top of page
A97A4361 (2).jpg

Pilates

Mindfull Movement

Pilates is een heerlijke les, gericht op het versterken van de core: rug, buik, bekken en schouders en van daaruit te gaan bewegen om het gehele lichaam sterker en leniger te maken. Middels een goede pilatesles werk je aan een betere houding en word je je bewuster van je lichaam.

In Pilates gaat het om precisie, de uitdaging is rustiger en kleiner te bewegen vanuit de dieper liggende spieren en stabiliteit op te zoeken in het lichaam tijdens beweging.

 

In mijn lessen heb ik veel aandacht voor het individu, wat voor jou misschien wel werkt is voor een ander weer anders. Ik kijk naar jouw lichaam en geef je technische aanwijzingen die jou verder helpen. De lessen zijn afwisselend en uitdagend, je zult je fysiek en mentaal helemaal op je gemak voelen.   

Ik ben STOTT practicionor en haal o.a. mijn inspiratie uit lessen en workshops van STOTT Pilates, Polestar en Winsor pilates. 

"I came to Yolentha’s class when I totally gave up on my pilates classes. Her classes are totally different from what I used to know: the level is carefully designed and tailored to our beginner level. Every class is new as she uses different equipment.

 

But most important difference about Yolentha’ s class is her warm, sincere and kind personality: she truly cares about and helps her students. It is true joy to attend her class." 

Irene. K.

A97A3965-2 (1).jpg
Kopie%20van%20A97A4151_edited.jpg

Where to find me

Ook pilates geef ik met name in Haarlem en omgeving. Naast dat ik groepslessen geef zou je bij mij ook een privé sessie kunnen boeken. Interessant wanneer je wilt groeien in je manier van bewegen en je bewuster wilt worden van je lichaam. Leer hoe je jouw lichaam op een veilige manier sterker en leniger kunt maken en zonder ongemakken vrij kunt bewegen.

 

Ik geef vaste pilates groepslessen op de volgende locaties:

en momenten:

Wil je een privé sessie boeken? Neem dan contact met mij op.

BOOK A PRIVATE
bottom of page