Workshops

scroll

"Holistisch, Inspirerend & Verbindend,,

Flow with Rhythm of Nature

Let nature inspire you in becoming your true Self

Vanaf de lente, wanneer het weer wat warmer wordt, ben ik met regelmaat te vinden op het strand voor heerlijke yoga & meditatie sesssies. Soms met een vleugje pilates tussendoor. 

Tevens organiseer ik inspirerende workshops met yoga, meditatie & sound healing (hand pan of sjamaanse drum) op het strand. 

Blijf op de hoogte door je aan te melden voor mijn nieuwsbrief.

IMG-20200521-WA0017.jpg
IMG-20201129-WA0016%20(1)_edited.jpg
IMG-20201025-WA0008_edited_edited.jpg

We beginnen deze workshop met een heerlijk puur cacao drankje. Pure cacao helpt je jouw zintuigen te openen en emoties naar de oppervlakte te brengen. Het geeft je immuunsysteem een flinke boost, helpt je te aarden en verbinding te voelen met moeder Aarde. Daarnaast ondersteunt cacao in het openen van jouw hartenergie welke in verbinding staat met jouw Ziel, jouw Spirit.

Als we onze intenties hebben gevormd duiken we in een heerlijke hart openende yoga flow waarin we onze hartenergie meer naar buiten laten komen en liefde zullen gaan ervaren voor wie we zijn en alles wat is.

 

We eindigen deze mooie flow met een verdiepende meditatie onder begeleiding van het krachtige geluid van een Sjamanistische drum die ook een helend effect kan hebben.

Na deze workshop ben je er klaar voor om 2021 met een open hart te omarmen.

Bijdrage € 45,- (Je ontvangt € 5 korting via mijn nieuwsbrief) 

Heart Opening Cacao Journey

Datum volgt

"Ervaar, laat los en laat je inspireren..,,

Workshops en retreats zijn soms dé manier om net even iets extra's te ervaren. Om je heel bewust te worden van het moment en hoe je je voelt in het moment. Met meer energie, een heldere geest en een verruimd liefdevol hart ga je weer naar huis. Daarnaast is het ook echt een cadeautje aan jezelf maar natuurlijk ook leuk om cadeau te geven aan een ander.

IMG-20190906-WA0012.jpg

Coming up

1 - 5 April (wordt verplaatst)

Yoga & Kite weekend Spain

ZAT 25 April

Elemental Chakra Dayretreat

90.jpg

Retreats

Lijkt het je leuk om eens een retreat bij te wonen? Klik dan snel verder voor meer informatie over mijn dagretreats, weekendretreats en retreats in het buitenland!