logo-yolentha-grijs tranparant.png

Vinyasa Yoga

In 2015 heb ik een power yoga opleiding afgerond en begon ik met lesgeven in diverse sportscholen. Al snel merkte ik dat power yoga soms wat zachtheid miste waar mensen juist behoefte aan leken te hebben. Zo begon ik vanuit mijn eigen ervaring meer flow (ritmisch bewegen op de ademhaling) toe te passen. Toen 2 van mijn favoriete docenten, Claudia van Tier en Daphne Koken, een Vinyasa Teacher Training aan gingen bieden was de keuze snel gemaakt. Inmiddels ben ik 200hrs Vinyasa Teacher Trainee gecertificeerd en ben ik bezig met mijn 300hrs.

Daarnaast volg ik gedurende het jaar meerdere cursussen en opleidingen om te blijven groeien in kennis en ervaring

Vinyasa Yoga staat voor verbinding met de natuur, je beweegt ritmisch met de adem en in de les worden alle stappen in een logische volgorde geplaatst. In mijn lessen kun je variatie verwachten, dat houdt het leuk en uitdagend voor iedereen. Je zult de uitnodiging ervaren dicht bij jezelf te mogen blijven, je grenzen te herkennen en uitdagingen aan te gaan.

 

Er is veel aandacht voor de fysieke ontwikkeling; ik geef verbaal aanwijzigen en middels hands-on assists help ik deelnemers om beter in een houding te komen. Op een plezierige en ongedwongen manier rijk ik je handvaten toe die je, als je wilt, toe kunt passen in het dagelijks leven. Een vleugje spiritualiteit, niks zweverigs, juist heel erg down-to-earth. 

 

“In jouw lessen voel ik de uitnodiging om helemaal mezelf te mogen zijn, dat gebeurt me bijna nooit tijdens yoga en vind ik heel bijzonder. Ik kan even alles loslaten en voel me na afloop gegrond, helder en energiek. Helemaal klaar voor een nieuwe dag (of week)!” - Janita N. 

 

 

Op dit moment geef ik vaste yogalessen op de volgende locaties: