27.png

Maya Heart Ceremony
Psilocybine Kakao Bliss

​Kakao Bliss zijn de bekende choco bliss chocolaatjes die je gidsen tijdens een prachtige verdiepende reis. Waarom zou je mee willen doen aan een Kakao Bliss Ceremonie? 

 • Ligt er in jou een verlangen voor verdieping en meer in verbinding te zijn?

 • Ben je bezig met innerlijk werk en toe aan een volgende stap?

 • Voel of ervaar je dat je nog ergens niet van loskomt?

 • Zoek je naar een stukje heling en liefde?

 • Zoek je richting op jouw pad en zielsmissie?

 • Vraag je jezelf af wie je werkelijk bent?

 • Wil je meer landen in jezelf en volop genieten van het leven?

 • Ben je opzoek naar innerlijke rust?

 • Wil je jouw verleden en trauma's kunnen omarmen?

 • Ben je nieuwsgierig naar plant medicijnen en vind je Ayahuasca bijvoorbeeld nog iets te spannend?

Kun je één of meerdere vragen met 'Ja' beantwoorden? Lees dan snel verder want misschien is dit het moment en roept de Spirit van de Choco Bliss jou..

 

Planning Maya Heart Ceremonies met Kakau Bliss

 • 14 mei Full Moon Medicine Ceremony met sacred cacao, microdose kakau bliss, psychedelic breath en ecstatic dance.

 • 15 mei Full Moon Kakau Bliss Ceremony met Yolentha en Mauricio.

 • Maya Heart Ceremony met sacred Kakau en een microdose Kakau Bliss 30 mei bij Oohm

"Kakao Bliss is an amazing heart opener and will guide you with loving awareness into the deeper layers of your consiousness body."

Maya heart consciousness ceremonies brengen licht en liefde in ieders leven en op aarde. Dankzij een combinatie van het plantmedicijn Kakau Bliss met prachtige (live) muziek, bijzondere rituelen, mantra's en krachtig healingwerk en licht activaties zijn de ceremonies heel bijzonder. Verwacht een helende, transformerende en liefdevolle reis naar de diepere lagen van het Bewustzijn.

 

Kakau Bliss bestaat uit een krachtige alchemie van diverse planten en kruiden, gemaakt door een alchemist met veel kennis van de plantenwereld. Deze alchemist staat in een diepe verbinding met de Inca's en de spirits van de bossen. Naast rauwe cacao, psilocybine truffel en diverse kruiden zit er ook Caapi in Kakau Bliss, waardoor je kunt opereren in de psyche van het onderbewustzijn. De combinatie van de ingrediënten stimuleren bij het openen van het hart, opent de zintuigen en brengt waardevolle inzichten. Er is ruimte voor spirituele groei, innerlijk werk en emotionele, fysieke en spirituele heling. De sacred raw cacao en bliss chocolaatjes assisteren bij het openen van jouw hartchakra waardoor jouw hartenergie gaat stromen en brengt je op een liefdevolle manier daar naartoe waar je mag voelen, mag loslaten èn waar jij klaar voor bent.

Boek een prive çeremonie of groepsceremonie

"Iedere reis is anders, misschien verbind je jouw hartenergie met jouw innerlijke kind, voel je dat oude wonden geheeld willen worden, word je je bewust van jouw gedragspatronen, jouw thema's, ervaar je welke energetische obstakels en lijntjes met verloren dierbaren of trauma's er nog zijn of waar je in de toekomst naartoe wilt. Ik zal je ondersteunen in het openstellen voor alles wat er naar de oppervlakte wil komen, de Kakao Bliss Ceremonie helpt je weer richting te (her)vinden.,,

IMG_20211107_154156_758.jpg

Maya Heart
Kakao Bliss Ceremony

Deep wonderful pscyhedelic sound journey and sound healing ~ Meditation ~ Breathwork ~ Energy- & Lightwork ~ Rituals and Mantra.

