IMG_20200827_180457_212.jpg

Workshops

scroll

"Holistisch, Inspirerend & Verbindend,,

Flow with Rhythm of Nature

Let nature inspire you in becoming your true Self

Vanaf de lente, wanneer het weer wat warmer wordt, ben ik met regelmaat te vinden op het strand voor heerlijke yoga & meditatie sesssies.

Tevens organiseer ik inspirerende workshops met yoga, meditatie & sound healing (hand pan of sjamaanse drum) op het strand. 

Blijf op de hoogte door je aan te melden voor mijn nieuwsbrief.

IMG-20200521-WA0017.jpg
IMG_8297 (1).jpg
IMG-20201025-WA0008_edited_edited.jpg

Raw Cacao wordt al eeuwen lang ingezet door de Maya's en Azteken tijdens ceremonies voor het ervaren van heling en om verbinding te ervaren met de Goden, Godinnen, Spirits en de Ziel. Raw Cacao ondersteunt bij het openen van jouw zintuigen en bij het naar de oppervlakte brengen van onze emoties. Het geeft je immuunsysteem een flinke boost, helpt je te aarden en verbinding te voelen met moeder Aarde. Cacao en de Spirit van de cacao assisteert jou bij het openen van jouw hartenergie welke in verbinding staat met jouw Ziel. Hierdoor zul je dieper ervaren en in verbinding staan met je ware 'Ik'.

Verwacht een bijzondere, spirituele en verbindende workshop vol rituelen. Middels yoga, meditatie, ademwerk, energiewerk, dans en sound healing begeleid ik jullie naar een prachtige ervaring.

Tijdstip 15:00 - 17:15/17:30  uur

Jouw investering: € 47,- 

Eerst volgende: 22 aug 2021 

Wil je meer te weten komen over de voordelen en inhoud van de Cacao journeys? Klik dan hier.

Heart Opening Cacao Journeys
@Oohm in Vogelenzang

"Ervaar, laat los en laat je inspireren..,,

Workshops en retreats zijn soms dé manier om net even iets extra's te ervaren. Om je heel bewust te worden van het moment en hoe je je voelt in het moment. Met meer energie, een heldere geest en een verruimd liefdevol hart ga je weer naar huis. Daarnaast is het ook echt een cadeautje aan jezelf maar natuurlijk ook leuk om cadeau te geven aan een ander.

IMG-20190906-WA0012.jpg

Coming up

(datum volgt)

Yoga & Kite weekend Spain

ZAT 11 SEPT 2021

Elemental Chakra Dayretreat

Retreats >
Kite & Yoga >
90.jpg

Retreats

Lijkt het je leuk om eens een retreat bij te wonen? Klik dan snel verder voor meer informatie over mijn dagretreats, weekendretreats en retreats in het buitenland!