logo-yolentha-grijs tranparant.png

"Be inspired by everything that happens in life. Learn, grow, accept and evolve."

-Yolentha-

A97A3749 - kopie.jpg

A Body~Mind~Spirit

teacher & inspirator

With Holistic approach

Ik zie mezelf graag als een inspirerend mens en hoop onderdeel te mogen zijn van het vergroten van het bewustzijn van de mensen om me heen. Middels een holistische benadering, waarin ik alles als één geheel zie, benadering ik mijn deelnemers en klanten altijd via het Body~Mind~Spirit drieluik.

Kijk op je gemak rond op mijn website voor mijn aanbod in groepslessen en privé sessies, workshops en retreats, cacao journey's en online lessen plus de Flow with Rhythm of Nature strandsessies.

Ik hoop je snel eens in het echt te mogen ontmoeten. Meer weten? Klik hier

WHERE TO FIND ME

Ik woon in omgeving Haarlem en geef hier met name mijn vaste yoga-  & pilateslessen. Onder andere bij Glow Yogastudio, Life Fit Centre, Oohm en Studio 44. Privé lessen geef ik ook, met name in Haarlem en omgeving.

Workshops en retreats geef ik op diverse locaties in binnen- en buitenland en in de zomermaanden ben ik regelmatig te vinden op het strand in Bloemendaal met de inspirerende Flow with Rhythm of Nature strandsessies.

 

Wanneer je vragen hebt kun je mij het beste een bericht sturen via contact

Blijf op de hoogte via deze website, Facebook, Instagram of meld je aan voor mijn nieuwsbrief

A97A3870-2.jpg

Holistisch inspirerende detox, retreats & workshops

Lijkt het je ook zo heerlijk om eens een dag of weekend volledig voor jezelf te hebben?

Om Body~Mind~Spirit in balans te brengen? Met veel passie en liefde organiseer ik mooie magische holistische workshops, dag- en weekendretreats. Wil je wat langer verdieping en ontspanning in een inspirerende omgeving? Dan is misschien mijn Eight Limbs of Yoga Retreat in Nicaragua iets voor jou (datum volgt).

Ben je geïnteresseerd in plant medicijn ceremonies zoals een Raw Sacred Cacao of een Choco Bliss Ceremonie dan kun je ook bij mij terecht, zowel voor groepsceremonies of privé ceremonies.

 Wanneer je vragen hebt of je ergens voor aan wilt melden ontvang ik graag via contact een bericht van je. Via mijn menu kom je terecht bij mijn workshops en retreats.

IMG_8297 (1).jpg

Cacao Journeys

Verbindend, Hart openend, (Door)voelend..

In deze prachtige journeys neem ik je mee op reis. Middels yoga, meditatie, dans, ademwerk, energiewerk, sound healing en natuurlijk de prachtige Cacao werken we toe naar een open en gebalanceerd hart. Je mag een volwaardige inspirerende workshop verwachten en verdiept de connectie met jouw pure Zijn.

We reizen naar de diepere lagen van ons (onder-) bewustzijn voor heling, verbinding en het ultieme gevoel van liefde.

Ben je toe aan een unieke en bijzondere ervaring? Lees dan snel verder..

Yolentha's Online Yoga, Pilates & Meditatie platform

Members Only

Wanneer je member wordt van mijn website krijg je toegang tot diverse fijne yoga- & pilateslessen plus geleide meditaties. Alle online lessen zijn toegankelijk voor alle niveaus. De prijzen om toegang te krijgen zijn bewust laag om het toegankelijk te houden maar je ontvangt er wel mooie kwalitatieve video's voor terug.

 

Zit je nog steeds thuis of ga je misschien met vakantie? Je kunt zelf kiezen hoelang je gebruik wilt maken van de online content. Interesse? Stuur me een bericht via contact. Kies voor de try-out deal van twee weken (€ 15,50) of voor een maand (€ 28,50) toegang tot mijn online platform.

Blijf op de hoogte via mijn website Facebook of Instagram @yolentharam voor live stream lessen. 

Reviews

A97A4055_edited.jpg

Angelique D.

Yoga ~  "Ik blijf enthousiast! Prachtig en fijn begin van de dag. Yolentha weet precies wat een ieder nodig heeft op de vroege ochtend... bijzonder want we zijn allemaal anders, maar komen ontspannen en herboren de les uit en kunnen beginnen aan een nieuwe dag." 

A97A3803_edited.jpg

Eva B.

  MOM♡2MOVE ~ "To all the expecting and (recent) post-partum mummies, I can highly recommend the outdoor bootcamp style classes Yolentha gives. She pays special attention to your posture and breathing. It’s a group class but feels more like a one-on-one session. Not affiliated with her just very pleased with her classes and she recently started them for herself."  

A97A4508_edited.jpg

Paul B.

Pilates ~ "Het is fijn om technische aanwijzingen te krijgen en gecorrigeerd te worden in de houdingen. Vooral omdat ik last heb van rugklachten. Dan weet je tenminste zeker dat je goed bezig bent, daarnaast is de privé sessie pittig en uitdagend!"