"Uit het hoofd, naar de adem, naar het hart,,

IMG-20191210-WA0162%20(1)_edited.jpg

Ciao! Ik ben Yolentha

Natuur, we zijn er allemaal onderdeel van en de afgelopen jaren besef ik dit meer en meer. Ik haal zoveel inspiratie uit de natuur; de mogelijkheid voor groei, de wisselingen van de seizoenen, de standen van de maan, de energie in en om ons heen. 

Het is een belangrijk onderdeel in mijn leven; onderdeel te zijn van- en natuur te integreren in mijn manier van leven.

In beweging blijven is voor mij een manier om de energie te laten stromen en balans te creëren in Body & Mind. Naast Yoga en Pilates ben ik in de zomer ook veel op het water te vinden en is kitesurfen een uitdagende hobby. In de winter, met een beetje geluk zoek ik de sneeuw op of maak ik een inspirerende reis in het buitenland.

Gebeurtenissen in het leven zijn voor mij een grote bron van inspiratie, hierdoor weet ik wat ik wil delen, leer ik mijn eigen normen en waarden kennen, kom ik dichter bij mijn bestemming in dit leven en begrijp ik anderen beter. Ik heb zelf veel Soul search werk verricht en voel nu dat ik als Soul Search mentor anderen mag helpen om dichter bij hun levensmissie te komen. Ontwaken, dat doen we samen.

MIJN MISSIE ~ MIJN DROOM ~ MIJN BIJDRAGE
Ik hoop een inspiratiebron te zijn voor anderen en bij te kunnen dragen in het vergroten en verruimen van het bewustzijn van de mensen om me heen. Ik wil mensen uitnodigen dicht bij zichzelf te blijven en ze te motiveren in het loslaten en vinden van acceptatie. Bovendien wil ik mensen ondersteunen in het creëren van een fysiek & mentaal gelukkige staat van zijn en goede gezondheid. Mijn bijdrage is jou te helpen groeien in jouw persoonlijke ontwikkeling, heling te brengen en je dichter bij jouw levensmissie te brengen. Daarmee hoop ik de wereld, samen met jou, een beetje mooier te maken.
IMG-20191208-WA0055.jpg

"Let life and things that happen in it, inspire you to learn, grow, accept and to evolve. Separate the ego from the conscious and allow the body to move with the conscious. Find your flow and be like water. 

Life is a series of natural and spontaneous changes. Don't resist them - that only creates sorrow. Let reality be reality. Let things flow naturally forward in whatever way they like. (Lao Tzu)

Constant change is an inherent part of the cause and effect nature of life - Parinamavada." 

IMG-20191208-WA0006.jpg
 ~Review~
We’ve been getting duo private Pilates lessons from Yolentha for almost a year now and we both absolutely love it! Yolentha is really fun and friendly but also always challenges us to better ourselves and our bodies. She creates tailor made lessons that address our specific needs and has an amazing eye for detail - she sees and helps us correct the smallest misalignments. We see and feel huge improvements in our bodies and wellbeing and would highly recommend Yolentha! ~ J & S
A97A3834_edited.jpg

Yolentha as a teacher & inspirator

One of kind

Ik kan mezelf gerust een technicus noemen op de mat, tot in het kleinste detail daag ik mezelf uit naar de lichamen van mensen in mijn lessen te kijken. Ik geef graag tips en het liefst ook hands-on assists om iemand in een veilige houding te krijgen. Veiligheid en progressie in beweging, per individu zie ik als een 'must' voor mezelf in het lesgeven.

Ik ondersteun jou graag in fysieke groei; sterker worden, blessures voorkomen, leniger worden en in het toelaten van ontspanning.

Want naast het fysieke plaatje zal ik je ook uitnodigen om los te laten en acceptatie te vinden in het moment. In een yogales neem ik je mee in een spirituele reis maar ook nuchtere beleving op de mat. In pilates daag ik je uit je grenzen te herkennen en te verzachten.

Jij bent zoveel meer dan alleen een lichaam of alleen een geest. Ik zie je graag als een One of kind - magisch wezen met persoonlijke wensen & uitdagingen. Ik sta voor je klaar om je op weg te helpen in jouw persoonlijke groei en missie voor een gezond en gelukkig leven.