top of page

Algemene voorwaarden diensten & producten

Op deze pagina kun je terecht voor de algemene voorwaarden en boekings- en annuleringsvoorwaarden voor mijn diensten en producten. Mocht je ergens vragen over hebben hoor ik het graag.

Voor de Disclaimer- en annuleringsvoorwaarden rondom Healingsessies en trajecten, klik hier.

Boeking - en annuleringsvoorwaarden Retreats

Lees hier de algemene boeking- en annuleringsvoorwaarden voor retreats. Belangrijk: check per retreat of er eventuele aanpassingen op maat zijn gemaakt.

1.

De retreats en trajecten welke wij aanbieden zijn niet bedoeld ter vervanging van medisch noodzakelijke behandelingen of therapie.

2.

Breng ons op de hoogte van fysieke of mentale klachten bij aanmelding en reservering. Wees op de hoogte van eventuele contra-indicaties en geef het aan wanneer je ergens over twijfelt. Deelname is op eigen verantwoordelijkheid, ik kan niet aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fysieke of mentale klachten naderhand.

3.

Wanneer je gedurende het retreat het gevoel hebt dat je extra begeleiding nodig hebt, is het je eigen verantwoordelijkheid hierom te vragen. Wij doen altijd ons uiterste best om iedereen een veilig gevoel te geven en beschikbaar te zijn wanneer we het gevoel hebben dat we nodig zijn, maar we kunnen niet altijd in iemand zijn of haar hoofd kijken en zien wat zich daar afspeelt.

4.

Deelname aan het traject of het risico is geheel op eigen risico. Yolentha Ram en haar team is niet aansprakelijk voor eventuele letsel of schade van enigerlei aard, als gevolg van het verblijf en/of de activiteiten van de deelnemer. Ook kunnen wij niet aansprakelijk gehouden worden voor het verlies of beschadiging van eigendommen.

5.

Eventuele klachten dienen schriftelijk en gemotiveerd kenbaar gemaakt te worden aan Yolentha Ram. De indiener van de klacht ontvangt binnen 14 weken een reactie.

6.

Tijdens onze retreats hanteren wij een zero alcohol en drugs policy, ook zijn de retreats rookvrij. Wanneer dit een probleem is, dienen we hierover overleg te hebben.

7.

Het maken van foto’s en video/film of geluidsopnames is gedurende de retreat uitsluitend toegestaan na voorafgaande toestemming van Yolentha.

8.

Jij bent welkom, precies zoals je bent. We zijn iedereen als gelijken en dat is tevens de energie die we gezamenlijk gedurende het retreat dragen en vasthouden. Alles wat er tijdens het retreat ontstaat, gebeurt en gedeeld wordt, blijft binnen de veilige cirkel van het retreat en delen we nooit met anderen die geen deelnemers zijn geweest.

9.

We zijn met onze retreats altijd te gast op een prachtige locatie van anderen. We behandelen de locatie en de eigendommen met respect, alsof het ons eigen huis is. Wanneer er onverhoopt schade aangericht worden aan de locatie, dan worden deze kosten verhaald bij de veroorzaker.

10.

Annuleringsvoorwaarden & Refund

LET OP: lees goed de voorwaarden behorende bij het retreat door, waar je aan deel wilt nemen.

Tot 4 weken van tevoren                 75% van het totaalbedrag wordt teruggestort

Vanaf 4 weken van te voren          Geen terugbetaling, tenzij de plek kan worden opgevuld met iemand anders, dan krijg je 75% van het totaalbedrag teruggestort.

 

#Wanneer je er onverhoopt niet bij kan zijn, om wat voor reden dan ook, dan is je deelname door te verkopen aan iemand anders. Je kan je kaartje zelfs op ticketswap aanbieden.

#Bij afname en reservering van een retreatplek, ben je je bewust van de annuleringsvoorwaarden en neem je volledige verantwoordelijkheid wanneer je onverhoopt moet annuleren.

bottom of page