11062b_f0cd2b56e86443d68d21b6bc12fe055c_

Soul Remembrance

"Soul Remembrance", herinner je wie je bent als Ziel en wat je hier op aarde komt doen. Leer je leven en al haar gebeurtenissen te begrijpen en te omarmen. Op dit moment bied ik hierin één op één sessies aan met of zonder plant medicijn, een microdosing programma, microdose ceremonies, ecstatic dance, privé ceremonies en groepsceremonies.

 

Vanaf september / oktober volgt er een bijzonder verdiepend maandprogramma - stay tuned for more.

Soul Mentorship 1:1

Kies voor één op één begeleiding en  een pakket op maat. Graag bespreek ik alle mogelijkheden die ik jou te bieden hebben n.a.v. van jouw wensen en behoeftes.

Earth Medicine microdosing

Microdosing met kakau bliss en cacao kan je helpen in een verdiepende transformatie te zakken. Je leert je te reflecteren, ontvangt inzichten en leert deze om te zetten tot acties, leert stress te verminderen en weer energie te krijgen om het leven aan te gaan vanuit plezier, rust en vertrouwen. Voor advies op maat neem je contact met me op.

Ceremonies

Een sacred cacao of kakau bliss ceremonie is een prachtige en ook vooral bijzondere manier om op reis te gaan met je ziel en af te dalen in jouw hart. Ook na de ceremonies sta ik voor je klaar. Ga naar de 'Events' kalender voor meer info.

Alternative healing sessies

Meer info volgt.

Ecstatic dance

Dansen is voor mij het ultieme gevoel van het ervaren van vrijheid. Om alle levensenergie te laten stromen, om mijn lichaam en geest te verbinden met de energie die door mij heen stroomt. Een microdose ervaring met cacao of kakau bliss en ecstatic dance is een bijzondere ervaring om die verdieping met jezelf aan te gaan en je te verbinden met de elementen van de natuur, moeder aarde en het Universum.

Soul Remembrance 1 month journey

"An inspiring journey of Soul Remembrance" - vanaf medio sept/okt 2022. Meer info volgt.