 3 tot 5 dagen van te voren een speciaal dieet te volgen.

Ook adviseren we je om 3 dagen vóór en na de ceremonie geen orgasme te krijgen i.v.m. het behoud van je levensenergie.

Tevens is het belangrijk dat je er zelf volledig achter staat om deel te nemen aan de ceremonie en dit niet onder 'groepsdruk' hebt besloten.

Na ontvangst van de aanbetaling gaan wij er vanuit dat je op de hoogte bent van alle contra-indicaties. Wij kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele gevolgen die voortvloeien uit het nemen van de kakau bliss chocolaatjes.

Tickets hier

Vrijdagavond 26 augustus van 18:00 - ca. 22:00 uur Ticket: € 88,- Plek voor max. 11 mensen Docent: Yolentha Ram Parkeren is gratis achter de studio op het Meerplein 110 in Beverwijk

Deel dit evenement

bottom of page