top of page
IMG-20191210-WA0110.jpg

Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga staat voor verbinding met de natuur, je beweegt ritmisch met de adem en in de les worden alle stappen in een logische volgorde geplaatst. In mijn lessen kun je variatie verwachten, dat houdt het leuk en uitdagend voor iedereen. Je zult de uitnodiging ervaren dicht bij jezelf te blijven, grenzen te herkennen en uitdagingen aan te gaan.

 

Er is veel aandacht voor de fysieke ontwikkeling; ik geef verbaal  aanwijzigen en middels hands-on assists (als het mag) help ik deelnemers om beter in een houding te komen. Op een plezierige en ongedwongen manier rijk ik je handvaten toe die je, als je wilt, toe kunt passen in het dagelijks leven. Een vleugje spiritualiteit, niks zweverigs, juist heel erg down-to-earth.

 

Vinyasa Yoga is mijn basis als docent maar ik haal ook inspiratie uit Tint Yoga, Eccentrics en Pilates. Ik werk veel met energie (Prana), thema's van het leven, de chakras en het achtvoudige yogapad.

Jaarlijks volg ik nog steeds diverse cursussen om mijn kennis op peil te houden en inspiratie op te doen. In totaal heb ik 700hr + opleidingsuren al vind ik dat zelf niet zo van belang. Op de mat is te ervaren of ik een docent ben waar je je prettig bij voelt.

In jouw lessen voel ik de uitnodiging om helemaal mezelf te mogen zijn, dat gebeurt me bijna nooit tijdens yoga en vind ik heel bijzonder. Ik kan even alles loslaten en voel me na afloop gegrond, helder en energiek. Helemaal klaar voor een nieuwe dag (of week)!..

Janita. N.

A97A3937.jpg

Where to find me

In Haarlem geef ik groepslessen bij LifeFit Centre en Glow Yogastudio. In de zomermaanden ben ik op het strand te vinden met de Flow with Rhythm of Nature strandsessies. Voor privé sessies en workshops ben ik te boeken in heel Nederland en indien de kans zich voordoet ook in het buitenland. Lijkt het je leuk om kitesurfen te combineren met een yogasessie dan zijn mijn Kite & Yoga trips misschien iets voor je.

Op dit moment geef ik vaste yogalessen op de volgende locaties:

bottom of page