Enkele ceremonies worden onder de prachtige live muziek van Mauricio Lobao begeleidt. Mauricio komt uit Brazilië en heeft Sjamaanse roots in zijn bloed. Hij geeft een stem en geluid aan de energie van de Kakau Bliss en opent deuren naar de diepere lagen van jouw (onder-)bewustzijn. De sound journey is afgestemd op de reis van de groep en is een bijzondere gids tijdens een unieke reis. Verwacht een jungle vibe / psyschedelic journey. Middels muziek wordt de ervaring van de ceremonie rijker, mooier en intenser ervaren.

Eerst volgende incl. Sound Journey met Mauricio: 24 april 2022 in omgeving Amsterdam. Neem contact op voor meer informatie.

.

IMG_20211107_154156_866.jpg

"Kakau Bliss is een geneesmiddel voor de Ziel. Ze maakt het mogelijk om op een diepe Innerlijke reis te gaan. Het is een chocolaatje gemaakt van ceremoniële rauwe cacao, gevuld met een bijzonder kruidenmengsel, truffel en Caapi."

Yolentha begeleidt de Kakao Bliss Ceremonie en assisteert jou tijdens jouw innerlijke reis. Ze leeft haar Zielsmissie en heeft van het Universum, de Bron en de Spirits vernomen dat ze mag werken met het plantmedicijn Choco Bliss welke ze zelf onder de naam Kakau Bliss beschrijft. Middels beweging, meditatie, ademwerk, prachtige muziek, dans en energetisch werk zal je op reis gaan in de diepere lagen van jouw Bewustzijn.

Kakau Bliss staat in verbinding met een vrouwelijke spirit, het zusje van de spirit Moeder Aya, zo noemt Yolentha Kakau Bliss ook wel. De spirit gidst je liefdevol en uitnodigend in jouw eigen reis en zal je precies dat aanbieden wat je in het moment mag ontvangen en waar jouw Hogere Zelf klaar voor is. Yolentha is in vorige levens een healer en medicijnvrouw geweest en ervaart hierin een toenemende kracht in haar aardse vorm. Tijdens een ceremonie staat ze rechtstreeks in verbinding met de Bron, de spirits van de bossen en haar engelenfamilie en biedt ze naast een inspirerende ceremoniële begeleiding ook bijzondere energetische healingen, clearings en geeft ze DNA & Licht activatities. Hiermee helpt ze mensen bij het vinden van heling, gidst ze in het vinden van richting in het leven en prikkelt ze de verbinding met de blauwdruk, de levensmissie.

_MG_2849-66.jpg
IMG_8411 (1).jpg

Boek een privé ceremonie
of een 1-op-1 of 1-op-2
Psilocybine Therapie Ceremonie

"Be together in a safe space of love"

Ỽ Boek een privé ceremonie vanaf 1 tot max. 12 personen met vrienden of familie. Prijsopgave op verzoek en in overleg.

Inclusief: Sacred Kakau Bliss, rituelen, chanting, meditatie, ademwerk, energiewerk, sound healing en dans.

Ỽ In overleg met (live) muziek van Mauricio Lobao of een fantastische playlist en sound healing met o.a. Sjamaanse drum.

Ỽ Bijzondere 'safe space' (locatie) in overleg.

Ỽ Boek een Psilocybine Therapie ceremonie.

Ỽ Ga alleen of samen op een verdiepende en liefdevolle innerlijke reis.

Ỽ Heel oude wonden, verbind met jouw innerlijk kind en Ziel.

Ỽ Ervaar verbinding en een diepe connectie met jezelf, je dierbaren en het grotere geheel.

Ỽ Vind richting op jouw pad en levensmissie.

Ỽ Kies voor een één-op-één wanneer je voelt dat je alleen op reis wilt OF kies ervoor om deze ervaring te delen met je dierbaren.

Ỽ Ontvang bijzondere energetische healingen en licht activaties.

Ỽ Neem contact met me op voor meer informatie en een prijsopgave.

20210219_150813 (1).jpg